11 parasta biseksuaalista dating-sivustoa (jotka ovat vapaita kokeilemaan)

31 maaliskuu 2019

11 Parhaat Biseksuaali Dating Sites (jotka ovat vapaasti kokeilla)

5

Tinder

PARAS

Ensimmäinen vuodelta App tarjoaa pyyhkäisemällä (oikealle, jos olet kiinnostunut, ja vasemmalle, jos et ole), Tinder on erinomainen vaihtoehto bi-miesten ja naisten, koska se on saatavilla yli 190 maassa, se on ilmainen, ja se toimii (20 miljardia yhteensä ottelua). Perustettiin vuonna 2012, Tinder käyttää pääosin ikäsi, sijainti ja sukupuoli löytää osumia, ja sekä ihmisten täytyy pyyhkäistä oikein aloittaa messaging.

URL: https://tinder.com/

6

Grindr

PARAS

Lempinimeltään ”homo Tinder” Grindr toimii periaatteessa täsmälleen samalla tavalla paitsi että sovellus on vain homo-, bi-, queer, ja utelias miehiä. Tavallisella tilin, voit pyyhkäisemällä läpi profiilit ja viesti täsmää niin paljon kuin haluat. Grindr ei tarjota muutamia erikoisominaisuuksia, mutta ne eivät ole välttämättä tarpeen. Grindr antaa myös takaisin LGBTQ yhteisön kautta sen Grindr Tasa kampanjoita, joten voit tavata yhteensopiva ihmisiä tällä tavalla samoin.

load...

URL: https://grindr.com/

7

OkCupid

PARAS

Yli 22 sukupuolen ja 13 seksuaaliseen suuntautumiseen tunniste vaihtoehtoja, OkCupid on yksi kattava Treffit apps siellä. Olitpa bigender, transseksuaalit, kyseenalaistamista tai sapiosexual löydät sydänystävän päälle OkCupid. Ainutlaatuinen näkökohta OkCupid on sen matching algoritmi. Rekisteröinnin aikana, et ole vain kysymyksiin itsestäsi ja ihanteellinen päivämäärän, mutta voit myös määrittää, miten haluat ihanteellinen ajankohta vastata näihin samoihin kysymyksiin.

load...

URL: https://okcupid.com/

8

BiCupid

PARAS

Itsenäiseksi julistautuneen ”maailman suurin ja tehokkain biseksuaali dating site” BiCupid käynnistettiin vuonna 2003 SuccessfulMatch, yksi vakiintunut dating verkkojen alalla. Vapaa jäsenet voivat käyttää erilaisia ​​ominaisuuksia, kuten profiilin luominen, perus- ja tarkennetun haun ja virtuaalinen olioita. Plus, jos vapaa tai Gold jäsen lähettää sinulle pikaviestin tai sähköpostin, voit vastata.

URL: https://bicupid.com/

9

Herhiläinen

PARAS

Luoma queer miehet queer miehille, Hornet on ilmainen sekä Android- ja iOS-käyttäjille, ja voit seurata Hornet Reagoi pysyä kaikki sovelluksen tekee. Hornetin joukkue välittää paljon kuuntelemalla käyttäjien palautteen ja säätämällä kokemusta tarvitaan. Hornet yhteisö on 25 miljoonaa vahva, ja kaikki sinun täytyy tehdä liittymään on antaa sähköpostin, näytön nimi, ikä, sijainti, ja muut perustiedot paloja tiedot.

load...

URL: https://hornet.com/

10

Törkimys

PARAS

Scruff lupaa, että kaikki 12 miljoonaa sen jäsenistä on 100% aitoa, ja se johtuu siitä, että joukkue valvoo sovelluksen ja käynnistymässä roskapostittajat ja kuka tahansa on käyttämättä liian pitkään. Sillä ei ole väliä, jos etsit miehiä omalla alueella tai ympäri maailmaa - scruff voi auttaa. Olet osoittanut useita otteluja joka päivä, ja sitten se on jopa voit päättää, jos pidät niitä tai ei. Älä unohda tarkistaa Scruff tapahtumista samoin, jotka sisältävät ylpeys festivaaleja ja juhlia.

URL: https://scruff.com/

11

Aalto

PARAS

Aalto on kyse hashtagin #NoLabels - olla kuka haluat ilman pelkoa tuomiota. Ei vain Surge 3,5 miljoonaa jäsentä avoin, mutta ne ovat myös hyvin mukana, lähettää yli 10 miljoonaa chatit kuukaudessa. Surge on 4,5 tähteä ulos 5 iTunesissa ja Google Play, ja Colt Jones on vain yksi tuhansista tyytyväisiä jäseniä. ”Voit liittää ihmisten kanssa monenlaisia ​​lähellä sinua, ja se on aika siistiä. Jos pidät jutteleminen jonkun kanssa, tee se täällä. Kokemukseni mukaan olen aina saada palautetta ihmisiltä, ​​kun viesteistä ne tässä app. Tuki on myös erittäin hyödyllinen ja houkutteleva.”

URL: http://surgeapp.co/

Taylor Swift sanoisi ”You Can Want Who You Want - Pojat ja pojille ja tytöille”

Monet psykologit, tutkijat, ja ihmiset yleensä ovat sanoneet, että seksuaalisuus on nestettä , ja singlet tuntevat olonsa mukavaksi ilmentäviä keitä he todella ovat. Mitä enemmän dating sivustot voivat muuttaa prosessejaan ja ominaisuuksia mukautumaan tähän kehitykseen, sen parempi. Nämä 11 dating sivustot ovat jo hyvässä vauhdissa.

Kuvalähde: abc.com