10 parasta lesbo nopeus dating yritykset (nyc, dallas ja enemmän)

30 toukokuu 2019

Nopeus dating luotiin vuonna 1998 in Los Angeles rabbi Yaacov Deyo. Vaikka se hiipui hieman, koska online dating otti, Speed Dating on edelleen suosikki vuodelta vaihtoehto monien joukossa sinkkuja. Varsinkin koska voit yrittää muodostaa yhteyden henkilökohtaisesti sijaan valkokankaan taakse - ja saat alas asian ydin, mitä todella haluat päivämäärän tai kumppanin.

Kuitenkin oikeiden Speed ​​Dating yritys voi olla eräänlainen hankala erityisesti lesbot. He eivät kaikki ruokaa tälle yleisölle. Ajattelimme tehdä haku helpottuu sinulle laatimalla luettelo alkuun Speed ​​Dating yritykset, jotka tarjoavat lesbo tapahtumia. San Franciscosta Lontooseen, sinulla on paljon vaihtoehtoja.

load...

1. Pieni Gay Book

Pikku Gay Book , lesbo-matchmaking perustama yhtiö Dr. Frankie Baasania isännöi Yhden Mingles varten lesbo ja bi-naisten Alameda, Bostonissa, Chicagossa, Denver, Miami, Oakland, Seattle, San Diego, San Franciscossa ja New Yorkissa, muun kaupungeissa. Jotkut tapahtumat ovat avoinna myös trans- ja epäbinaarisia naisia.

Pikku Gay-kirjan Yhden Mingle tapahtumista tervetullut lesbo, bi-, trans- ja epäbinaarisia naisia, ja he järjestettiin lukuisissa kaupungeissa eri puolilla maata.

Sinun täytyy varata paikan Single Seurustelualue, joka yleensä kestää kolme tuntia Siellä tapaat jopa 20 samanhenkisiä naisten yksi-vastaan-yksi viidestä seitsemään minuutin kierrosta. Voit antaa palautetta jokaisen mini päivämäärän. Jos ja toinen nainen kuin toisiaan, saat molemmat kosketintietoja seuraavana päivänä.

load...

2. Pre-Treffit

Tunnetaan ”maailman suurin nopeus treffipalvelu yhden ammattilaisia” Pre-Treffit isäntien kuukausittain tapahtumia yli 70 kaupungissa ympäri Yhdysvaltoja ja Kanadassa. Toistaiseksi yhtiö on helpottanut yli 5,7 miljoonaa nopeus päivämääriä.

Prosessi on yksinkertainen. Vain etsiä kaupunkisi, ilmoittautua tapahtumaan, ja lue kattava sähköpostin saat. Sitten saapuvat aikaisin saada nimilappusi ja tuloskortti. Sinun täytyy kuudesta 12 kuuden minuutin edeltävältä ajalta, jonka jälkeen voit määrittää, kuka haluat nähdä uudelleen oman tuloskorttiin. Lopuksi, saat tuloksia yhteystiedot 24 tunnin kuluessa.

3. Ammattilaiset in the City

Olitpa etsii ystäviä, päivämääriä tai suhde, Ammattilaiset kaupunki voi auttaa sinua löytämään sen.

Ammattilaisten City on yksi suurimmista Speed ​​Dating palveluja maailmassa.

load...

Tämä nopeus dating Yhtiö enimmäkseen keskittynyt Washington, DC, (hosting yli 1000 tapahtumien kaupunki vuosittain), mutta voit myös etsiä tapahtumia Baltimore, Los Angeles, ja Rio de Janeiro, muutamia mainitakseni.

Läsnäolo vaihtelee välillä 20 2000 ihmistä, ja useimmat jäsenet ovat 25 39. Ammattilaiset Cityssä myös laittaa tapahtumia niille 40 ja vanhemmat. Jos haluat osallistua tapahtumaan uskontoon, etnisyyden tai tietenkin, seksuaalisen suuntautumisen, siellä sekin. Onnellinen jäsen nimeltään Julia kertoi yhtiö: ”Tämä oli loistava tapahtuma. Olen täysin nautin siitä! Kiitos tarjoaa!”

4. Sarjamurhaaja Speed ​​Dating

Jos olet todella haluavat sekoittaa asioita, suosittelemme sarjamurhaaja Speed Dating. Osa nopeus dating tapauksessa osa murha mysteeri, sarjamurhaaja Speed Dating perustuu Los Angeles ja luotiin Abel Horwitz vuonna 2015.

Alussa tapahtuman, joku on ”raa'asti murhattu”, ja Tulet osallistua erilaisiin viiden minuutin päivämääriä ei vain nähdä, kuka olet yhteensopiva myös arvaa kuka tappaja on. Toinen hauska bonus on, jos useimmat ihmiset sattuvat äänestämään teitä tappaja, mutta et ole, voitat ruma rotta pokaalin.

5. DateSwitch

DateSwitch on ”hauskaa, jännittävää, alhainen paine tapa vastata.” Pariskunta Jeremy ja Lauren Bollinger käynnistettiin yhtiön ja he sanovat sen erottuu monista syistä. ”Keskitymme kovasti kourallinen kaupunkien ja se on yksi syy DateSwitch.com tapahtumiin nopeasti tullut suosituin nopeus dating tapahtumia niissä kaupungeissa ja taipumus kokea paljon paremmin vaihteiden” mukaan FAQ sivulle.

