21 parasta lesboista rakkautta (2019)

27 maaliskuu 2019

Jotkut Daters saattavat mennä kynttilöitä ja kukkia, mutta, kun haluan asettaa tuulella treffeille, en suuntaa suoraan omalle soittolistalle ja jonottaa suosikkini rakkauslauluja. Se on yksinkertainen ja tehokas. Tietyt kappaleet lakko sointu daters antamalla ääni ajatuksia ja tunteita, jotka tekevät parisuhteen niin kannattavaa.

Jos olet lesbo, vaikka klassinen hetero standardointia kappaleita kuten ”Stand By Your Man” voi ei varsinaisesti puhua miten sinusta tuntuu erityinen nainen. Siksi olemme koonneet tämän listan 21 lauluja lesbo rakkautta. Nämä sielukas ja tunteellinen sävelet avulla voit luoda romanttinen hetki kanssa päivämäärä ja ilmaista miltä sinusta tuntuu ilman sanoa sanaakaan.

load...

1. ”Haluan vain olla sinun Girl” - Holly Miranda

Keveiden lista on ” Haluan vain olla sinun Girl ” laulama Holly Miranda. Kuuntelee tätä laulua, kun on tarpeeksi saada se juuttunut päähäsi koko päivän. Se täydellisesti kaappaa riippuvuutta iloa uuden murskata.

Julkaistiin vuonna 2015, ”Haluan vain olla teidän tyttö” on numero yksi listallamme koska se on sodarn söpö. Sen sanoitukset korostavat spontaanisuutta, yllätys, ja typeryyttä laskenut oikean tytön. ”En etsii rakkautta,” Holly laulaa ”mutta hän löysi minut.”

load...

Olitpa dating tai naimisissa, ”Haluan vain olla tyttö” puhuu lesbo suhteet kaikenlaista. Tämä laulu innostaa parit tanssia aamunkoittoon asti ja menettää itsensä musiikin ja kuutamo.

2. ”hän pitää minut lämpimänä” - Mary Lambert

Aio valehdella, olen ehdottomasti juuttunut ulos tämä yksi autossani useammin kuin kerran. Se on vain niin tarttuva ja ihana! ” Hän pitää minut lämpimänä ” on Maria Lambertin ylistys lesbo poikaset siellä etsimässä joku käperry. Se on valtuuttamisesta laulun omistavat kuka olet ja rakastava joka rakastat.

Mikä tahansa suunta, tämä 2013 pop osuma on yksi sinun kannattaa pelata uudestaan ​​ja uudestaan. Koskettava lyrics kauniisti kuvata miltä tuntuu rakastua ja Marian äänialaa on suorastaan ​​euforinen alusta loppuun.

3. ”The Power of Two” - Indigo Girls

Paras rakkauslauluja ovat yksinkertaisia. He saavat ytimeen mitä rakastava joku tarkoittaa, ja sitähän ” The Power of Two ”, jonka Indigo Girls tekee. Vaikka näppäilyä akustisiin kitaroihin, nämä naiset täydellisesti sulautuvat äänensä selittämään, miten ne ”useita elämän voimalla kaksi.”

load...

”The Power of Two” kuvaa pari kuivaus toistensa kyyneleet, nauttivat toistensa seurasta, ja lupaava pysyä yhdessä läpi vuoden. Duet on tarpeeksi, jotta kenenkään polvet menevät heikko, mutta se on erityisen tehokas naisille, joilla on rakkautta, joka on vahvempi kuin kaikki pelot ja esteet.

4. ”Love You Anyway” - Jil Nilsson & Marlene

Joskus rakkaus sattuu, ja joskus kumppanimme olkaamme alas. Mutta totta sitoutuminen on noin pysyvää alamäet sekä huippuihin sitä oikeaa. Se on teema Jill Nilsson ja Marlene ajaa kotiin heidän duetto ” Love You Anyway.” Laulajat lupaavat iankaikkinen lovethat jatkuu läpi kyynelten, konflikteja, ja vaikeuksia.

5. ”Kuka Odotat?” - Melissa Etheridge

Laulaja ja lauluntekijä Melissa Etheridge tuli ulos lesbo vuonna 2002, kun hän rakastui hänen paras ystävä 10 vuotta. Keskustele romantiikkaa! Melissa kirjoitti laulun hänen nyt-vaimo Linda Wallem ja itse lauloi sen hänelle, koska he sanoivat valansa että jalka Santa Ynez vuoristossa Kaliforniassa.

Kuka sinä odotat? ”Melissa sydämellisen kunnianosoitus hänen partner.You voi pelata tätä hidas biisi tehdä ikimuistoinen hetki oman kanssa jota rakastat.

