11 parasta ilmaista lesbo dating apps (2019)

15 toukokuu 2019

11 Paras ilmainen Lesbo Dating sovellukset (2019)

8

HÄNEN

PARAS

HER, joka tunnettiin aiemmin nimellä Daatch, pyrkii auttamaan sinua ”löytää henkilö,” onko se ”matkakumppani ystävä uudessa kaupungissa, ratsastaa tai kuolee tai rakkautta elämään.” Yli 3 miljoonaa naista ympäri maapallo ladannut sovelluksen, ja voit myös kautta App Storesta tai Google Play -kaupasta. HER isännöi myös tapahtumia lesbo, bi, queer, ja utelias naiset tavata henkilökohtaisesti, mukaan luettuna kausiluonteiset osapuolet, festivaalit, ja Speed ​​Dating.

URL: https://weareher.com/

9

OkCupid

PARAS

OkCupid tarjosi lesbo singleä viihtyisä ja todella hyödyllistä dating alustan ennen monet muut alan, ja se on edelleen tehdä niin. Yksi viimeisimmistä ja näyttäviä muutoksia sovellus on tehnyt on sen sukupuolen tai sukupuolisen suuntautumisen tunnisteet. Esimerkiksi sen sijaan, että vain ottaa vaihtoehtoja, kuten suora mies, hetero nainen, homo mies, ja lesbo nainen, OkCupid on vaihtoehtoja, kuten genderqueer, intersex, sapiosexual, ja kyseenalaistamista.

load...

URL: https://www.okcupid.com/

10

Mutista

PARAS

Bumble teki aaltoja, kun se osui paikalle vuonna 2014, koska se on luotu naiset naisille, ja vain naiset saivat lähettää ensimmäisen viestin. Jos olet homo tai lesbo, joko henkilö voi lähettää ensimmäisen viestin. Bumble halusi leikata määrä sopimatonta viestejä ja kuvia naisten saivat sekä useammalla suoralla ottelut lesbo naiset saivat. Nykyään se on yksi suosituimmista dating sovellukset koskaan, erityisesti lesbot.

URL: https://bumble.com/

load...
11

Vaaleanpunainen sohva

PARAS

Vaaleanpunainen sohva sanoo, että on lesbo singleä sekä heidän ystävänsä, jotka ovat 30 vuotias tai vanhempi, ja se sanoo se ei ole kuin joitakin ”sieluton” vuodelta sovelluksia voi törmätä. Vaaleanpunainen sohva on tehdä todellinen yhteys. Sinun ei tarvitse tilata nähdä ihmisten profiileja ja kuvia, ja sovelluksen juoruilu ominaisuus ja foorumit ovat hauskoja, helppokäyttöinen, ja hyvin aktiivinen.

URL: https://pinksofa.com/

Kun ajattelet Lesbo Dating sovellukset, ajattelen tätä List

Vaikka dating sovelluksia on vielä jonkin verran työtä, jotta kokemuksesta yhtä nautittavaa ja onnistuneen homo ja lesbo singleä kuin se on suora sinkkuja - he tehdä harppauksia joka päivä. Se on erityisen totta dating sovelluksia edellä. Viimeinen osa testiä, on kuitenkin rekisteröityä app (tai kaksi tai kolme) itseäsi ja tule omia johtopäätöksiä. Uskomme sinun olla onnellinen, vaikka!

load...