10 parasta blogia noutoriville

23 heinäkuu 2019

Oikeiden sanat voivat merkitä mahdollisen eliniän onnen tai masentava ilta yksin, riippuen siitä kuinka hyvin lyöt tuulella.

Meidän 10 Parhaat blogit Pickup Lines taitavia löytämään uuden tavan tavoittaa joku olet kiinnostunut kautta tunteita ja ilme.

Yliluonnollinen Pickup Lines

PARAS

Kerskumisoikeudesta: Making rakkauden etsinnässä vähemmän ilmiö

load...

Yliluonnollinen Pickup Lines kerää maailman parhaat pickup strategioita usein korostanut show ”yliluonnollista”. Kuvat ja kuvatekstit käytetään korostamaan, mikä toimii ja miksi. Lukijat esittää omat paras ja huonoin, joista monet ovat hyvin nauraa. In ”Yritä Pick Me Up” isäntä haastaa wow hänelle.

URL: http: //supernatural-pick-up-lines.tumblr.com/

Poissa Pickup Lines

PARAS

Kerskumisoikeudesta: jos leveästi on mitä olet menossa

Cheesy Pickup Lines on todellinen ilo, kylpemään outoa ja viettää niitä hämmästyttävä misfires kun mitään ei tule ulos haluamallasi tavalla. Heidän leipää ja voita on ne hämmästyttävän cheesy ponnistelut ovat joskus niin luovasti avuton, että niistä tulee viehättävä ja onnistunut. Tutustu paras, huonoin ja suorastaan ​​outoa joka päivä tässä blogissa.

load...

URL: http: //cheesypick-uplines.tumblr.com/

Star Wars Pickup Lines

PARAS

Kerskumisoikeudesta: auttaa sinua ei saa lentää yksin

Viettelevä, cheesy, likainen, epäselviä tai hilpeä - se on antanut lupauksen takana Tähtien sota Pickup Lines, jossa galaksin ikimuistoisimmista yrittää kosiskella luokitellaan ja ikuisti varten aikojen. Vuodesta Stormtrooper seisokit käyttämään Yodan ainutlaatuista puheen poljento voittaa jonkun sydän, nämä pickup linjat ovat todella hyvä löytää.

URL: http: //starwarspickuplines.tumblr.com/

Teatteri Pickup Lines

PARAS

Kerskumisoikeudesta: kätevä-dandy linjat

Ottaen hieman dramaattinen lisenssin, teatteri Pickup Linesin ne ainutlaatuisesti teatraalinen mikit jotka usein luottavat luottamusta, jos ei ego, sillä niiden pääasiallisena myyntivaltti. Nämä hurjasti-luova helmiä toimivat hyvin pelkän teatterin ihmisiä ja voi tarjota tuoreita uusi tapa tehdä käyttöönottoa.

load...

URL: http: //theatrepickuplines.tumblr.com/

Musical mikit

PARAS

Kerskumisoikeudesta: Tehdään kaunista musiikkia yhdessä

Löytäminen rytmi romanssi usein tulee enemmän luontevasti musiikillisesti taipuvainen. Klo Musical mikit, niiden parhaan mikit näkyvät ja tarkastettu. Valinnat, kuten ”Katsotaan, jos olet että virtuosic sängyssä” ja ”I on sävelkorva, joten haluan kääntää viritystappivaihtoehtoa” eivät aina luottaa, joiden musiikillinen sanastoa.

URL: http: //musicalpickups.tumblr.com/

Avenger Pickup Lines

PARAS

Kerskumisoikeudesta: voimallisesti hauska mikit

Ei ole väliä minkälaista sankari olet, Avenger Pickup Lines etsitään sinulle paras linjat poimia sidekick. Kaikki ei ole liittyivät kokonaan elokuvia ja sarjakuvia, mutta pickup linjat kiinni persoonallisuutta ja huumoria sarjassa. Kuvia ja kuvatekstejä korostaa asiaa ja lukijat kannustetaan osallistumaan.

URL: http: //avengerpickuplines.tumblr.com/

Anime Pickup Lines

PARAS

Kerskumisoikeudesta: sanaleikkejä suosikkiohjelmien anime

Anime maailma on tietty joukko henkilöitä, tyyli ja ääni. Nämä voivat helposti ajankäytön joitakin huomautti ja mieleenpainuva pickup linjat. Kuvitus elokuvista ja vilkas kuvatekstit auttavat maalata anime maailma rakkauden, jossa sydän on aina kiistänyt, ja silmät ovat auki ja mahdollisuuksia.

URL: http: //animepickuplines.tumblr.com/

Cheesiest mikit

PARAS

Kerskumisoikeudesta: todellinen screamers sosiaalisesti estänyt

Klo Cheesiest mikit, ehdottomasti cheesiest mikit juhlitaan nämä uskomattomat silmä-telat ovat usein täydellinen rikkomasta jäätä. Jotkut ovat huonovointinen ja jotkut ovat dominoiva, mutta kaikki ovat hihittää-arvoisia. Vuodesta typerä on syvästi henkilökohtainen, kokeile näitä nauraa tai inspiraatiota.

URL: http: //cheesiestpickups.tumblr.com/

Homestuck Pickup Lines

PARAS

Kerskumisoikeudesta: aina täydellinen asia sanoa

Swooning on talon erikoisuus Homestuck Pickup Lines, jossa nimenomaan auttaa ihmisiä parantamaan taitojaan viettely. Isäntä Kohila kannustaa lukijoita jakamaan mikä toimii ja mikä imploded törmäyksessä. Vuodesta hauska ja ainutlaatuinen, että syvästi syvällinen, silmiinpistävää oikean sävyn voi antaa sinulle taktisen edun.

URL: http: //homestuckpickuplines.tumblr.com/

Fuck Yeah Pickup Lines

PARAS

Kerskumisoikeudesta: alkaen hauska Freaky

Fuck Yeah Pickup Lines kokoaa yhteen terävin, hauskin ja joskus tehokkain pickup tekniikoita ystäville kaikki raidat. Vuodesta typerä tai ilmeisen järjetöntä, että taitava ja luova, jotkut sisältöä ei ole heikkohermoisille tai joku ottaa asiat liian vakavasti.

URL: http://fuckyeahpickuplines1.tumblr.com/

Kuvalähde: chacha.com.