13 söpö lesbo-suhde lainausmerkkejä (elokuvista, tv: stä ja todellisesta elämästä)

8 helmikuu 2019

Suhde lainausmerkkejä lesbot ovat kuin suhde lainaa kenellekään - mutta withmore tyttö vs. Tyttö toiminta. Lesbo rakkaus ei ole kyse fyysisestä, vaikka. Jotkut naiset ovat syvästi, kaunopuheisesti ja mielekkäästi ilmaisi tunteita innoittamana rakas kumppani. Halusimme jakaa niitä koskettavaa sanoja ja lämpimät hetket kanssasi.

Meidän dating expertscollected nokkela, sisukas, ja kiva lainauksia utteredby tai noin lesbot TV-ohjelmia, elokuvia, ja tosielämässä. Vuodesta tarjouksen typerä, nämä sanat ovat varmasti sinut hymyilemään.

Mennään se! Tässä on 13 meidän suosikki söpö lesbo suhde lainausmerkkejä:

load...

1. ”On onni, ja sitten on rakkautta, ja sitten on valmis.” - Ellen DeGeneres, koomikko

Ellen DeGeneres näyttää koskaan lopu hauskoja sanottavaa, mutta tässä lainaus, hän kääntyy mehukas makea kuin hän selittää, kuinka hän ajattelee hänen vaimonsa , Portia de Rossi. Naurusta ja palvonta, he suorittavat toisiaan.

Ellen DeGeneres ja hänen vaimonsa, Portia ovat Kuvassa hänen hääpäivänään.

Ellen ja Portia tehdä yhden tytöt kaikkialla nauraa, huokaus, ja toivovat suhde, joka adorably lovey-dovey.

load...

2. ”Olin siellä Alex. Hän oli mitä kiinnittänyt huomiota... Kaikki muu oli vain taustalla.”- Piper,’Orange on uusi musta’

Huono Piper. Hän vetää Alex kuin koi liekki ”Orange on uusi musta.” Heidän liitäntä, ainakin televisionseries, on täynnä intohimoa, omistautuminen ja enemmän kuin vähän fyysinen vetovoima. ”Olin siellä Alex”, hän sanoo rikollisesta menneisyydestään. Olipa hän on 23 tai 32, Piper Chapman kuuluu kovasti Alex Vause joka kerta.

3. ”Ei ole sana kielemme, jotka voivat kuvata meitä. Mitä tunnemme toisiamme.”- Sita,’Fire’

Vuonna 1996 elokuva ”Fire” korostetaan kielletty suhde kahden naimisissa intialaiset naiset. Tässä lainaus, Sita kerrotaan, miten heidän suhteensa uhmaa yhteiskunnan lakia, ja jopa kieli, jossa heidän verensä tuleen.

4. ”Vaikka olen tällä pahin, aina minut tuntemaan erityistä.” - Tara ”Buffy vampyyrintappaja”

In ”Buffy, vampyyrintappaja,” Tara Maclay ja Willow Rosenbergin rakastava pari on aivan liian ihana. Vuodesta kynttilänvalossa tunnustuksia rakkaudesta taistelujen demonit, nämä noidat bringout parhaiten toisiaan.

load...

Vuonna 1999 Buffy tv-sarja järkytti katsojia byshowcasing rakastava lesbo suhde.

Vuonna episodi jälkeen episodi, Willow voi aina löytää tapa cheerTara ylös. Kun Tara kysyy Willow, ”Miten teet sen?” Willow hymyilee ja vastauksia yksinkertaisesti, ”Magic”.

5. ”Kun sai kaksi ihmistä, he saivat samoja laitteita, ja he molemmat tietävät, miten käsitellä sitä.” - Sheriffi, ”V Sana”

Vuodesta 2004 vuoteen 2009 ”The L Word” tv-sarja tarjosi säkenöivä katsomaan ryhmä lesbot elävät LA Show käsitellään usein homofobiaa ja seksuaalisuuteen Nuance ja huumoria. Kaudella yksi, episodi 16, sheriffi vetää yli Tim Haspel ja kohtelee häntä hänen theoryonhomosexuality.

Koska homoparien ovat ”niiden varusteet” yhteistä, hän sanoo, he osaavat miellyttää toisiaan. Thecop ihmettelee ääneen: ”Kuinka kukaan voi toisen sukupuolen kilpailla sen?”

6. ”Minulla on ääretön arkuus teille, ja minä koko elämäni.” - Emma, ​​”Blue on lämpimin väri”

Vuonna 2013 ”Blue on lämpimin väri” selvitimme Jännittävä romanssi kahden nuorta naista. Emma vapaa-ajattelu lesbo sininen hiukset, alkaa rakkaussuhde withAdГЁle, ja molemmat muuttuvat suhteella.