”Minne menetkin, minä menen myös. Missä ikinä jäädä, minä jään luoksesi,”Melissa laulaa. Hänen laulu sanoitukset innostaa ystäville pitää kädet, ja se voi jopa tehdä huomaat, että yhden olet odottanut on ollut oikeassa edessäsi.

6. ”Constant himo” - kd lang

Ensimmäisestä nuotista, kd lang laulu ” Constant himo ” vetää naisia ja kannustaa heitä keinuttaa musiikin tahtiin. Se on magneettinen virittää asunnon teemoja halu, nuorten ja kauneutta. Väsymätön-tyttö laulaja paljastaa pehmeämpi puoli, kun hän Pines yli joku ulos hänen ulottuvilla.

Vuonna 1993 ”Constant himo” voitti kd lang hänen ensimmäinen Grammy parhaasta Nainen Pop Vocal Performance (hän päihitti Mariah Carey ja Celine Dion) ja pisti kartalle kuin lesbo laulaja. Jos etsit makea Serenade saada mennessä tuulella, kannattaa ehdottomasti antaa ”Constant himo” kuunnella.

7. ”Vain Girl” - Gia

18 vuotias, Gia tuli ulos hänen ensimmäinen tyttö vs. Tyttö kokemusta hänen lesbo rakkauslaulu ” Vain Girl.” Laulaja myönsi haastattelussa, että laulu merkitsi paljon häntä sanoen: ”Ei vain ollut se henkilökohtainen minulle, mutta tuntui kuin sanoma laulu olisi vaikuttavaa toisten auttamisesta Viihdyn omaa seksuaalisuuttaan.”

Kappaleen aistillinen sanat ovat tarpeeksi saada mitään naisen sydäntä kilpa kun hän ihailee joku tanssilattialla. ”Vain tyttö osaa tyttö tuntuu,” Gia laulaa. ”Vain tyttö voi tehdä minut tuntemaan näin.” Yksi asia on varma, Gia ei ole vain tyttö - Hän on LGBTQ johtaja jotain tärkeää sanottavaa.

8. ”kiss Se Lasketaan” - Catie Curtis

Suutele Se lasketaan ” on kärjessä lesbo rakkauslauluja listallamme, koska se on helppo tanssia ja helppo rakastaa. Tarina ensimmäinen suudelma on erilainen kaikille, mutta monet daters voivat koskea niitä hermostunut perhoset ja sähköenergian juuri ennen huulet kosketa.

Ehkä Catie Curtis oli ajatellut hänen kumppaninsa 17 vuotta , Liz Marshall, kun hän sävelsi kappaleen, koska hänen vilpittömyys paistaa läpi jokaisen sanan. Laulussa, indie laulaja sanoo näki sen tulevan, mutta hänen murskata suudella vielä hukkua häntä. Se oli suukko thatmattered ja merkitsi alkua vakava suhde. Kuulostaa alkua suuri rakkauslaulu minulle!

9. ”Olen Kissed A Girl” - Jill Sobule

Vuonna 1995 vuosikymmen ennen Katy Perry lauloi hänen bi-utelias halut, Jill Sobule performeda röyhkeä ja sisukas kappaleen ”I Kissed A Girl.” Pop rockia hitti kertoo kahdesta naisesta, jotka eivät ole tyytyväisiä niiden miesten ja päätyvät toistensa syliin.

”Olen niin iloinen suudellut tyttö”, Jill laulaa. Vaikka kappaleen yleinen sävy on leikkisä - Fabio jopa vieras näytteli halveksittu mies rakkauden musiikkivideo - aihe on valtuuttamisesta koska varsinkin 90-luvulla, lesbo naiset eivät aina fiilikset kerrottava avoimesti suudella muita poikasia.

Jos olet tulossa ulos kuin lesbo ensimmäistä kertaa, tämä laulu on sinulle. Se on get-up-on-your-jalat-ja-tanssi sellainen kappale, jossa on yksinkertainen viesti ja hilpeä tunnelma. Ja, mikäli olit mietin, Jill ei ole mitään kovia tunteita Katy Perryn 2008 kappaletta. ”Olin todella, pienessä tavalla, mielellään olla 'Kissed A Girl'tyttö enää” Jill sanoi Huffington Post haastattelussa.

10. ”naisen rakkaus” - Alix Dobkin

In ” naisen rakkaus ,” folk-laulaja Alix Dobkin laulaa odottamaton rakkaus kahden naisen. Feministi teemat kulkevat tämän makea melodia, joka julkaistiin alun perin vuonna 2010. Kertosäe ”Koska hän on nainen” on sekä syy yllätys laulaja ja syy hän rakastunut.

”Se on niin helppo olla hänen rakastajansa,” Alix laulaa ”, koska hän on nainen. Ymmärrän naisen paikka on kotini.”

11. ”Lähempänä” - Tegan ja Sara

Täynnä ihme ja innostusta, ”Closer” voitti kanadalainen pop tähdet Tegan ja Sarah Juno-palkinnon Vuoden kappale vuonna 2013. Saatat muistaa kappaleen ”Glee” - Ryder ja Jake lauloivat sen loppupuolella neljännen kauden.

Tegan kuvattu kappaleen iloisena hymni kaikille, jotka haluavat päästä lähemmäksi joku, ei välttämättä seksuaalisessa mielessä. ”Vaikka en kuvittele tämä olisi ok biisi tehdä ulos”, hän sanoi Rolling Stone-lehden , ”kaikki aioin oli kirjoittaa jotain makeaa että muistutti kuuntelija aikaan ennen monimutkainen suhde, draamaa ja sydänsuruja.”

Jos olet haluavat päästä lähemmäksi houkutteleva nainen, tämä laulu voisi olla hyvä yksi murtaa jäätä ja saada molemmat tuulella romanssi.

12. ”Hitto I Wish I Was Your Lover” - Sophie B. Hawkins

Hitto I Wish I Was Your Lover ” exploresthe ajatuksia naisesta, joka haluaa parantaa jonkun särkynyt sydän. Laulussa, Sophie B. Hawkins, joka pitää itseään omnisexual, yearnsto olla sankari pelastamiseksi hänen murskata väärällä suhteesta. Tämä rock-kappale tarjoaa Frank rukouksensa, taisteluhuuto ja romanticaccompaniment varten lesbot, jotka haluavat huolehtia toisistaan.

13. ”Kaikki mitä hän sanoi” - tA Tu

Vuonna 2002 Venäjän laulajat tA Tu teki aaltoja ja kääntyi päät ” kaikki asiat, hän sanoi.” Himokas laulu ilmaisee kielletyn toiveita nuoria naisia, jotka ovat valmiita uhmaamaan heidän perheidensä ja yhteiskunnan normeja koska niiden keskinäinen rakkaus. Se oli kiistanalainen ja rohkean kirjoittaa niin viittaavia laulu noin lesbo romantiikkaa - ja useat organisaatiot muuttivat kieltää kappaleen - mutta et voi saada kaksi lahjakasta naista alas.

Yulia Volkova, joka oli jäsenenä tA Tu kun ”Kaikki asiat She Said” tuli ulos, sanoi hän tunsi laulun lähettää voimakkaan viestin , että LGBTQ yhteisölle. ”Ennen ihmiset soittaa meille ja sanoa 'kiitos. Jotka auttoivat meitä tulemaan ulos.”

14. ”täydellinen” - Doria Roberts

Doria Roberts on yhden naisen voimanpesä. Hän laulaa. Hän soittaa kitaraa. Hän näyttää pirun hyvältä. Hänen laulu ” Perfect ” on leikkisä, viettelevä ja mieleenpainuva rakkauslaulu varten lesbo parit. Kanssa houkutteleva kuvia, Doria laulaa Romancing naista hän vain saa ulos päätään. Tämä on hieno laulu höyryävän Date Night naisen unelmiesi.

15. ”Crimson and Clover” - Joan Jett

Kyllä, ” Crimson and Clover ” alunperin suoritti vuonna 1968 Tommy James ja Shondells, mutta sitten Joan Jett ja Blackhearts saivat käsiinsä vuonna 1982 ja suddenlyit tuli lesbo rockballadin. Itse asiassa, Joan kansi ylsi seitsemän taulun kaavioita.

”En juurikaan tunne häntä,” Joan laulaa flirtatiously ”mutta uskon, että voin rakastaa häntä.” Yowza.

Kappale ”Crimson and Clover” varmasti kiinnitti huomiota elokuvassa ”sukupuolten taistelu”, kuten Billie Jean King, soitti Emma Stone, rakastui hänen kampaaja. 60-luvulla laulu ei ehkä avoimesti lesbo rakkautta, mutta se varmasti iskee sointu lesbo naisia.

16. ”Girl murskata” - Pieni suuri kaupunki

Et usein kuule liikaa kappaleita lesbot maassa musiikkilajin, mutta ” Girl Crush ” tansseja radalla ja vihjeitä jossain tyttö vs. Tyttö haluaa. Vaikka laulaja näyttää toexcuse tunteensa sanomalla, että hän haluaa naisen tehdä miehen mustasukkainen, miten hän viipyy hänen tytön murskata huulilla, pitkät vaaleat hiukset, ja kauneus saa meidät miettimään, mitä todella tapahtuu täällä.

