10 yksinkertaista online-vinkkejä vanhuksille (2019)

18 helmikuu 2019

Online dating on ehdottomasti oltava kaikkien yhden miehen tai naisen yli 50 Vuosien saatossa teollisuus on tarpeita vanhempi sinkkuja. Online dating ei ole enää vain sinkut ovat 20, 30s ja 40s.

Sinulla on erilaisia ​​dating sivustoja ja sovelluksia valita ja lähes loputon määrä ihmisiä tapaamaan. Kuitenkin sinun kannattaa tietää muutamia asioita, ennen kuin hyppää pää edellä. Tässä on 10 vinkkejä online dating jos olet 50 tai vanhempi.

1. Tietää, mikä Treffit valita

Jos haluat olla tehokkain ja jännittävä online dating kokemus, sinun kannattaa eläinlääkärille muutamia sivustoja ja sovelluksia, josko he tarpeitasi, ennen kuin päätetään yhden tai kahden liittyä. Käytä muutama minuutti nähdä, mitkä ratkaisut ovat saatavilla alueellasi, ja tutustu profiilit kotisivuilla onko sinkkuja tuntua he tyyppiä.

load...

Huomioitava jos käyttäjät näyttävät olevan aktiivisia. Haluat liittyä sivustoja ja sovelluksia, joilla käyttäjät, jotka harjoittavat kanssasi. Et halua joutua käsittelemään profiileja, jotka ovat hylänneet niiden tekijät.

Sinulla on useita vanhempi dating sivustoja ja sovelluksia, joista valita, joten sinun kannattaa varmistaa kirjaudut oikea foorumi.

Useimmat valtavirran dating sivustoja ja sovelluksia, kuten Match ja Elite Singles , voi huolehtia yli-50 singleä, mutta suosittelen myös valita kapealla dating sivusto tai sovellus (eli sivusto, joka on nimenomaan kristillisen singleä). Haluat sekoittaa asioita. Piste online dating on tavata niin paljon ihmisiä kuin mahdollista. Jos huomaat, että et pidä Sivuston tai sovelluksen, voit peruuttaa jäsenyyden ja kokeilla uutta alustaa. Ei haittaa; ole virhe.

load...

2. Mieti Treffit tavoitteet

Ennen nopeasti profiilin näytteille, mieti vuodelta tavoitteet ja mitä haluat sanoa oman profiilin. Pääsyy haluat valmistaa on, koska monet dating sivustoja ja sovellukset näkyvästi ominaisuus profiilisi kotisivulla jollakin tavalla, koska se on aivan uusi. Et halua tuhlata tämän edun kanssa lattea profiilin.

Haluatko suhde? Haluatko saada ystäviä? Haluatko rento suhde? Vastaukset näihin kysymyksiin auttaa määrittämään, miten edetä online dating.

Varmista, että olet kokoelma laadukkaita ja vaihtelevia kuvia (esim kuvia kasvot, vartalo ja toimintaa nautit osallistuvat). Ihmiset, jotka lukenut kirjani tiedän välttämättä käyttää ammattivalokuvaaja ainakin pääprofiilisi valokuvan. Tietenkin, jos et ole tosissaan löytää suhteesta ja haluat vain testata vesillä, epävirallinen valokuvat ovat hienosti. Juuri tietää, että johtavat näihin valokuvia voi lähettää viestin lähimmäisen sinkkuja että et ole kiinnostunut löytää rakkautta. Älä ihmettele, jos viestit saat ovat peräisin ei-suhteesta etsivät singleä.

load...

3. Kirjoita Houkuttelemalla Profiili

Kun kirjoitat profiilin, tähtää muutaman kappaleen (noin 200 300 sanaa). Liian lyhyt ja profiilisi katoaa osaksi mereen epämääräinen kuvaukset. Jos profiilisi on liian pitkä (yli 500 sanaa), se alkaa kuulostaa college sovellus essee, ja menetät ihmisten kiinnostusta. Tässä tekstissä, sinun kannattaa puhua persoonallisuuttasi sekä vähintään kolme suosikki harrastukset.

Haluat kirjoittaa profiilin, joka ilmaisee, kuka olet ja saa ihmiset haluavat tavoittaa.

Erityisesti kollegat, pyydän teitä olemaan olettaen, että naiset painottamaan fyysinen vetovoima ennen emotionaalinen vetovoima jolla useimmat miehet. Älä vain lähettää kolme lausetta ja muutamia kuvia joissa on teksti ”Jos olet kiinnostunut, hit me up.” Kyllä, naiset voivat kiinnittää enemmän alkuperäisen fyysinen vetovoima. Kuitenkin todellinen vetonaula naisille alkaa usein kuka mies on (eli hänen etujensa ja kuinka hän luulee voisi kohdella häntä).

Pujotella esimerkkejä siitä, miten voit kohdella häntä: ”Olen vielä hieman vanhan koulukunnan herrasmies. Sinun ei tarvitse odottaa. Saan aina oven nainen.”Little herkkupaloja niin.