7. ”Juttu Marina on, että kun hän keskittyy sinua, tuntuu et ainoa, joka on olemassa.” - Francesca, ”The L Word”

Marina Ferrer Showtime ”The L Word” vain on, että piirtää hänestä. Hän on tyttöjen kiedotut sormella. ”Se on hänen lahja. En syytä teitä rakastumassa hänen”Francesca Wolff selittää sekavan Jenny Schecter, kuka tällä hetkellä kiinni uuman hullaantunut rakkauden.

8. ”Minun Prinssi on prinsessa.” - Pinterest

Tämä lainaus tulee meille kollektiivista viisautta Pinterest. Stereotyyppisen ”Prinssi” on vanhentunut. Nykyään tiedämme, että rakkaus elämäsi ei tarvitse saappaita ja cheesy virne.

Syödä sydämesi kyllyydestä, Disney. Nämä prinsessoja pelastaa itsensä tornista.

Sinun Oikeaa ei tarvitse pop ulos satukirjan. Hän vain on tehdä sinut onnelliseksi, ja se on viehättävä tarpeeksi.

9. ”Sinä olet minun valita. Ihmiset tappaisi täyttää kengät.”- Maureen,’Vuokrat’

Maureen Johnson ja Joanne Jefferson, korkean karkaistu lesbo pari näytelmässä ”Vuokrat” eivät aina näe silmästä silmään, mutta heidän intohimoinen suhde kestää everyfight. Vaikka ”aina tulee olemaan naisia ​​nahkaa flirttailee minulle”, kuten Maureen sanoo, nämä kaksi Divas ovat yhtä omistettu toisiinsa.

10. ”Hän on minun roolimalli, minun matkakumppani, minun luotettavin lähde valon, minun rohkeudestaan.” - Elizabeth Gilbert, kirjailija

Trust kirjailija Elizabeth Gilbert, joka kirjoitti ”Eat, Pray, Love” keksiä tarjous hänestä lesbo suhde, joka sulaa sydämen. Vuonna tulossa homo ja ilmoittamalla hän rakastunut Rayya Elias, hänen paras ystävä 14 vuotta, Elizabeth puhui emotionaalista rehellisyyttä ja intohimo. Rayya on ”minun luotetuin confidante. Lyhyesti sanottuna hän on minun ihminen” Elizabeth kirjoitti Facebook-.

11. ”En tiedä, miten olla hänen kanssaan.” - TIG Notaro, koomikko

TIG Notaro vihdoin ymmärtäneet avioliiton kun hän putosi korviaan myöten hänen kanssaan nyt vaimonsa Stephanie Allynne. Hän kertoi Guardian Stephanie sulanut hänen poikatyttö sydämensä. Yhdessä vuodesta 2013, pari nosta kaksospojat ja viettää yhtä paljon aikaa kuin mahdollista toistensa syliin.

12. ”Olemme molemmat" tytön suhdetta. Se tavallaan piste.”- Pinterest

Kun hetero yrittävät soveltaa kielen lesbo rakkautta, he kaipaavat pisteeseen. Pinterest keksi kauneuden tarjous työntämään takaisin vastaan ​​suorassa määritelmiä ja sukupuolten arkkityypit. Jotkut lesbot ovat Butch, jotkut lesbot ovat naisellisia ja kaikki muutkin voivat käsitellä sitä.

13. ”Ei renkaita, ei morsiamen leningit. Ehkä tulemme pukeutuneita kanoja.”- Lily Tomlin, näyttelijä

Näyttelijä Lily Tomlin ja käsikirjoittaja Jane Wagener olivat 70-vuotiaina mennessä homojen avioliitto laillistettiin, joten he katselivat ajatusta naimisiin kanssa ironinen huumorintaju, quipping he voivat pukea kuin kanat suuri päivä.

Näyttelijä ja kirjailija duo, tämä voima pari on työskentelevät ja asuvat yhdessä vuodesta 1971.

Ajassa 42 vuotta yhdessä, on uudenvuodenaattona 2014, pari vihdoin sidottu solmu -probably puetut kuin kanat.

Words to Live & Love By

Toivottavasti olet nauttinut näistä lainauksia lesbo suhteita. Vuodesta sentimentaalinen ja nenäkäs, nämä kuuluisat lesbot offera sateenkaaren näkökulmia romance.Whether haluat jotain makeaa sanoa parisi tai yksinkertaisesti nopea syytä hymyillä, meidän 13 söpö lesbo lainausmerkkejä on sinulle kuulu.