10 parasta seksiä ja dating-asiantuntijoita (2019)

18 helmikuu 2019

Puhutaanpa seksiä! Haluamme, sukupuolen kysymyksiin vastataan? Meidän 10 Parhaat Sinkkuelämää Treffit asiantuntijat voivat auttaa.

Nämä miehet ja naiset tietävät kaikki vinkit ja temppuja, joilla on tyydyttävä seksielämä.

Emily Morse

PARAS

Kerskumisoikeudesta: Practices itse kuten opettaa

Sukupuoli ja suhde asiantuntija, kirjailija, talk show-isäntä ja Bravo TV-tähti, Emily Morse on söpö brunette joka tunnetaan tuomitsevaa neuvoja, saavutettavuus ja huumoria. Morse on esiintynyt lukuisissa tiedotusvälineisiin, mukaan lukien ”Dr. Drew”ja’Inside Edition.’Morse keskustelee naisten ja miesten näkökulmasta sukupuoleen, suhteet, avioliitto, huijaaminen, rakkautta, sydänsuruja ja vuodelta.

load...

Sosiaaliset painoarvoa: 39,464+ seuraajia, 8,297+ tykkää

URL: http://sexwithemily.com/

Tracey Cox

PARAS

Kerskumisoikeudesta: kannustus

Monimuotoinen sukupuoli, suhde ja kehon kieli asiantuntija, Tracey Cox on bestseller-kirjailija, seksilelu suunnittelija ja entinen apulaispäätoimittajana Cosmopolitan Australiassa. Akateemisen taustan psykologiassa, Cox on neuvontaa yli 15 vuotta ja on myynyt yli kaksi miljoonaa kirjaa.

Sosiaaliset painoarvoa: 3,594+ seuraajia, 822+ tykkää

URL: http://www.traceycox.com/

Jamye Waxman

PARAS

Kerskumisoikeudesta: Jane höylä

load...

Sex kouluttaja, sukupuoli kirjailija, kirjailija, bloggaaja, video isäntä - Jayme Waxman on kaikkialla. Aseistettu maisterin valistuksessa, Waxman on kirjoittanut useita kirjoja, kuten ”noustaessa: Naisen opas Itsetyydytys.” Hän myös CGO of gasm.org, sivusto omistettu seksuaalista nautintoa ja viihdyttää lukijoille ”niin viime viikko,”hänen viikoittain sukupuolen uutispalstalla.

Sosiaaliset painoarvoa: 5,421+ seuraajia, 1,037+ tykkää

URL: http://jamyewaxman.com/

Trina Lue

PARAS

Kerskumisoikeudesta: Yhdistämällä sukupuolen ja tiede

Kirjailija, kansainvälinen puhuja ja kansallisten kolumnisti, tohtori Trina Read on seksologi, jonka tehtävänä on osoittaa parit miten pitää hauskaa ja mielekästä seksiä. Tohtori Lue on esiintynyt Cosmopolitan ja MSNBC News. Aseistettu tohtorin ihmisen seksuaalisuuden, tohtori Lue yhdistyvät koulutus, tiede ja tunteet auttaa häntä asiakkaita.

load...

Sosiaaliset painoarvoa: 4,202+ seuraajia, 161+ tykkää

URL: http://vivaxo.com/

Tristan Taormino

PARAS

Kerskumisoikeudesta: Sex positiivisuus

Puckerup.com on ”sex-positiivisia salon” sukupuoleen kouluttaja, kirjailija, college luennoitsija, feministi pornographer ja radiojuontaja Tristan Taormino. Taormino on kirjoittanut kahdeksan kirjaa, mukaan lukien ”50 Shades of Kink: Johdatus sadomasokismista” ja on esiintynyt eri tiedotusvälineissä, kuten O: Oprah Magazine ja New York Times.

Sosiaaliset painoarvoa: 25,696+ seuraajia, 886+ tykkää

URL: http://puckerup.com/

Sara Nasserzadeh

PARAS

Kerskumisoikeudesta: Suoraviivainen kommunikaatio

New Yorkissa asuva sosiaalipsykologi ja kirjailija, tohtori Sara Nasserzadeh on palkittu luoja ja isäntä BBC ohjelman sukupuoleen ja suhde kysymyksiä nimeltään ”The Whispers.” Hyväksytty psychosexual terapeutin ja sertifioitu seksuaalisuus neuvonantaja, tohtori Nasserzadeh erikoistunut parit suhteet, seksuaalinen käyttäytyminen ja toiminta, kulttuurinen monimuotoisuus ja käytösanalyyseja.

Sosiaaliset painoarvoa: 2,723+ tykkää, 455+ seuraajaa

URL: http://sara-nasserzadeh.com/

Av Flox

PARAS

Kerskumisoikeudesta: Analyyttinen näkökulma

Mukaan verkkosivuilla, ”Sex and the 405 on sitä, mitä sanomalehti näyttäisi, jos se oli seksiä osassa.” Kun editrix-aluksen päällikön, Av Flox, ruorissa, Sinkkuelämää 405 tarjoaa uutisia ja uusimman tutkimuksen halu, intohimo ja toiseen sukupuoleen tottumukset. Koska nyökkäys Candance Bushnell n 1990 sarakkeessa ”Sinkkuelämää” siellä on myös runsaasti seksilelu arvosteluja ja ”muut seksikäs asioita.”

Sosiaaliset painoarvoa: 15,736+ seuraajia, 576+ tykkää

URL: http://sexandthe405.com/

Sandra Daugherty

PARAS

Kerskumisoikeudesta: Sex nörtti

Sandra Daugherty on ”Loputtomasti utelias. Aina sukupuoli positiivinen.”Sukupuoli kouluttaja kotipaikka Los Angeles, Kalifornia. Daugherty on hauska, omituinen ja tarjoaa kokonaisvaltaista näkemystä läheisyyttä ja nautintoa tietämystä. Hän myös opettaa työpajoja, valmentajat yksilöiden ja parit ja tarjoaa ilmaisen radion podcast nimetty hänen monikerin, Sex Nörtti Sandra.

Sosiaaliset painoarvoa: 26,226+ seuraajia, 619+ tykkää

URL: http://sexnerdsandra.com/

Ian Kerner

PARAS

Kerskumisoikeudesta: Osoitteet yhteinen Amerikan makuuhuoneessa

Kansallisesti tunnustettu seksuaalisuus ohjaaja ja New York Times bestseller-kirjailija Ian Kerner paitsi kirjoittaa sarakkeen CNN, hän on myös perustaja hyvä sängyssä, online kohde, joka kokoaa yhteen monia maan johtava sukupuoli ja suhde asiantuntijat tiedottaa ja neuvoja.

Sosiaaliset painoarvoa: 192+ seuraajia, 323+ tykkää

URL: http://www.iankerner.com/

Gloria Brame

PARAS

Kerskumisoikeudesta: ”Albert Einstein kinky sex”

Gloria Brame on go-to viranomaiselle fetissejä ja BDSM. Aseistettu Ph.D. Ihmisen seksuaalisuus, Brame on hallituksen sertifioitu seksologi ja sukupuoli terapeutti. Koskaan pelkää näyttää hänelle risque puolella, Brame auttaa hänen asiakkaiden käsittelemään seksuaalista kysymyksiä, kuten suorituskyvyn häiriöt, itsetyydytys ja seksuaalinen itsetunto.

Sosiaaliset painoarvoa: 5,245+ seuraajia, 788+ tykkää

URL: http://www.gloriabrame.com/

Ohjelmaan kuvalähde: huscript.com.