17 erilaista lesbotyyppiä - hauskoja stereotypioita ja etikettejä (lesbojen itse)

6 toukokuu 2019

Jos olet lesbo kahlaa osaksi dating allas, luultavasti kuulla joukko termejä, kuten ”Femme” ja ”pehmeitä Butch” on palloteltu, ja ehkä tiedä mitä ne tarkoittavat. Lesbot tulevat kaikki muodot ja koot, joten sanavarastoa on kehittynyt määritellä ne. Sinkut tunne tätä kansankielinen voi taistelu löytää niiden tyypin, joten päätimme selkeyttämään tilannetta.

Teimme hieman kaivaa mitä lesbot Webissä sanovat ja vedetään yhteen listan 17 lesbo tyyppejä. Vuodesta huvittavaa yleisnimityksenä kannalta hellyydenosoitus, nämä lesbo stereotypiat ovat vain pieni siivu lukemattomia makuja LGBTQ yhteisössä.

Olemme määrittäneet seuraavat lesbo termit tuomitsematta ja täyttä ymmärrystä siitä, että yksilö on paljon enemmän kuin vain merkki. Meidän ei ole tarkoitus loukata vaan auttaa sinkkuja pysyä yhteisten lesbo slangia ja attracta päivämäärän ymmärtämällä nykyisiä sosiaalisia dynamiikkaa amonglesbians.

load...

1. Huulipuna / Femme Lesbo

Huulipuna lesbot (tai femmes) uhmata stereotyyppinen kuva lesbo. Nämä poikaset eivät mielessä vilku jotkut reiden kanssa mekko tai yllään hiukset pitkät ja virtaa. He puoleensa naisia, mutta he myös rakastavat huulipuna - siksi he nimetty sen!

Wikipedia asian ilmaisee : ”huulipunaa lesbo on slangia varten lesbo, joka osoittaa suuremman määrän naisellinen sukupuolen ominaisuuksia suhteessa muihin sukupuolen ilmaisuja.” Onko se selvä sen? Ne ovat kuin naamiointi lesbot, sekava suora ihmiset tarkastelemalla, hämmentävän , aivan kuten suora ihmisiä!

load...

2. Butch / Stud / Diesel Dyke

Toisaalta kolikon, olet Butch lesbot. Nämä nastat ovat tunnettuja lyhyet hiukset, määrätietoisuutta ja muita perinteisesti miehiset piirteitä. Tunnettuja Butch lesbot kuuluu Jane Lynch, TIG Notaro ja Suze Orman.

Butch lesbot ovat usein fyysisesti vahva määritteitä kuten lihaksikas aseiden tai kivikova abs.

Osajoukko butch lesbot tunnetaan diesel padot. ”Joissakin lesbo piireissä, Diesel Dyke viittaa hyvin butch Big-Rig (tai muun raskaan kaluston) ajo lesbo”, kertoo LesbianLife.com. Pohjimmiltaan nämä ovat erittäin kovia naisia.

LesbianHaven sanoo voit myös soittaa tämäntyyppisiä Butch lesbot ”bulldaggers” mutta joka kuulostaa on halventavia puolelle niin tehdä niin omalla vastuullasi.

load...

3. Stone Butch Lesbo

Tämä ihastuttava sanaleikki viittaa lesbo, joka on touch-me-not tyyppiä. Stone butches seksuaalisesti anteliaita lesbot, jotka haluavat antaa enemmän kuin saavat makuuhuoneessa. LesbianHaven kuvailee nämä naiset kuin vastaanottava mielihyvää miellyttävä kumppaninsa. Kuulostaa paljon!

4. Chapstick / Soft Butch / Stem Lesbo

Spektrissä perinteisesti maskuliininen ja feminiininen piirteitä, pehmeä butches (alias chapstick lesbot) tullut alas jossain keskellä. Ehkä he rokkaamaan solmio ja korkokengät töihin, esimerkiksi. Pehmeä butchesgenerally näyttävät androgyyni, ei aivan Butch mutta ei aivan femme myöskään. Chapstick lesbiansprefer chapstick huulipunan ja lyhyet hiukset pitkät hiukset - ainakin mukaan QueersUnited Sanan homo.

