17 parasta lgbt-dating-sivustoa (ilmainen, musta ja uk)

24 toukokuu 2019

Sivustomme on ilmainen online-resurssi, joka tarjoaa arvokasta sisältöä ja vertailu palvelujen käyttäjille. Pitää tätä resurssia 100% vapaa, saamme korvausta monista tarjouksista listattu sivuston. Yhdessä keskeisten tarkastelun tekijöitä, tämä korvaus voi vaikuttaa, miten ja missä tuotteet näkyvät koko sivustossa (kuten esimerkiksi siinä järjestyksessä, jossa ne näkyvät). Sivustomme ei sisällä koko maailmaan, saatavilla olevat tarjoukset. Pääkirjoitus lausunnot sivustolla ovat tiukasti omaan ja ei anneta, vahvistanut tai hyväksynyt mainostajille.

Mainostajan Disclosure

17 Parhaat LGBT Dating Sites (vapaa, Black & UK)

Zoosk on kyse innovaatioiden käyttöönotossa ja teknologia, joten se ei ole ihme, että on herättänyt lähinnä nuoren yleisön. Sinkut nuoret kuin 18 voi rekisteröityä Zoosk ja löytää päivämäärä näkymiä sekä ikähaarukka.

load...

Jos liität dating profiili Facebook profiilin, rekisteröitymisprosessi menee vieläkin nopeammin, koska Zoosk voivat käyttää näitä tietoja koota henkilökohtaiselle tilille muutamassa sekunnissa.

17. MyLOL

MyLOL on teini-vain dating päällä ja sovellus, jolla on aktiivinen dating verkossa Yhdysvalloissa, Australiassa, Kanadassa ja muissa Englanti puhuvissa maissa. Dating alusta sallii vain sinkkuja välillä 13 ja 18-vuotias liittyä, ja se lupaa turvallisen tilan sen alaikäinen jäsenille.

MyLOL on hauska dating ja sosiaalinen verkosto, jossa nuoret löytävät BAE.

load...

Tähän mennessä yli 300000 singlet ovat liittyneet MyLOL. Teini nautiskellen mahdollisuus tutustua verkossa dating törmäämättä mitään aikuisia, ja he käyttävät tätä trendikäs verkkoyhteisö saada ystäviä ja harjoitella flirttailu verkossa.

Mitä LGBTQ seisomaan?

Kuulemme tätä kysymystä paljon, ja se on helppo vastata. ”LGBTQ” tarkoittaa lesbo, homo, bi, trans, ja queer (tai kuulustelua). Se on Q, todellakin, että saa ihmiset flummoxed. Kai jotkut ihmiset olivat niin tottunut sanomaan ”LGBT”, joka ylimääräinen kirjain oikeastaan heittää ne silmukka. Sitten he kuulevat jotkut lisäämällä plusmerkki LGBTQ , ja se kaikki on vain liian paljon, liian nopeasti.

LGBTQ yhteisö on kasvanut kattamaan lesbot, homot, biseksuaalit, transgender, transexuals, homoja, asexuals, liittolaisia, ja koko joukko muita epäbinaarisia ja kyseenalaistaa ihmiset. Niin, joo, tarvitsemme enemmän letters.The terminologia on muututtava vastaamaan kehitystä seksuaali- ja sukupuoli-identiteetin ympäri maailmaa. Nämä merkinnät eivät ole staattisia, koska henkilöllisyys ei ole staattinen. Se on nestettä asia, ja se on luultavasti kasvavat monimutkaisempi ja monivivahteisempi ajan myötä.

load...

Dating sivustot Turvallinen LGBTQ Singles?

Kyllä, dating sivustot ovat turvallisia - niin kauan kuin käytät kohtuullisia varotoimia pitää itse turvassa. Että keinot eivät kipsi koko nimesi, osoitteesi ja pankkitilin numerot koko paikka. Älä lähetä rahaa jollekulle et ole koskaan tavannut henkilökohtaisesti. Ja eivät hyväksy mennä ensimmäinen päivä jonkun toisen talon tai asunnon.

Ottelu on perus pilaantunut miten verkossa mennessä turvallisesti , ja se suosittelee raportointia epäilyttävää käyttäytymistä törmäät verkossa. Jokseenkin kaikki dating sites ja -sovellusten avulla daters estää ja raportoimaan jäsentä, jotka häiritsevää, kiusaamista, tai vain hiipivä ne pois, joten käytä näitä välineitä suojautua vastenmielisiä merkkiä siellä.

Online dating ei tullut joitakin riskejä, mutta vähän tietoa voi pitää sinut turvassa.

Valitettavasti LGBTQ singlet voi tulla tavoitteita väärinkäytöstä dating site. Vuonna Travel Gay Aasian kyselyssä 35% homomiesten ilmoitti, että he olivat ahdistellaan verkossa. Kuitenkin vihaajat eivät tarvitse sinut alas. Samana tutkimus 2000 miehistä todettiin, että 65% online daters tuntui tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä yleistä kokemusta app.

Miten voin välttää huijatuksi?

Voit välttää huijatuksi verkossa oppimalla niin paljon kuin voit noin dating sivustoja ja harkintaa käyttäen. Kuuntele vaistot, ja varoa joku näyttää liian hyvältä ollakseen totta. Huijarit saalistavat ihmisiä, jotka haluavat uskoa he rakastumassa - kun he oikeasti laskussa valheeseen.

Voit paikalla online dating huijaus tunnistamalla punaisia lippuja kuten dating profiili ilman kuvia. Noin vuodelta sivustot ovat todentaminen työkaluja, rakentaa luottamusta käyttäjien välillä todentamalla henkilökohtaisia tietoja ja profiilin kuvat. Esimerkiksi Zoosk on opt-in valokuva tarkistusjärjestelmästä jonka avulla käyttäjät voivat ottaa selfien todistaa ne todella näyttävät kuviaan. Zoosk tuo kuva Verified rintanappi profiileja, jotka valitsevat tämän vaihtoehdon.

LGBTQ sinkkuja ei tarvitse pelätä online dating näyttämöllä. Se on aivan kuin kokouksessa joku klubilla tai urheilutapahtuma. Pieni vähemmistö ihmisistä voi sanoa ikäviä asioita tai yrittää huijata sinua, mutta niin manymore ihmiset ovat vilpittömiä, ystävällisiä, ja kannattaa saada know.Use harkintaa etsiessään päivämäärä verkossa, ja sinun ei pitäisi olla mitään pelkoa muutamasta huijarit ja roskapostittajat siellä.

Tee Splash LGBT Dating Sites

Online dating voi tuntua sekavalta jos et ole koskaan tehnyt sitä ennen, mutta kaikki se on hieman käytäntö hioa tekniikkaa ja tulla ammattilainen. Vaikka et epäröi tai kompastu ensin, voit oppia niistä kokemuksista ja yritä myöhemmin uudelleen. Niin voit kasvattaa.

Toivottavasti meidän luettelon parhaista LGBT dating sivustot voivat auttaa singleä saada pois lupaavasti ja tavata ihmisiä, jotka jakavat etuja ja täyttää niiden vaatimukset. Olitpa homo, lesbo, biseksuaali tai mikään edellä mainituista, voit jopa kertoimet löytää romantiikkaa liittymällä suosittu dating sivusto, joilla on ollut menestys. Tahansa sivustoja (ja sovellukset) tässä luettelossa täytä näitä vaatimuksia - nyt kaikki sinun tarvitsee vain valita se, joka parhaiten sopii tarpeisiisi, suhde tavoitteet, ja budjetti. Onnea!