13 parasta m4m-henkilökohtaista sivustoa (100% ilmaisia kokeita)

23 toukokuu 2019

13 Parhaat M4M Treffi sivustot (100% Free Trials)

9

Grindr

PARAS

Grindr usein ajateltu olevan homo Tinder - alustoilla toimivat lähes täsmälleen samalla tavalla. Sijaintisi käytetään löytää ottelut lähelläsi, ja voit flirttailla, aloittaa keskustelun, ja jopa tavata juuri silloin kun haluat. Grindr vastaa miljoonien seksuaali- ja romanttisia-, ja voit olla seuraava. Lisäksi Grindr auttaa tukemaan LGBT-yhteisön isännöimällä tapahtumia ja kampanjoita, jotka taistelevat syrjintää ja hyväksikäyttöä.

URL: https://grindr.com/

10

Herhiläinen

PARAS

Perustettiin vuonna 2011, Hornet on ”missä kaverit connect” ja se tunnetaan nimellä ”uraauurtava digitaalinen koti LGBTQ + yhteisöä.” Maailmanlaajuinen sivusto on nyt 25 miljoonaa vahva ja innovatiivinen tiimi pyrkii jatkuvasti tuomaan uusia tekniikoita Hornet ja parantaa käyttäjäkokemusta. Hornet on myös alkuperäinen sisältö, joka kattaa aiheita kuten matka-, viihde, lifestyle, ja politiikkaa. Lataa Hornet ilmaiseksi kautta App Storesta tai Google Playsta tai jos rekisteröityä ilmaiseksi kautta kannettavan tietokoneen.

load...

URL: https://hornet.com/

11

Gaydar

PARAS

Gaydar on ”dating site homo- ja bi-miesten kaikkialla”, ja joukkue sanoo he auttavat sinua ”löytää kaverit nopeammin.” Miljoonat miehet ovat liittyneet Gaydar ja tuhannet luoda profiilin joka viikko. Voit käyttää Gaydar ilmaiseksi mitä laitetta käytät, ja voit puhua yksityisesti yksi-vastaan-viesteihin tai isossa ryhmässä foorumeilla. Vielä hauskempaa, Gaydar tarjoaa ikioma Gaydar Radion Mixcloud, joten voit kuunnella tukokset Drew G., DJ Matt Bogard, James John, ja niin monet muut taiteilijat.

URL: https://gaydar.net//

load...
12

GayMeeting

PARAS

Luotu vuonna 2003 homomiesten homomiesten, GayMeeting ei välitä voittoa - kyse on vain auttaa ihmisiä ”tuo mielihyvää ja rakkautta miestä ympäri maailmaa.” Sivusto on erittäin intuitiivinen, joten pystyt poimia layout ja ominaisuuksia mitä teidän tekniset taidot ovat. Pitää sinut ajan tasalla muilla LGBT-yhteisön, GayMeeting on uutissivu päivittäin artikkeleita, jotka kattavat eri aiheista.

URL: https://gaymeeting.com/

13

Craigslist

PARAS

Craigslist on luultavasti yksi tunnetuimmista ilmoitukset sivustot, eikä vain voi löytää taloja, autoja, huonekaluja, elektroniikkaa, urheilukauppa ja lemmikit, mutta voit myös löytää kytkennät ystäviä ja päivämääriä. Esimerkiksi voit suunnata jääneiden-osioon tai Miehet etsivät miehiä osio ja luo viesti oman tai lukea kymmeniä virkoja, kunnes yksi katseesi. Pidä kuitenkin varasi jopa käytettäessä Craigslist - olemme nähneet liian monia tarinoita ihmisistä huijatuksi tai huonompi.

load...

URL: https://craigslist.org/

Näissä sivustoissa, voit tarkastella miehille, jotka ovat myös etsivät miehistä (luonani Here)

Löytäminen miehet, jotka ovat myös kiinnostuneita miehiä ei ole koskaan ollut helpompaa ansiosta 13 Personals sivustoja yllä. Heillä on joitakin parhaista maineen teollisuuden ja ne ovat joitakin edullisin. Pallo on nyt teillä nyt, niin mene tee liikkua!