Hänen lyhyet hiukset ja housupuku, Ellen DeGeneres on klassinen esimerkki pehmeä Butch.

”Soft butches yleensä fyysisesti, seksuaalisesti, ja romanttisesti ilmaista itseään enemmän maskuliininen kuin feminiininen tavoilla” lukee Wikipedian virallinen määritelmä. Jotkut kutsuvat näitä tyyppejä naisten yo-fems (tai varret lyhyitä), koska ne ovat jossain välissä sukupuolinormeja.

5. Boi Lesbo

Termi ”SAT” ei ole niin leikattu ja kuiva. Kun kaikki nämä tyypit lesbot, ei enempää kuin vähän liikkumavaraa, mutta erityisesti boi lesbot, internetissä ei tunnu olevan yksimielisyys siitä, mitä etiketissä tarkoittaa juuri. On se alistuva Butch? Leikkisä LGBTQ henkilö tulee rento seksiä? Nuori TRANSMIES? Kyllä kaikille. Effingdykes.com kuvailee boi lesbot kuin ”erittäin poikamainen näköinen tyttöjä.” Kuulostaa oikealta. Nämä nuorekas tytöt yleensä puoleensa vanhempia kumppaneita.

6. Emo Lesbo

Jos tiedät mitä emo on (tyyli rock-musiikin emotionaalisia pohjavirettä) ja tiedät mitä lesbot ovat (naisia, jotka ovat kiinnostuneita naisia), niin voit luultavasti selvittää, mitä emo lesbot are.Typical markkereita emo lesbo kuuluvat asiat kuten yllään raskas eyeliner, kuolevat hiuksensa kirkkaita värejä, surkuttelemaan patriarkaatin ja häirintä hardcore musiikkia.

7. Hasbian

Tämä ei ole uskomattoman kohtelias termi, mutta se on levinnyt kuin ihmiset jatkuvasti asemoida itsensä pitkin spektriä seksuaalisuuden. Hasbian tarkoittaa naista, joka käyttää tunnistamaan kuin lesbo ja on nyt heterosuhteessa tai tunnistamaan suora- tai biseksuaali.

Näyttelijä Anne Heche päivätty Ellen DeGeneres 90-luvulla ja jatkoi sitten mennessä ja naimisiin miesten.

Katsokaa, se on meille helppoa käyttää jälkikäteen ja soittaa naisen faker, mutta mielestäni me kaikki tiedämme, että se on harmaa alue. Niin sanottu hasbians olisi voitava vapaasti tehdä omia valintojaan, tuomitsematta. ”Sinä rakastumaan henkilö, ei sukupuoli”, sanoo näyttelijä Anne Heche , kuka kolmivuotinen romanssi Ellen DeGeneres oli hänen ensimmäinen ja ainoa lesbo suhde.

8. Power Lesbo

Kuten nimestä voi päätellä, teho lesbot ovat kunnianhimoisia, kunnioitusta herättävä naisilla. Jotkut kutsuvat niitä ”sopii.” Mukaan YourTango määritelmän , ”valta lesbo on lesbo hänen paskaa yhdessä! Hän on johtava alansa, yläosan latvat.”Hän on vaikutusvaltainen, pätevä, ja ehkä juuri smidge elitistinen. Valta lesbo tyyppi voi tulla kaikissa muodoissa - näyttelijöitä, urheilu kuvakkeet, uutiset toimittajat, poliitikot - kunhan hän on hyvä, mitä hän tekee.

9. LUG Lesbo

LUG on slangitermi joka on lyhenne sanoista ” lesbo valmistumiseen saakka.” Samanlaisia hasbians, nämä ovat naisia jotka aslesbians ennen siirtymistä johonkin muuhun suuntautumiseen.

LUG on kieli poskessa aikavälillä joku ei aivan sitoutunut lesbo elämäntapa.

He nähdään turisteja, kokeilemalla tyttö-suudella vaihe niiden lukion tai college vuotta - mutta lopulta ole totta elinikäinen lesbot.

Jos olet baarissa ja kuulla jonkun kuvata LUG, se ei todennäköisesti ole kohteliaisuus. Yleensä korvakkeet ovat eräänlainen lesbo suhtautua epäilevästi ja jopa irtisanominen.

