10 parasta dating-lehtiä

21 heinäkuu 2019

Aikakauslehdet ovat enemmän kuin vain mitä lukea odottaessaan lääkärin vastaanotolla. Ne ovat myös täynnä keinoja parantaa dating elämään!

Tutustu 10 Parhaat Treffit lehdet ja näet mitä puhun.

Kosmopoliittinen

PARAS

Kerskumisoikeudesta: kattaa koko rakkaus kirjon

Cosmo on kaikki aiheeseen mitä ikinä haluat, ensimmäisestä päivämäärät ja vanheta yhdessä, lähes kaikkea siltä väliltä. Vakavilta valolle, sisältö kulkee kirjo, kuten rakkaus horoskooppeja, seksuaalinen turvallisuutta vinkkejä verkossa romansseja. Take Love Compatibility Test, oppia ”Sex Vihjeitä Guys” tai yhteyden korkeasti aktiivinen verkkoyhteisö.

load...

Sosiaaliset painoarvoa: 2,9 miljoonaa + tykkää, 720,209+ seuraajaa

URL: http: //www.cosmopolitan.com/

Seitsemäntoista

PARAS

Kerskumisoikeudesta: perheystävällinen sivuston laaja arkisto

Tämä kuuluisa lehden rakkaus blogi on suunniteltu noin nuorilla naisilla ja kokeiden varhaisen dating. Artikkelit tutkia yhteistä romantiikkaa sudenkuopat, kuten on kolmas pyörä tai laskussa ystäväsi poikaystävä. Aiheista, kuten ”toipua trauma-Rama!” Tarkoituksena on suojella ihmisiä lisätä surua tai häpeä, jos asiat menevät etelään.

Sosiaaliset painoarvoa: 2000000 + tykkää, 700,615+ seuraajaa

load...

URL: http: //www.seventeen.com/

Elle

PARAS

Kerskumisoikeudesta: tyylikäs blogi persoonallisuus

Klo Elle Life & Love blogin lukijat voivat kääntyä neuvoja kolumnisti E. Jean tietty kohta oikeaan suuntaan, tai he voivat kokeilla Rakkaus Compatibility Test nähdä, mihin toimenpiteisiin ne on otettava. Elle osallistujat ottavat syvällistä tarkastella aiheita kuten kumppaneille entistä tavoitteellista tai vuodelta paha poika.

Sosiaaliset painoarvoa: 1,849,956+ seuraajia, 1,1 miljoonaa + tykkää

URL: http: //www.elle.com/

Naisten terveys

PARAS

Kerskumisoikeudesta: terve romanssi on myös tärkeää

Ottaa rakkauselämä, joka on sekä tyydyttävä ja terve on ytimessä naisten terveys, ja kattaa kaiken ehkäisymenetelmä seksiasennoista. In Love Your Body jakso, asiantuntijat tarjoavat itsetunto-rakennus harjoitukset ja terveys vinkkejä. Vakavia aiheita, jotka liittyvät sukupuoleen ja suhteita tutkitaan ystävällinen, kypsä tavalla.

load...

Sosiaaliset painoarvoa: 1,745,026+ seuraajia, 837,000+ tykkää

URL: http: //www.womenshealthmag.com/

Hohto

PARAS

Kerskumisoikeudesta: tuo hieman glamouria dating

Glamour rakkaus blogi on kaiken kattava, jaksoja sukupuoleen ja dating, jotta ymmärtää, mitä miehet ajattelevat ja käsittely Breakups. Artikkeleita ovat vakavia ja harkittuja, kuten ”6 Asiat Couples Only tehdä, kun he saavat vakava” ja ”Ways hylätä Date loukkaamatta hänen tunteitaan.”

Sosiaaliset painoarvoa: 1,7 miljoonaa + tykkää, 548,067+ seuraajaa

URL: http://www.glamour.com/

Merkityksellinen

PARAS

Kerskumisoikeudesta: usko, kulttuuri ja tahallinen olo

Merkityksellisinä lehden kirjoittajat ja osallistujien tutkia ylä-ja alamäkiä rakkauden kautta uskossa näkökulmasta. Aiheita kuten ”Miten ikinä Led On Again” ja ”Anteeksianto ei korjaa sinun Myrkylliset suhde” eivät ole aina uskonnollisia, mutta ne ovat usein rakennettu noin uskoa. Helppoa hakua, sisältö on jaettu verkossa, aikakauslehti, multimedia- ja ”viipaleiksi.”

Sosiaaliset painoarvoa: 153,951+ seuraajia, 100000 tykkää

URL: http: //www.relevantmagazine.com/

Marie Claire

PARAS

Kerskumisoikeudesta: pelkän dating neuvoja ja sukupuolen vihjeitä

Marie Claire henki näkyy sen unapologetic kattavuus modernin rakkauden. Tulemasta ”The Accidental Mistress” löytää paras suunnittelija alusvaatteita, aiheiden sekä suuret että pienet ovat hyvin katettu. ”Hyvää Ever Kihloissa” tarkastellaan käynnissä alter viiveellä, kun taas ”Ways to Survive Ystävänpäivä” pitää näkökulmasta sekä sinkkujen ja pariskuntien.

Sosiaaliset painoarvoa: 1,350,941+ seuraajia, 379,000+ tykkää

URL: http: //www.marieclaire.com/

Olemus

PARAS

Kerskumisoikeudesta: missä mustat naiset ovat etusijalla

Dating osiossa Essence tuo sama henki ja syvyys ne tunnetaan, jossa kypsä mutka suunnattu enemmän suhteita kuin seksi. He kuitenkin pitivät vilkas salaisuuksia samoin, mutta ne ovat parhaiten enemmän harkittuja sovellusalueet kuten ”tapoja valitsi Men järkevämmin” ja ”Dating Mistakes Single Moms tulisi välttää.”

Sosiaaliset painoarvoa: 763,000+ tykkää, 96,224+ seuraajaa

URL: http: //www.essence.com/

Lisää

PARAS

Kerskumisoikeudesta: naisten Aineen

Enemmän taukoja sen sisällön sukupuolen ja rakkautta, avioliitto ja avioero ja asenteita, jolla osallistuvat jakaa henkilökohtaisia ​​voittoja ja tappioita. Sivuston raikas muotoilu ja käyttäjäystävällinen arkisto paljastaa valtavan tietomäärän, kuten multimedian tavoitteena on tehdä kypsä valintoja sydämen.

Sosiaaliset painoarvoa: 73,758+ tykkää, 23,915+ seuraajaa

URL: http: //www.more.com/

Kiilto

PARAS

Kerskumisoikeudesta: käyttää Julkkis vuodelta alustana

Kiilto vie hauskaa, julkkis lähestymistapaa seurustelusta, rakkautta ja seksiä. Asiantuntijat tutkia miesten käynnissä arvostaa Bad Girls ja tarjoavat hyvät tytöt vasta-strategiaa. Mukana on myös paljon huumoria säännöllisesti rullattu, kuten ”Your Stupid Nainen Brain pilannut Viime suhde, idiootti.”

Sosiaaliset painoarvoa: 14,217+ tykkää, 11,565+ seuraajaa

URL: http: //www.thegloss.com/

Kuvalähde: infigomedia.co.uk.