15 parasta ilmaista mustaa homoa dating apps ja sivustoja (2019)

26 kesäkuu 2019

15 Paras ilmainen Musta Gay Dating sivustoja ja sovelluksia (2019)

10

Grindr

PARAS

Grindr, joskus kutsutaan ”homo Tinder” on saatavana 196 maassa ja sillä on 27 miljoonaa käyttäjää, ja laskenta. Se on myös kutsuttu Best Mobile Treffit App lukuisat tiedotusvälineitä ja yrityksiä, mukaan lukien IDATE palkinnot. Vastaamaan jonkun kanssa, teillä molemmilla on napata aivan toisiaan. Sitten messaging on käytössä. Jos et pidä henkilöä, pyyhkäise vasemmalle. The Grinder tiimi myös vahvasti mukana LGBTQ yhteisössä, torjua syrjintää sen Grindr tasa kampanjoissa.

URL: https://www.grindr.com/

11

Tinder

PARAS

Tinder on yksi innovatiivisimmista dating sovelluksia teollisuudessa, koska se aloitti koko pyyhkäisemällä ilmiö. Nykyään Tinder on johtanut kaikkiaan 20 miljardia otteluissa ja se helpottaa 1600000000 pyyhkäisee päivässä ja 1 miljoona päivämääriä viikossa. Tämä on mitä Salomo Jackson oli sanottavaa Tinder hänen Google Play arvostelu: ”Tämä on todella suuri app tavata paikallisia sinkkuja. Ole törmännyt mitään botit tai väärennettyjä profiileja, joka on erittäin mukava. Myös erittäin käyttäjäystävällinen. Kaiken kaikkiaan varmasti antaa tämän app 11 10!”

load...

URL: https://tinder.com/

12

OkCupid

PARAS

Vuonna 2004 perustettu OkCupid on yksi harvoista dating sivustoja / sovelluksia, joka on ollut täysin ilmainen aloituksesta, ja joukkue lupaa pitää sen sellaisena niin kauan kuin yritys on olemassa. Voit ostaa joitakin lisäominaisuuksia, kuten profiilin vauhtia, mutta sinun ei tarvitse tehdä, että löytää ja kommunikoida tulitikulla. Toinen asia, joka todella tekee vaikutuksen singleä noin OkCupid on sen sukupuolen tai sukupuolisen suuntautumisen valinnat. Et vain on kiinni homo, jos et halua. Muita vaihtoehtoja ovat homoflexible, biseksuaali, ja kyseenalaistamista.

load...

URL: https://okcupid.com/

13

Aalto

PARAS

Aalto sanoo ”valinta on sinun” ja sovelluksen tärkein tavoite on laittaa tarroja sen 3,5 miljoonaa käyttäjää. Sillä ei ole väliä, jos etsit Mr.Oikeus tai Mr. Right Now - Surge voi auttaa. Sovelluksen käyttäjät ovat erittäin aktiivisia, lähettää yli 10 miljoonaa chatit kuukaudessa, ja voit asettaa profiilin yksityistilaan, joten vain kaverit olet halunnut nähdä sinua. Tämä auttaa kaventamaan vaihtoehtoja.

URL: http: //www.surgeapp.co/

14

Herhiläinen

PARAS

Hornet on ”missä kaverit connect.” Homo vuodelta App ja sosiaalinen verkosto käynnisti vuonna 2011 ja on kasvanut käyttäjäkunta 25 miljoonaa. Se osittain koska Hornet käyttää omaa ainutlaatuista avainsanahakutekniikkamme parittaa homo singleä. Puhumattakaan Hornet on palkittu blogi, joka kattaa kaiken gay dating ja viihdeuutisia sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen liittyviä kysymyksiä.

load...

URL: https: //hornet.com/

15

Törkimys

PARAS

Olitpa kiinnostunut paikallisten tai kansainvälisten gay dating, Scruff on sinulle kuulu. Sovellus kertoo kaiken 12 miljoonaa sen käyttäjät ovat todellisia, eikä vastaan, ja sen perus- ja tarkennetun haun suodattimet voivat johtaa sinut aidon yhteyksiä. Scruff ottaa myös dating seuraavalle tasolle tarjoamalla tapahtumia, kuten juhlia, festivaaleja, ja Pride. Android ja iOS käyttäjät voivat ladata Scruff ilmaiseksi kautta niiden vastaavan sovelluksen myymälöissä.

URL: https: //www.scruff.com/

Niiden ansiosta Musta Gay Dating sivustoja ja sovelluksia, löytää neula heinäsuovasta on mahdollinen

Treffit voi olla tarpeeksi vaikeaa, koska se on, mutta kun olet vähemmistö, se voi tuntua olet paljon enemmän esteitä hypätä. Online dating on erinomainen ratkaisu tähän ongelmaan, etenkin 15 dating sivustoja juuri kertonut. Että neula (alias sitä oikeaa) on siellä, ja nämä sivustot ovat täällä auttaa sinua löytämään sen (alias hänelle).

Kuvalähde: cassiuslife.com