4. Embrace ikäsi

Jos olet ottanut 50 ja etsivät rakkautta, suosittelen, ettet etsiminen nuorempi singleä. Se sisältää ei yhdistävän dating sivustoja ja sovelluksia, jotka on suunnattu miehille ja naisille heidän 20s ja 30s (ts Bumble ). Kuulen usein yksinäisille miehille, jotka ovat 50 valittavat, että he eivät löytää laadukas yksittäinen naisten yli 45. Kun painan hieman, huomaan he silti etsivät rakkautta dating sovelluksia suunnattu naisia yli 10 vuotta nuorempi kuin ne ovat.

Jos olet todella etsivät rakkautta, yrittää lähestyä dating eri tavalla kuin teit teidän 20s.

Poista profiilit, ja saada ohjelman. Jos todella haluat avioliiton tai elämänkumppani rakkaudella ytimessä, niin käytä dating sivustoja ja sinkkuja sovelluksia ikäsi väestörakenteen. Jos olet 53 vuotias tai vanhempi, ja jotkut päivämäärät ovat vielä keski-myöhään 40s, saatat pitää liittyä molemmat Ottelu ja OurTime.

5. Ennakoivasti

Koska ajaa lisääntyäkseen usein vähenee, kun ihmiset vanhenevat, vuodelta prosessi voi olla hitaampaa kuin kun olit 28 ja etsivät jonkun, jonka kanssa saada lapsia. Vauhti on nyt erilainen, joten yritä verrata vuodelta harrastuksia, mitä he olivat kuin kun olit nuorempi.

Ottaa asiat omiin käsiinsä - lähettää ensimmäisen viestin ja pyytää ensimmäinen päivä.

Saat todennäköisesti täytyy työskennellä online dating kohtaus vuoden verran kantaa hedelmää etsit pitkän aikavälin suhdetta. Suunnitelman mukaisesti. Toki useimmat meistä tietävät hämmästyttävä vanhempi pariskunta, joka tapasi aikana vapaan viestinnän Weekend eharmony ja naimisissa kuusi kuukautta myöhemmin, mutta ne ovat harvinaisia. Älä laita että paineita itse.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sinun täytyy tehdä enemmän vaivaa saada asiat liikkuvat, pitää asiat menossa, ja saada ensimmäinen päivä. Älä odota, että joku viestin - yrittää tehdä ensimmäisen siirron itse.

6. Pidä Maantieteellinen haku on kohtuullisella etäisyydellä

Useimmat meistä ovat kuulleet tarinoita vanhempi sinkkuja löytää toisensa eri puolilla maata tai ympäri maailmaa, mutta ne ovat poikkeus. Ei voi olla paljon ihania ihmisiä kokoontuvat helpommin hallittavissa etäisyyttä.

Jos esimerkiksi olet perustuu San Francisco, voit laajentaa haun sisältämään Sacramento, Redding, Gilroy, ja Monterreyn alueella. Jos yritys tai ystävien ja perheen vie Southern California mitään säännöllisyyttä, sitten laajentaa hakuasi kyseisellä alueella, myös. Ditto on SoCal asukkaille, jotka lentää Pohjois-Kaliforniassa ainakin kerran neljäsosa. Säännöllinen lähiliikenteen lento on melkein kuin ajaisi siellä.

Mieti jos olet valmis siirtymään romanttinen kumppani. Jos et ole, yritä pitää hakuparametrit realistisia.

Vain pitää asiat realistisia. On parasta pitää haun jotain missä te kaksi voisi helposti ajaa tavata toisiaan joka viikonloppu. Midweek päivät saattavat olla haastavampaa, ja saatat joutua vastaamaan puoliväliin ensimmäisten kuukausien ajalta. Jos olet hieno liikkuvia satojen kilometrien päässä, älä hyppää liian nopeasti hakuja yli kohtuullisen ajomatkan sinulle. Miten te realistisesti mennessä joku? Pitkän matkan suhteet voivat toimia, mutta en suosittele alkaa siellä.

7. Pidä Conversation Moving

Kaikki eivät ole hienolta jutustella, erityisesti kautta sähköposteja ja tekstejä. Jotkut ihmiset voivat tuskin keksiä muutaman kysymyksen murtaa jäätä ensimmäisen sanoman. Mikä voi olla hyödyllistä on todella ottaa aikaa lukea jonkun profiilia, poimi hänen etujaan, ja tutkia enempää. Tämä pitää viestien vaihto liikkuvat.

Älä vain jakaa tietoa itsestäsi; kysy online ottelut heidän persoonallisuutensa, kohteiden, työn ja perhe.

Tämä on toinen syy pitää dating bio lyhyempi kuin college sisäänkäynti essee. Sinun täytyy jättää jotain mahdolliset päivämäärät kysyä teiltä. Pudottaa keskustelu aloittamista korppujauhoja leipäteksti profiilisi, joka kysyy mahdolliset päivämäärät lähettää sinulle viestejä ja kysyä kysymyksiä. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos olet hermostunut lähettää ensimmäisen viestin.