DateSwitch hoitaa aviomies-ja-vaimo duo, ja jokainen tapahtuma voi maksaa niin vähän kuin 35 $.

Useimmat tapahtumat maksaa $ 45, mutta jos rekisteröidyt aikaisin, sinun täytyy maksaa vain 35 $. Lisäksi jos kukaan katseesi tilaisuudessa, niin seuraava on ilmainen. Puolet naiset pysyvät istuvat samaan kahden pöydässä koko yön, kun taas toinen puoli siirtyä seuraavaan taulukon jälkeen kello soi viiden minuutin välein.

6. Speed ​​Dating

Speed Dating on joitakin niche Speed Dating tapahtumia ja sinkkuja puolueet tällä alalla. Ei vain lesbo naisilla on ton vaihtoehtoja juuri heille, mutta niillä on myös vaihtoehtoja iän, ammatin, etniseen taustaan, uskontoon, intressit, ruokavalio ja niin monet muut tunnisteet. Esimerkiksi Femme varten Femme, ei NYC, 20-jotain, ja Hot or Not kuuluvat kapealla tilaisuuksiin On Speed Dating.

Suurin osa tapahtumista alkavat 19:30, mutta jotkut aloittaa jo kahdeksantoista He pidettiin useita päiviä koko viikon, ja he pidettiin ravintoloissa ympäri kaupunkia olet. Kaikki mitä tarvitse maksaa on $ 30.

7. SpeedDater

Itsenäiseksi julistautuneen ykkönen sivusto sinkkuja tapahtumia, SpeedDater on numeroita kyljelleen.

SpeedDater on Isossa-Britanniassa ja on 80% match korko.

Yhtiö on perustettu yli 16 vuotta sitten, isännöi 70 tapahtumaa kuukaudessa 24 eri kaupunkeihin Britanniassa (kuten Lontoossa), on yli 46000 aktiivista jäsentä, ja sillä on 80% match korko.

Hänen SpeedDater suosittelun, Charlotte sanoi: ”Se oli ensimmäinen kerta Speed ​​Dating, ja se oli todella hauskaa. Meillä oli paljon nauraa. Olin ehdottomasti tulla toiseen tapahtumaan.”Rekisteröityä sivuille, ja voit olla seuraava menestystarina.

8. 25Dates.com

Käynnistettiin vuonna 2002, 25Dates.com on tunnustanut CNN, Discovery Channel, CityPulse, ja muita suosittuja tiedotusvälineissä. Kanadassa, yhtiö perusti Ragna Stamm'ler-Adamson, joka tapasi miehensä klo 25Dates.com tapahtuma. He nyt onnellisesti naimisissa 10-vuotiaan.

Yli 50000 ihmistä on osallistunut 25Dates.com tapahtuma, ja yritys voi ylpeillä korkea onnistumisprosentti. Yli 76% osallistujista löytää ainakin yhden ottelun tilaisuudessa.

9. Yhden ja hyväksyttävät

Jos olet yksi ja oikeutettu, kannattaa antaa osuvasti nimetty yhtenäisen ja tukikelpoisia yrittää.

Yhden ja hyväksyttävät mini päiviä kestävät seitsemän minuuttia kukin, ja saat tietoa vastaa seuraavana päivänä.

Aloita voit luoda profiilin sivuston, joka on vapaa tekemään. Tulet selata tapahtumia ja valitse yksi, joka vastaa tarpeitasi.

Yhtiö lähettää sinulle sähköpostin yksityiskohtia, ja kun tulet tapahtumapaikalle (15 minuuttia aikaisin suositella), saat ottelun kortti ja pöytä tehtävän.

Kukin mini päivämäärä on seitsemän minuuttia pitkä, ja voit tarkistaa kyllä ​​tai ei jokaisen, joka osoittaa, jos haluat mennä toinen päivä kyseisen henkilön kanssa. Joukkue ilmoittaa sinulle oman keskinäisen ottelut loppuun mennessä seuraavana päivänä. Loppu on sinusta kiinni!

10. Eka kerta

Ensimmäiset treffit on pikadeitit yritys oksat kymmenissä Yhdysvaltain kaupungeissa, kuten Los Angeles , Chicago , ja Philadelphia. Ryhmä laskee kahteen kohteeseen viisi tapahtumaa joka viikko, ja ne kaikki ovat erilaisia teemoja.

Ensimmäiset treffit järjestetään myös sinkkuja puolueiden myönteisempiä ympäristössä. Voit tarkistaa tapahtuman aikataulun kunkin yksittäisen verkkosivuilla, mutta suurin osa kahden tunnin mittainen tapahtumia maksaa $ 35 ja alkavat kaksikymmentä

Nyt ulos siellä ja löytää Gay Girl unelmiesi!

Aivan kuten online dating sivustoja, Speed ​​Dating yritykset ovat sopeuttaneet prosessien vuosien mittaan vastaamaan paremmin singleä tarpeet ja muuttuvat elämäntyylit. Riippumatta iästä, sijainnista, sukupuolen, uskonnon, etnisen alkuperän, harrastukset, koulutustaso, kulttuuri, taustasta tai sukupuolisesta suuntautumisesta, löydät nopeus dating tapahtuma. Saat lesbo naisia, tämä lista on hyvä tapa käyntiin asioita.

Valokuva lähteet: scaryoldfilms.com