21 parasta rakkauslaulua eläkeläisille (klassinen, tanssi, kesä)

15 toukokuu 2019

Vasta olin mieheni että pääsin ajatusta ”laulumme.” Niin paljon kuin minä rakastin musiikkia, se vain ei ollut osa minun ohi romansseja. Se tuntui aina romanttinen kuvake muut parit nauttinut.

Sitten eräänä iltana, kun laulu yksi hänen suosikki taiteilijoita, Boz Scaggs, tuli, yhtäkkiä kiinnittänyt huomiota sanoja, jotka olimme kuulleet niin monta kertaa ennen tapasimme. Olemme yhtäkkiä tuntui sanoitukset ilmaisseet meille. Saimme siitä mihin olimme ja alkoi hidastua tanssia ”Olemme aivan yksin.” