2 tärkeää laatua miehet etsivät (naisilla)

9 helmikuu 2019

Olemme kaikki nähneet, että yksi nainen, joka jokaisen ihmisen haluaa olla noin. Hän on kupliva, jatkuvasti hymyillen, ja suuri on tehdä miehet tuntevat ylimääräistä miehekäs hänen ympärillään. Voit katsoa häntä ja sanoa ”Hän on erityinen asema. En voisi koskaan jäljitellä sitä.”

On kuitenkin olemassa tiettyjä taitonsa vastustamaton naisella on, että voidaan oppia, hiottu, ja kaikkien käytettävissä, ja sinulla on miesten täyden huomion, keskittyi teitä, ja todella haluavat miellyttää sinua.

1. Joku joka tekee hänestä tuntuu tarvitaan ja arvostetaan

Miksi miehet himo tuntea tarvitaan ? Päivän nainen on erittäin itsenäinen ja ei tarvitse miehen mitä hän käyttää. Esimerkiksi minulla työ, taloudellinen riippumattomuus, oman talon tai asunnon, ja keinot palkata ihmisiä tekemään mitään mitä hän voi tehdä itse.

load...

Tämä tarkoittaa, että potentiaalinen poikaystävä ei ole mitään tarjota naiselle, että hän ei voi antaa itseään. Koska näin on näinä päivinä, miehet kallistua kohti naisia, jotka vielä saada heidät tuntemaan tarvitaan.

Olemme kaikki itsenäisiä ja voivat tehdä asioita omalla, mutta se tuntuu kivalta, kun joku pyytää apuamme. Tämä koskee erityisesti miehiä. Kuvalähde: CraveOnline.com.

Jos sinulla on kaikki, miten teet hänestä tuntuu tarvitaan? Joitakin esimerkkejä ensimmäinen päivä on antaa hänen avata oven sinulle tai pyytää häntä siirtää vettä, auttaa takin tai tarjota joitakin neuvoja jotain olet kamppailee.

load...

Kun teet hänestä tuntuu tarvitaan, sinun kannattaa osoittaa arvostusta. Esimerkiksi jos menet baariin ja molemmat teistä on yhden juoman kunkin mutta hän päättää maksaa laskun , haluat ehkä sanoa jotain ”Kiitos! Olet oikea herrasmies. Olen onnekas ulos niin suuri kaveri.”

Sinun kannattaa puhua hitaasti, itsevarmasti, ja tauko sopivin väliajoin korostamiseen. Koska tämä on vaikea havainnollistaa kautta sanoen olen tehnyt video, joka osoittaa, miten näyttää arvostus.

Miksi teet tätä? Teet hänet tuntemaan tarvitaan ja arvostetaan, koska vahva menestyvä itsenäinen nainen on niin itsevarma ja luottaa siihen, että hän tuntee olonsa mukavaksi pyytää apua. Mahdollisuus pyytää apua, kun et tarvitse sitä on seksikkäin asia nainen voi tehdä, ja rehellisesti sanottuna, paras lahja hän voi antaa miehelle yrittää oikeuteen häntä.

Okei, nyt olet ammattilainen tekemään miehiä rakastumaan sinua, koska olet virallisesti yksi niistä harvoista helmiä, jotka tekee mies tuntuu tarvitaan ja sitten arvostettu. Mikä on seuraava askel?

load...

2. Joku Kuka tekee hänestä ansaita ruumiilliseen Kiintymys

Tämä on yksinkertainen mutta erittäin tärkeä käsite. Miehet ovat menossa yrittää nukkua kanssasi. He saattavat yrittää ensimmäisenä päivänä. Tai ne voivat kokeilla neljäntenä päivänä. Ei ole väliä, kun hän tekee liikkua teitä, se ei tarkoita, että se on punainen lippu tai että hän vain etsii seksiä. Mitä se 100% tarkoittaa hän on jonkin verran vetovoima teille ja haluaa nukkua kanssasi.

Se on teidän tehtävänne vain nukkua hänen kanssaan, kun: 1) Olet valmis. 2) Kun hän ehdottaa yksinoikeus.

Miksi tämä on tärkeää? Ensinnäkin, jos seksiä hänen kanssaan mennessä yksi, kaksi, kolme, neljä tai viisi ja sitten hän katoaa, Usein olet järkyttynyt. Jos päätät olla seksiä miesten kanssa, kunnes päivämäärä kuusi tai uudempi, jotka ovat yksinomaan etsivät sukupuoli todennäköisesti lopeta jatkaa sinulle. Syynä on, nämä miehet luultavasti voi löytää toinen nainen, joka vie vähemmän aikaa nukkumaan.

Toiseksi, jos hänellä on ansaita etuoikeus makaamaan sinä, hän todella arvostaa sitä, kun se tapahtuu. Jos hän käyttää yli kuusi päivämääriä soitimella teitä, tutustumiskysymyksiä ja kaatuminen teille, hyvin, hän tulee olemaan ekstaattinen ja pitää suhteen eteenpäin.

Ottaen aika tutustua ja syksyllä toisiaan ennen seksiä tarkoittaa se tulee todella merkitsee jotakin, kun se vihdoin tapahtuu. Kuvalähde: Collider.com.

Jotkut voivat väittää, että tekemällä ihminen odottaa seksi on esihistoriallisia neuvoja eikä tarvitse enää elivät. Niille ihmisille, sanon olet väärässä suurimman osan ajasta. Ainoa kerta olet 100% oikeassa on, kun naiset haluavat nukkua miehiä, jotka ovat suhde suuntautuneita.

On tiettyjä miehiä jotka etsivät suhdetta. Nämä miehet, voit nukkua ensimmäisenä päivänä tai 15. Päivänä ja sillä ei ole väliä, koska he olivat aina etsivät suhdetta.

Nämä miehet on vaikea löytää, ja vielä suurempi ongelma on miehiä, jotka etsivät seksiä ajoittain vakuuttaa naisille he etsivät suhdetta vain päästä sänkyyn ja mahdollisesti häviävät pian.

Niinpä sen sijaan, vaarantavat oman sydämen ja järki, turvallisempi vaihtoehto on yksinkertaisesti tehdä kaikki ihmiset odottamaan, koska tämä prosessi on kaiken kattava ja saavat sinulle seurauksena löytää rakkautta - onko kaveri on suhde suuntautunut tai mies, joka etsii sukupuoli ja löytää rakastunut sinuun.

Se tuntuu hyvältä olla Wanted ja tärkeitä, joten jos olet tee sitä, olet oikealla tiellä!

Joskus sanat eivät riitä. Käsitteet ovat paljon helpompi oppia kautta videoita, joten kuvitettu kaikki minun pistettä ja joitakin erilaisia ​​esimerkkejä näyttää mitä tekee miehistä rakastumaan:

Vain kertaus: saada hänet rakastumaan, haluat saada hänet tuntemaan tarvitaan kautta pienimmätkin kysyy ja sitten seuraa, että kanssa arvostusta. Kahvan sekä määrää tahdin kannalta nukkuminen yhdessä, ja voit olla vastustamaton miehiä, ja he on pelaajan alas oven useita päivämääriä kanssasi.