11 paikkaa löytää am i a lesbian -testi (kuvilla)

22 maaliskuu 2019

Minä ja ystäväni ottaa BuzzFeed tietokilpailuja lähes päivittäin. En tiedä miksi, mutta se on hauskaa saada selville, kuka suosikkini Harry Potter hahmo perustuu suosikkini juustoa tai missä minun pitäisi matkustaa seuraavaksi perustuu minun merkki. Mutta on myös tietokilpailuja siellä, jotka väittävät auttaa määrittämään joitakin tärkeitä yksityiskohtia itsestäsi, kuten seksuaalisen suuntautumisen.

Saamme paljon lesbo lukijoita pyytävät meiltä paikkoja löytää lesbo testejä ja tietokilpailuja, joten olemme koonneet listan top 11 - jotka kaikki tarjoavat kuvia. Vaikka olimme suositella ottaen tulokset jyvän suolaa, tällaiset toimet voivat olla viihdyttävä ja joskus valaiseva. Lopulta kuitenkin olet ainoa, joka voi määrittää, mitä seksuaalinen suuntautuminen on.

load...

1. MySexualOrientation

Epstein seksuaalinen suuntautuminen Inventory (ESOI) on MySexualOrientation.com luotiin tohtori Robert Epstein, amerikkalainen tutkimus psykologi Haastatelluista noin 18000 ihmistä yli 40 maasta. Ensin annat heille perustietoja, kuten oman etnisyyden, sukupuolen ja iän, ja sitten tehdä testin. On 18 kyllä-tai-ei-kysymystä, kuten ”Oletko koskaan tuntenut seksuaalista vetoa jäsen samaa sukupuolta?” Ja ”Kuinka usein olette samaa sukupuolta seksuaalinen fantasioita tai unelmia?” Kaikista testeistä tällä listalla, me halua sanoa tämä on vakavin.

2. PinkNews

PinkNews, media markkinat lesbo, bi- ja trans uutisia, viihdettä, ja kysymyksiä, on testi, joka on enemmän selvittää minkälaista lesbo olet vs. Jos olet lesbo ensiksi. Monivalintakehotteille kysymykset muodostuvat valitsemalla lempijuomasi, tyyppi päivämäärän, ruumiinosa, ja elokuva ( ”Pretty in Pink”, ”Coach Carter”, ”American Sniper” tai ”Etuja Being seinäkukkanen”).

load...

PinkNews on tietokilpailu tuloksia, kuten hipster Lesbo, joka tekee ”asuja lähes yhtä vakavasti kuin otat nainen rakastava!”

3. BuzzFeed

BuzzFeed lesbo tietovisa pyytää valitsemaan asioita, kuten lempivärisi, kuuma tai kylmä, ja alas- tai ylöspäin. Se ei ole kovin tarkka, mutta en usko, että sen pitäisi olla. Yksi esimerkki tulos on ”Butch / SAT / Stud / Dom / AG / Tomboy” mitä se kannattaa.

4. PsyMed

PsyMed on sivusto, joka keskittyy tarjoamaan mielenterveyttä tietokilpailuja. Sen lisäksi, että ei lesbo yksi , sivusto on myös tietokilpailuja onko sinulla voi olla syömishäiriö tai narsistinen persoonallisuus. Suurimman osan kysymyksistä (esim ”Oletko koskaan rakastunut nainen?”), Sinun vastata koskaan, harvoin, joskus, usein tai hyvin usein.

load...

Yksi kysymyksistä on PsyMed tietokilpailu on ”Tuntuuko sinusta seksuaalista vetoa naisilla?”

5. QuizRocket

Quiz Rocket on ehdottomasti ottaa kaikenlaisia testejä - heillä on tuhansia. Heidän lesbo testi , erityisesti, on täynnä sarkasmia kuten ”Kuka sinä tiedä kuka ajaa pick?” Yksi valintoja, joihin on ”tämä kaveri täällä! (Tarkoitan tätä tyttö... Hitto, olen aina tehdä sitä.)”

6. ProProfs

Tietovisa tehdä verkkosivuilla yli 100000 tietovisoja luotu ja yli 4 miljoonaa tietokilpailu ottajia, ProProfs'quiz auttaa kertoa sinulle, jos olet lesbo, biseksuaali tai hetero. Tämä on lyhyt tietovisa (vain viisi kysymystä), ja se on täynnä kielioppivirhettä ja tekstin puhua. Joten, en luota tämän yhden niin paljon.

ProProfs sanoo he auttavat sinua selvittämään, jos olet lesbo, biseksuaali tai hetero.

7. PlayBuzz

PlayBuzz on testi, joka on samanlainen kuin PinkNews' että et selvittää, jos olet lesbo - et selvittää millaisia lesbo olet. Kysymykset näyttävät olevan melko stereotyyppisiä kuten poiminta tyyppi flanelli, paras ”The L Word” luonnetta, ja go-homo nainen elokuva.

8. GoToQuiz

GoToQuiz on toinen tietokilpailu ottamista päällä, joten niiden lesbo osaaminen on kyseenalainen. En ole varma, mitä suosikkiaineeni lukiossa on tekemistä minun seksuaaliseen suuntautumiseen, mutta se kestää vain muutaman sekunnin jälkeen niin siellä ya mennä.

GoToQuiz on tuhansia tietokilpailuja, joten se on hauskaa, mutta ottavat lesbo asiantuntemuksensa kevyesti.

9. Quibblo

Kun joku sanoo jotain noin lesbo pari televisiossa, tee punastut ja on paljon sanottavaa? Niin saatat olla lesbo, mukaan Quibblo. Toisaalta, jos vapisemaan ja kääntyvät pois (mitä?), Olet todennäköisesti suoraan. Jos saalis minun sarkasmia täällä, niin tiedät tämä on hilpeä testi voit ottaa, jos yrität vain kuluttaa aikaa.

10. Zenhex

Zenhex on toinen tietokilpailu selvittää, jos olet hetero, homo- vai biseksuaaleja ja sivusto väittää niiden tulokset ovat hyvin tarkkoja. Mielestäni sinun täytyy olla tuomari tämän. Plus, se on vain kuusi kysymystä, joten sinun ei oikeastaan ole paljon menetettävää.

Mukaan Zenhex, tämä on yksi tarkin lesbo testejä voit ottaa.

11. OkCupid

OkCupid n ”Oletko Lesbo?” Testi sisältää 15 kysymystä, kuten ”Kun mennä rannalle, löydät itsesi kiinnittää enemmän huomiota kuin tarvitaan tytön uimapuku?” Se humoristinen ja ei ole tarkoitus ottaa vakavasti lainkaan.

Joten, Oletko Lesbo? Se on sinusta kiinni!

Me kaikki rakastamme löytää uusia ominaisuuksia, ominaisuuksia ja piirteitä omasta itsestä, mutta suhteen seksuaalisuuteen, olet todennäköisesti paremmassa asemassa puhunut asiantuntijamme. Muista, Älä anna tietovisat kertoa teille, kuka olet vetoa ja millainen ihminen olet - vain nauttia mitä ne ovat.