8. Älä juuttua Messaging Blackhole

Se on usein noin kolmas tai neljäs viesti, että ihmiset voivat tarttua alamaissa. Jos et pidä kysymyksiä ja jakamalla joitakin tietoja itsestäsi, niin potentiaaliset päivämäärää ei ole syytä vastata. Älä vain vastata mahdollinen päivämäärä kysymyksiin viestissäsi antamatta hänelle syytä vastata.

Viestit on hauskaa, mutta haluat päästä ensimmäisillä treffeillä, jotta voit nähdä onko siellä kemiaa.

Jos et ole saanut vastausta ottelun päivässä tai kaksi, uudelleen hänen profiilinsa ja löytää kaksi asiaa voisi tiedustella. ”Hei, Jon! Näen pidät lukeminen mysteereistä. Ketkä ovat kaksi suosikki tekijöille, ja mitä pidät eniten kirjoistaan?”Katso, sinä kysyttiin mitä hän todella nauttii, ja hän on todennäköisesti vastata.

9. Pyydä ensimmäiseen Date

Kuulen sekä vanhempi miesten ja naisten että he eivät halua tuhlata aikaa ja rahaa päivinä, jotka eivät aiheuta pysyvää rakkautta. Joskus he viettävät liikaa aikaa viestien vaiheessa yrittää karsia ihmisiä he eivät naimisiin. Olen myös kuullut sinkkuja ottaa useita puheluita ennen kokousta ensimmäistä kahvin tai lounaan mennessä.

Herran tähden n, se on päivämäärä. Se kahvi ja leivonnaiset. Se on poreileva vesi ja alkupala. Se ei ole illallinen kahdelle näkymät Seine-joki viisi tuntia. Te kaksi ovat vielä täydellisiä vieraita. Sanon älä tuhlaa aikaa liimaus puhelimitse jonkun, jonka kanssa sinulla voi olla mitään henkilökohtaista kemiaa. Vaihtaa kourallinen viestejä, jotka osoittavat kiinnostusta ja kykyä harjoittaa small talk, ja sitten tavata.

Suosittelen perustamalla ensimmäinen päivä muutaman päivän messaging.

Suosittelen myös odottavat Googlen päivämäärän ja etsimään heidän sosiaalisen median profiileja vasta noin kolme päivämäärät, jolloin on selvää, että molemmat ovat kiinnostuneita toisistaan ​​vai ei. Muista pitää tavoite online dating mielessä: tavata joukko ihania ihmisiä et helposti tapaaminen nykyinen elämäntapa. Älä karsia mahdolliset päivämäärät ulos niin paljon, että et ole aktiivisesti vuodelta.

Älä tavoitteena päästä ensimmäinen päivä, ja muistaa, että, tapaamalla kiinnostavampi, uusia ihmisiä, olet pitää sosiaalisen lihaksia pehmentänyt. Plus, päivämäärät, jotka ovat hienoja ihmisiä, mutta vain ei vertoja voit punoutuu laajennettu tuttavapiiriäsi.

10. Go kahvia tai lounas, ei Päivällinen

Toisin kuin Suosittelen sinkkuja alle 50, ehdotan, että tapaat ensimmäinen päivämäärät kahville tai lounaalle, ei juomia töiden jälkeen. Se voi ottaa paineita te kaksi.

Ehkä tapaatte ja huomaat, että on vain ole mitään kipinöitä. Se todellakin on tavoite ensimmäinen päivä. Se on vain eläinlääkäriin henkilökohtaista kemian ennen kahta antaa sydämenne pois fantasia - vain yllättyä kun tajuaa, että et saa kiertyä toistensa varpaille. Muista, että on ok saada uusia ystäviä.

Menee nopeasti ja kahvileipä on tapa vähemmän uhkaava, että menossa kahden tunnin illallinen.

Pidä jäänmurtolaitetta uusia ihmisiä verkossa, ja sekoita joissakin eri dating sivustoja ja sovelluksia pitää asiat monipuolinen ja liikkuvat. Pidä viesti- ja pienet juttelee ihmisten, ja saada ensimmäinen päivä. Valitse sitten tähän mennessä niitä, kutoa heidät tuttavapiiriäsi tai siunaa heitä matkalla. Se on laki fysiikan sovelletaan. Jos pysyä passiivisena, pysyt tarkalleen missä olet. Kun saat asiat liikkeelle Tulet olemaan dating ja hyvin matkalla löytää rakkautta.

Ohjaa Online Dating Life

Ottaen ennakoivasti dating elämä on paljon hauskempaa. Saat ulos talosta ja on loistava sosiaalista elämää etsiessään elinikäinen rakkautta. Kun olet nauttia elämästä, hymyilevä ja iloinen, olet magneettivaikutteisella missä tahansa. Sellaisella sisä- ja ulko kimallus, voit houkutella elämääsi kumppani ennemmin kuin luulet.