Tämä pika ei ole vain käytetä lesbot: Virhe (biseksuaali valmistumiseen saakka) ja GUG (homo valmistumiseen saakka) ovat molemmat labelsindicating piilevän heteroseksuaalisuus joku näennäisesti bi- tai homo.

10. Sport Dyke

Urheilun lesbo haluaa sekoittaa sitä kentällä tai tuomioistuin. LesbianHaven kuvaa termi tällä tavalla , ”urheilu pato on lesbo whomore kuin mitään samaistuu on urheilija.” Ajattele legendaarinen jalkapallo starAbby Wambach tai koripallo mestari Seimone Augustus. Nämä kilpailukykyinen tyyppiset kiusata heidän urheilun valinta.

11. Vauva Dyke

Vauva padot, joka tunnetaan myös penkereiden koulutukseen , ovat uusia koko lesbo juttu. Toisin kuin muut tyyppisiä lesbot, mitään erityistä katsoa osoitetaan tälle aikavälillä. Niiden tärkein ominaisuus on se juuri tullut ulos, ja ne tulevat LGBTQ yhteisössä ensimmäistä kertaa. Söpö, eikö?

12. Gold Star Lesbo

Jotkut näistä tyyppisiä lesbo merkinnät eivät ole niin imartelevaa, mutta Gold Star Lesbo on ehdottomasti tarkoitus olla kunniamerkki kesken lesbot. QueersUniteddefines tämä lesbo tyypiksi ”lesbo, joka ei ole koskaan ollut yhdynnässä miehen kanssa ja ei aio.” Hän on lesbo läpeensä - ja ylpeä siitä.

Kuitenkin jotkut feministit ajavat takaisin näitä tarroja, sanomalla, että se liittyy joitakin homo kokemuksia toisten kustannuksella. ”Mikä on kultainen tähti?” Ihmettelee Cassie Sheets Pride.com.

13. Lone Star Lesbo

Toisin kuin mitä voisi luulla, yksinäinen tähti lesbo ei Texasista. Mukaan Urban Dictionary , hän joku hashad seksiä miehen kanssa, mutta vain kerran. Hän kokeillut, sai halu ulos hänen järjestelmän, ja palasi rakastava naiset. Vaihtoehtoinen määritelmät Lone Star sanoa slangia tarkoittaa ottaa vain seksiä yhden henkilön sukupuolesta riippumatta.

14. Blue Jeans Lesbo

Farkut lesbot ovat osajoukko Femme (tai feminiininen) naiset, jotka haluavat käyttää farkkuja. Siitä syystä nimi. Nämä rento tytöt ovat yleisesti tunnettuja mieluummin mukavia vaatteita, mutta silti nojaten kohti stereotyyppisen tyttömäinen puolella. Et löydä sinistä Jean femmes ja hame tai mekko, ainakin mukaan Urban Dictionary.

15. Activist Lesbo

Viva la revolution! Jos olet aktivisti lesbo, enemmän valtaa sinulle. Nämä kick-ass lesbot ovat niitä marssi Washington, boycottinghomophobic leipomot, ja vetoamalla lainsäätäjien tehdä todellisia ja myönteisiä muutoksia veljiään ja sisariaan LGBTQ yhteisössä.

Vuonna 2015, lesbo parit piristi Yhdysvaltain korkeimman oikeuden päätöstä laillistaa homojen avioliitto.

Vahva perinne aktivismin on usein ollut välttämätöntä lesbot saada hyväksymään ja tasa nyky-yhteiskunnassa. Se on jatkuva taistelu, mutta he ovat tehtäviensä tasalla.

Onko aktiivisia jäseniä PFLAG tai Lesbo Kostajat, nämä naiset eivät koskaan lopeta taistelevat hyvän taistelun nimissä kaiken suuntaviivat. Kuulosta tyyppinen nainen? Te canmake merkki, pukeutuminen sateenkaaren väreissä, ja liittyä näihin lesbot kaduilla varten paraatiin tai protesti!