”Sain sen todella huono”, Karen Fairchildcroons klo kappaleen aukkoon. ”Haluatko kaikki, mitä hän on. Että hymy ja että keskiyöllä nauru hän antaa sinulle nyt.”

17. ”tule tänne” - Sarah Bettens

Got silmällä joku makea? Voit kertoa heille, mitä tunnet laittamalla Sarah Bettens' ’ tule tänne ’ on aikana päivänä. ”Embrace värit elämässäsi,” laulu kannustaa ennen saada suoraan asiaan: ”Miksi et tule tänne?”

Saaran kuiskatusta ja suggestiivinen ääni saa tämän laulun ihanteellinen nuorille lesbo ystäville haluavat viettää yön yhdessä.

18. ”Drive” - Melissa Ferrick

Keinuva syke ” Drive ” antaa lesbo naiset ärsyttävä kutsun tulla hieman lähemmäksi oikeaa. Melissa Ferrick puoli-kuiskaukset ja puoli-laulaa hiostava sanoitukset noin suudella, koskettaa, ja Romancing erityinen nainen koko yön. Tämä on täydellinen biisi niille myöhäisillan rakkaus istuntoja.

”Minä pidä sinut ja ajaa koko yön,” Melissa laulaa, ”kunnes tunnet päivänvalossa. Oikein."

19. ”rakkautta ja hellyyttä” - Joan Armatrading

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Joan Armatrading ensimmäinen hitti oli lovey-dovey virittää nimeltään ” rakkautta ja hellyyttä.” Silkkinen balladi kertoo naisen rakkauden kaipuusta ja hänen turhautumista tuntea jotakin voimakasta joku siellä.

Vuonna 1995 Melissa Etheridge suoritetaan kansi kappaleen VH1 rinnalla Joan Osborne, Paula Cole, ja Jewel. Kaiken koskettava ja relatable sanoituksia ”rakkauden ja kiintymyksen” teki tämän laulun heti klassikko.

20. ”Jos se ei ole hänen” - Ani DiFranco

Jos se ei ole hänen ” tulee saada jalka salakuuntelu ja päivämäärä huokaili aikayksikön. Se on pirteä virittää noin ”tyttö-tyttö juttu”, jossa on paljon la-las joiden avulla kuuntelija täytä tyhjät. Tylsää miehet, naiset laulu tulevat yhteen, koska he haluavat olla vapaita tuntea, miltä heistä tuntuu.

”Pysyvä kuten John Wayne, hän on täysikokoinen; hän on keskiöön,”Ani laulaa. ”Tiedät En oikeastaan ​​huomaa, kun kaikki muu katosi, mutta sikäli kuin olen huolestunut - jos se ei ole hänen, se ei ole täällä.”

21. ”Girls Like Girls” - Hayley Kiyoko

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, ” Girls Like Girls ” Hayley Kiyoko on vain puhdasta hauskaa. Kyse on enemmän varastettu suukkoja kuin elinikäisen rakkauden. Pomppiva rytmi ja hilpeä sanoitukset tekevät siitä täydellisen choicefor niitä hetkiä, kun haluat sekoittaa asioita kanssa tasalla.

”Saw kasvosi, kuulin nimesi, täytyy päästä kanssasi” kappaleen kertosäe menee. ”Tytöt kuin tytöt pitävät poikia tehdä. Ei mitään uutta."

Julkaistiin vuonna 2015, ”Girls Like Girls” ansaitsee paikan alkuun lesbo kappaleita kaiken aikaa. Tämä flirttaileva laulu voi auttaa naisia ​​päästää niiden suojukset alas, tutkia niiden tunteita, ja nauttia tyttö vs. Tyttö toiminta.

Rock On suosikkikohteita Lesbo Rakkauslaulu

Mitä rakastan eniten hyvää rakkauslaulu on sen kyky välittömästi kuljettaa kaksi ihmistä tulee enemmän romanttinen mielentila. Muutamassa crooning muistiinpanoja, voitte muistuttaa itseänne mitä nauttia siitä suhteesi ja miksi putosi toisianne ensiksi. Jos minulta kysytään, ei ole nopeampi tapa saada tuulella kuin pelaa hidas ja sielukas rakkauslaulu.

Toivottavasti meidän lista on antanut sinulle paljon kappaleita lisätä päivämäärän yön soittolistan, joten voit tanssia läpi yön sylissä yhden välität most.These ovat kappaleita lesbot ja lesbot, mikä tekee niistä täydellisiä lisukkeita naisille rakkaudessa. Nauttia!