12 parasta lgbt dating apps (2019) - 100% ilmaiseksi

11 kesäkuu 2019

12 Parhaat LGBT Treffit Apps 2019

8

Taimi

PARAS

Taimi on jokseenkin uudet kasvot seksuaalivähemmistöjen dating sovellus teollisuutta, mutta se on paljon hienoja asioita menee sillä. Esimerkiksi oma turvallisuus on etusijalla. Taimi joukkue varmistaa, että jokainen ihminen on keitä he sanovat kautta todentamisprosessia ja ne suojaavat käyttäjien kautta kahden tekijän todentamisprosessissa. Se ei ole vakava juttuja, vaikka. Taimi on myös hienoja ominaisuuksia, kuten sisäänrakennettu videopuheluita ja käyttäjän luomaa viestit, keskusteluja ja tapahtumia.

URL: https://taimi.com/

9

Herhiläinen

PARAS

Yli 10 miljoonaa homo jäsentä, Hornet on toiseksi suurin gay dating app siellä - puhumattakaan heillä on lukuisia korkea tähtiarviot käyttäjiltä. Sen lisäksi, että niin suosittu sovellus, Hornet on myös käyttäjäystävällinen työpöydän versio liikaa, joten se on helppo tavata samanhenkisiä miesten laitteesta riippumatta käytät tai missä olet.

load...

URL: https: //hornetapp.com/

10

Tinder

PARAS

Kuka tiesi liu'uttamalla oikealle voisi tarkoittaa niin paljon? Tinder on yksi yksinkertaisin dating apps markkinoilla. Se käyttää Facebook-profiiliisi rakentaa tukikohta ja maantieteellinen sijainti löytää sinulle lähellä ystäviä. Bonus: Kun Tinder Plus, voit perua vahingossa pyyhkäisemällä.

URL: https://www.gotinder.com/

11

Grindr

PARAS

Grindr ei tuhlata aikaa koskee totta yhteensopivuutta tai toveruutta. Sen sijaan tämä sovellus on kyse saavutettavuus ja ajantasaisuutta. Se käyttää puhelimen sijaintiin perustuvia palveluja etsitään sinulle kaverit lähellä - ei odotusaika tarpeen.

load...

URL: http://www.grindr.com/

12

HER (aiemmin Dattch)

PARAS

HER on sovellus queer, bi- ja lesbo naisia. Voit liittää naisten kanssa perustuu sijainnin, etuja tai jonka nopea peli ”olisit mieluummin?” Se käyttää myös Facebook tarkistaa oman olemassaolon, joten ei tule mitään naisia ​​tavoitteleva robotteja.

URL: https: //weareher.com/

Valokuva lähteet: bookcoverings.com, sickandwrongpodcast.com, eonline.com, afterellen.com, scruff.com, windowsphone.com, thegoodwebguide.co.uk, itunes.apple.com, rukkle.com, play.google.com, astt.org