Tasa-arvo ei vain tapahdu, ja aktivisti lesbot myöntävät, että rullaamalla hihansa ja sekaantuu politicsto varmistaa niiden ääni kuuluu ja kaikkien oikeuksia suojellaan, jossa vapauden ja oikeudenmukaisuuden takaaminen kaikille.

16. Tyyny Queen Lesbo

Lesbianlife.com määrittelee tyynyn Queen kuin ”joku, joka haluaa olla vastaanottavana sukupuoleen.” Hei, älä me kaikki. Tyyny kuningattaret eivät yleensä vastavuoroisesti rakastava, mutta koska royalty ei polvistua! Kaiken kaikkiaan, jos tarkasteltava kuvailee itseään kuin ”tyyny kuningatar,” sinun parasta olla valmis tekemään joitakin palvontaa.

17. Vegaani / Hippie Lesbo

Lopuksi, paketoida listalta, meillä on hippi, vegaani lesbo stereotypia. Näiden puiden huggers ovat kaikki rauhasta, empatiaa ja sosiaalisen hyvä. Yksi blogikirjoitus, sassily otsikolla ”Being Vegan on SO Gay” väittää, että herkkyys sorrettujen johtaa LGBTQ yhteisöä muuttamaan kasvissyöjä tai vegaani aiemmin enemmän kuin suora yhteisöä. Progressiivinen ajattelua ja tofu paista ovat stereotyyppisen monikerien tämäntyyppisen lesbo.

”Olen homo. Olen myös vegaani. Useimmille ihmisille, nämä kaksi asiaa näyttäisi olevan mitään tekemistä toistensa kanssa. Minulle, yhteys on päivänselvää.” - Ari Solomon, kirjailija GirlieGirlArmy

Se ei ole piknik on vegaani ja lesbo, kaksi lujasti epätyypillinen elämäntavat nykyisen amerikkalaisen kulttuuria. Näyttelijä Portia DeGeneres oli lainaama Kasvissyöjä Star sanonta , ”On vaikeampaa olla vegaani kuin homo. Uskon, että ihmiset on vaikeampi hyväksyä sitä.”

Voisit tehdä tietovisa selvittää minkälaista You Are

Jos haluat tietää, millaista lesbo olet: miksi ei tehdä tietovisa. Sattui kirjoittaa artikkeli 11 parhaista lesbo testit Webissä. Näiden tietokilpailuja, tarjoamia BuzzFeed, OkCupid, PinkNews, PsyMed ja muut sivustot, lainata käsityksen siitä, mihin istut seksuaaliseen suuntautumiseen spectrum.They're myös todella hauskaa tehdä!

Paikalla ovat kaikki erilaisia ​​lesbot siellä, ja se on terveellistä tutkia omia identiteettiä. Haluatko selvittää, missä olet sovi tai jakaa nauraa ystäviesi kanssa verkossa, lesbo-tyyppi tietokilpailu voi auttaa sinua muutamaan helppoon kysymykseen.

Ota nämä Lesbo tyypit jyvän suolaa

Meidän luettelosta, ei varmastikaan ole tärkein asia on lesbo luokittelujen, mutta se voi auttaa jotakuta on lesbo baarissa ymmärrä tiettyjä ammattikieltä. Teimme parhaamme olla sisältäen kaikille, mutta nämä merkinnät ovat jatkuvasti muuttumassa uusien nuorten naisten ulos ja muodostavat oman ainutlaatuisen identiteetin.

Lopulta ei ole oikea tapa tai väärä tapa olla lesbo - On vain tiesi. Voit määrittää itse kuitenkin haluat. Näistä 17 tyypit lesbot ovat yksinkertaisesti terminologiaa jotkut lesbot ovat käytetään kuvaamaan itseään ja ikätovereitaan. Se tuskin kiveen, ja otat heiltä mitä tahdot.

Kauneus LGBTQ yhteisö piilee theirrainbow persoonallisuuksien ja asenteita. Riippumatta lesbo tyyppi olet itse valita, vain varmista, että käyttää sitä ylpeänä.

Valokuva lähteet: watch-online.biz, pinterest.com, storypick.com, pmctvline2.wordpress.com, cquickmeme.com ja cnn.com.