10 parasta lesbo dating bloggaajia (2019)

19 heinäkuu 2019

Kumppaninhakupalveluista, miten-kirjoihin, interaktiivinen radio-ohjelmia ja tosielämän tarinat: Nämä ovat joitakin työkaluja meidän 10 Parhaat Lesbo Dating Bloggaajat käyttää apuna daters kuin löydät mitä etsit.

Maailma lesbo dating ei olisi sama ilman näitä naisia.

Mary Gorham Malia

PARAS

Kerskumisoikeudesta: Coaching kone

”Your # 1 voimavara tajuissaan dating, löytää kestävää rakkautta ja elää elämää unelmiesi!” Gay Girl Dating valmentaja perustivat dating ja suhde asiantuntija Mary Gorham Malia, itse tunnustava ”homo tyttö” kuka läpäissyt ikää 50, selviytyi vaihdevuodet.. [ja] on kasvanut olemasta vauvan lesbo on lesbo.”Hän on kirjoittanut’Gay Girl opas Vältä 14 Dating Trap.’

load...

Sosiaaliset painoarvoa: 1991 seuraajia, 3432 tykkää

URL: http://gaygirldatingcoach.com/

Dr. Frankie Bashan

PARAS

Kerskumisoikeudesta: Intuition

Lääkäri kliinisen psykologian tohtori Frankie Baasanin erikoistunut lesbo matchmaking ja bi matchmaking San Franciscon lahden alueella, Los Angeles, New Yorkissa ja Havaijilla. Työskentely monikerin ”Little Gay Book”, tohtori Frankie on itse tunnustava optimisti joka uskoo jokainen ansaitsee rakastaa ja olla rakastettu. Tohtori Frankie on go-to intuitiivista neuvoja joka saa suoraan asiaan.

Sosiaaliset painoarvoa: 174 seuraajaa, 111 kävijää / kuukausi

load...

URL: http://littlegaybook.com/

Robyn Harper

PARAS

Kerskumisoikeudesta: Keskittyy nuorten

Mikä on parempaa kuin aikuinen lesbo kirjallisesti kirjeet 15-vuotiaan versio itseään? Ei paljon. Joten on osa lähtökohta Robyn Harperin ”Gay Girl Revolution” site. 30-jotain Dublin natiivi platina hiukset ja omituinen tyylitaju, Harper, joka on kirjoitettu melko vähän The Huffington Post, neuvoo huoliteltuja ja positiivisella tavalla.

Sosiaaliset painoarvoa: 14676 pitää, 1139 seuraajaa

URL: http://gaygirlrevolution.com/

Barb Elgin

PARAS

Kerskumisoikeudesta: pitkäikäisyys, jotka on antaa dating neuvoja - sekä kypsiä ja nuoremmat lesbot - vuodesta 2001

”Sillä yksi nainen haluaa kestävää rakkautta,” Barb Elgin kestävälle Lesbo Rakkaus Site on neuvoja, valmennusta, keskustelut, tutkimukset, ja paljon muuta. Yli 20 vuoden kokemus alalta, Elgin tarjoaa yksinkertaisia ​​vinkkejä, jotka eivät ole liiallisia tai ylivoimainen.

load...

Sosiaaliset painoarvoa: 742 seuraajaa

URL: http://lastinglesbianlove.com/

Kathy Belge

PARAS

Kerskumisoikeudesta: Huumori

Kirjailija, poliittinen aktivisti ja toimittaja, Kathy Belge, on co-kirjailija Uskomattoman nimetty oppaan, ”Lipstick & mittatikku.” Hän on myös vakituinen avustaja Curve Magazinen ”Guide” kaikelle lesbo on About.com ja kirjoittaja ”Queer: Ultimate LGBT Guide Teens.” Kun todellisissa tilanteissa läsnä kaikki, mitä hän tekee, Belge käyttää huumoria tuoda ihmisiä takaisin todellisuuteen.

Sosiaaliset painoarvoa: 1161 seuraajia, 1682 ystävät

URL: http://kathybelge.com/

Sasha Lotrian

PARAS

Kerskumisoikeudesta: kuin puhuisi kaverille

Mainostettu ”Kortti Kirjanpitoarvo Lesbo,” Sasha Lotrian sivuilla herättää kysymyksen: ”Mikä lompakossa?” Mukana neuvoja sarake, videosivulla ja blogikirjoituksia Lotrian ja surmasi vieras kirjoittajia, Card kantaminen Lesbo annetaan vinkkejä voit itse käyttö - täydellinen seksikäs grafiikkaa. On kuin puhuisi ystävä - erittäin homoystävä - kuka pyytää teitä olemaan itse ja taistella sosiaalisten normien.

Sosiaaliset painoarvoa: 1371 seuraajaa

URL: http://cardcarryinglesbian.com/

TJ Davis

PARAS

Kerskumisoikeudesta: Positiivisuus

TJ Davis The Lesbo Dating projekti on ’positiivinen blogi terveellisen vuodelta ja suhteita LGBTQ yhteisössä.’ Davis näyttää murtaa lukijat pois heidän stereotypioita ja vähentää ’ohi ennen kuin se alkoi’ suhteet. Hän opettaa lesbot ottamaan aikaa vilpitön ja yksinkertainen tapa.

Sosiaaliset painoarvoa: 161 tykkää

URL: http://thelesbiandatingproject.tumblr.com/

Zy Drew

PARAS

Kerskumisoikeudesta: Hyvin henkilökohtainen

”Pään kaupungin sydän maan, elin leideille, sielu hajanainen” Zy Drew kirjoittaa hänen verkkosivuilla käyttöönottoa. Itse kuvattuja ”serial lesbo dater,” Drew neuvoo hänen henkilökohtainen, tosielämän dating tarinoita hänen päällä on sama nimi. Real, rehellinen ja raaka, Drew yksityiskohdat run-ins jäsenten kanssa samaa sukupuolta kuvailevasti ja seksikäs hohto todellisuudesta.

Sosiaaliset painoarvoa: 100 ystävät, YouTube-kanava

URL: http://zydrew.blogspot.com/

Arlan

PARAS

Kerskumisoikeudesta: Matchmaking ja sosiaalinen verkostoituminen

32-vuotias ja asuu Los Angeles, Arlan on kirjoittanut ”Päivittäinen Lesbo odottele!” Bloginpitäjä puolivälistä lähtien 2006, Arlan käynnisti matchmaking / saitin Juliet & Juliet elokuussa 2011. Sarcastic ja unapologetic, Arlan blogi sisältää elokuvien trailereita ja videoita liittyvistä lesbo dating ja suhteet.

Sosiaaliset painoarvoa: 2480 seuraajia, 199 tykkää

URL: http://yourdailylesbianmoment.blogspot.com/

Inkivääri

PARAS

Kerskumisoikeudesta: Rohkeus

Just Shore Girls, sivusto on keskitytty ennen kaikkea Jersey Shore lesbo elämä, inkivääri tekee epämiellyttäviä aiheita helppo puhua kautta tosielämän esimerkkejä rakkautta ja dating. ”Olemme lesbot ovat tunnettuja saada liitteenä heti,” Ginger kirjoittaa yksi hänen artikkelin virkaa. ”Kun theinfamous sanonta kuuluu, 'ensimmäinen päivä sukupuoli, toinen päivä U-Haul.'”

Sosiaaliset painoarvoa: 638 seuraajaa, 298 tykkää

URL: http://justshoregirls.com/

Ohjelmaan kuvalähde: strategystew.com.