15 parasta miesten etsivää miesten sivustoa (2019)

8 huhtikuu 2019

Sivustomme on ilmainen online-resurssi, joka tarjoaa arvokasta sisältöä ja vertailu palvelujen käyttäjille. Pitää tätä resurssia 100% vapaa, saamme korvausta monista tarjouksista listattu sivuston. Yhdessä keskeisten tarkastelun tekijöitä, tämä korvaus voi vaikuttaa, miten ja missä tuotteet näkyvät koko sivustossa (kuten esimerkiksi siinä järjestyksessä, jossa ne näkyvät). Sivustomme ei sisällä koko maailmaan, saatavilla olevat tarjoukset. Pääkirjoitus lausunnot sivustolla ovat tiukasti omaan ja ei anneta, vahvistanut tai hyväksynyt mainostajille.

Mainostajan Disclosure

15 parasta miestä pyrkivänä-Men Treffi Sites of (2019)

Niche dating sivustoja, kuten Silver Sinkut , tehneet paljon muuttaa ihmisten käsityksiä singleä tietyn iän. Ei kaikki yli 50 daters pelkäävät tekniikkaa tai epäröivät tavata joku new.It voidaan todella mielenkiintoista päästä takaisin dating kohtauksen ja tuntuu teini uudelleen.

load...

SilverSingles kannustaa jäseniään ottamaan askelen, uhmata stereotypiat, ja tehdä niiden kultaiset vuodet todella erityistä. Vapaa jäsenyyteen kuuluu Profiilin asetuksissa selailu, ja rajoitettu viestintää.

15. GayCupid

Vaikka GayCupid ei tarkkaan vanhempi dating sivusto, se on vahva jalansija yli 50 demografiset. Cupid Media verkon omistaa tämän kansainvälisen treffipalvelu ja tuo tuhansia sinkkuja verkossa. Voit tarkistaa GayCupid menestystarinoita täällä.

Uudet jäsenet saavat automaattisesti ilmaisen kolmen kuukauden koeaika, jonka aikana he voivat käyttää kaikkia erikoisominaisuuksia on GayCupid, kuten ilmainen messaging. Sen jälkeen, kun kolmen kuukauden ajan, GayCupid jäseniä on päivitettävä tilinsä jatkaa sivuston tavata mennessä näkymiä.

load...

Miten on Treffi sivusto eroaa Dating Site?

Saamme tämän kysymyksen paljon, ja olen täysin saada se. Treffi sivustot näyttävät paljon kuin dating sites. Molemmat ovat uusia jäseniä luoda profiilin, molemmilla on jonkinlainen elävien viestijärjestelmä, ja ne molemmat on tarkoitus helpottaa päivämääriä ja suhteita. Ero on yksityiskohdissa.

Dating Personals on vähemmän kelloja ja pillejä häiritä ja vaikeuttavat singleä etsiessään päivämäärä. Täällä ovat tunnusmerkkejä dating Personals sivusto:

Useimmat ihmiset käyttävät Personals sivustoja ja perinteisiä dating sites synonyymeinä, koska ne ovat niin samanlaisia. Kuitenkin dating sites (ja sovellukset) panostaa enemmän curating ottelut, kun taas dating Personals sivustoja mielellään päästä pois käyttäjän tieltä ja anna hänen päättää, mitä hän haluaa.

load...

Mitä tapahtui Backpage, ja on Craigslist hyvä vaihtoehto?

Olemme käsitelleet Backpage n surkea menneisyys ja kuoleman aiemmin tässä artikkelissa, mutta minä vuoto enemmän mehukkaita yksityiskohtia täälläkin. FBI rinnalla työskenteli IRS, Department of Justice, ja US Postal Inspection palvelun tarttumaan Backpage.com huhtikuussa 2018 saakka. Tiedät sen huono kun jopa Postal Service on perässäsi. Hallitus ladattu seitsemän ihmistä 93 count syyte maksuja mukana seksikaupan ja rahanpesu.

Se kuulostaa yksinkertaista hyvän kaverit-win ja parittajat-go-to-vankilaan tarina, eikö? No, laskeuma on ollut hieman monimutkaisempaa.

Huhtikuussa 2018 Backpage yhtiö myönsi syyllistyneensä ihmiskauppaan.

Leikkaa julkaisi mielenkiintoinen noin seksityöntekijöiden reaktio Backpage n sammutus. 20-vuotias muslimi nainen sanoi, ”Backpage parhaillaan - vai oliko se - minun ainoa tulonlähde,” ja muut huomauttivat, että ei ole, joilla alustan ruudun päivinä saattaa tehdä niistä alttiimpia Johns haluavat hyödyntää tilanne.

Mutta mitä tehdyksi. Treffi sivusto ei enää toimitusjohtaja myönsi syyllisyytensä, ja sinkkuja on löydettävä varmuuskopio Backpage. Ykkösehdokas Craigslist, luokiteltu mainoksia sivuston, mutta tosiasiassa se sulki Treffi osio alkuvuodesta 2018. Voit silti tavata sinkkuja läpi sivuston keskustelufoorumin , jossa on m4m osio, jossa homomiehet kokoontua, mutta ei ole enää oma tilaa pyytämällä päiviä tai sukupuolen Craigslist.

”Mikä tahansa työkalun tai palvelun voidaan käyttää väärin,” Craigslist totesi ilmoitus sulkemista. ”Emme voi ottaa tällaisen riskin vaarantamatta kaikki muut palvelut.”

Mitä ”M4M” ja ”MSM” tarkoittaa?

Ihmiset heittää noin paljon ammattikieltä Dating Scene, ja on tärkeää tietää, mitä he sanovat niin et päätteeksi hankalaan tilanteeseen. Jos joku pyytää sinua P & P , esimerkiksi ja näytät kanssa kopio ”Ylpeys ja ennakkoluulo”, olet molemmat olemaan yllätys.

Joten, mitä M4M tarkoittaa ? Se helppo. Miehet miehille! Tarkoitan, kai henkilö voitaisiin myös viittaamalla M4M poikabändi, mutta se ei ole niin todennäköistä. Yhteydessä on Personals sivuston, M4M on koodi ”Olen kaveri etsii kaverit.” MSM (miehet, joilla on seksiä miesten kanssa) merkitsee samaa. Kun näet MSM tai M4M dating henkilökohtainen, se on vihreää valoa homo sinkkuja.

Sataa Men Miesten pyrkivänä-Men Treffisivustot

Amerikkalaiset on vielä pitkä tie kuljettavana kannalta todellisen tasa-arvon ja LGBTQ edustusta yhteiskunnassa, mutta olemme edistyneet huomattavasti Hollywoodissa ainakin. Vuonna 2017, vaikka Disney rikkoi sen prinsessoja-etsiä-prinssien perinteet ja esillä ensimmäiset homo suudelma on animaatiosarja ”Star vs. Pahuuden voimia.”

Gay miehet ovat todella pääsevät oikeuksiinsa viimeisen vuosikymmenen aikana, ja monet niche dating palveluja juhlia oikeuttaan harjoittaa välinsä haluavat. Ei ole koskaan ollut helpompaa miesten etsivät miehiä saada yhteen. Ohessa on lueteltu joitakin parhaista homoystävällinen dating Personals useita luokkia, joiden avulla voit kaiken keskipisteenä ja löytää tähtiä romantiikkaa ansaitsette. Onnea!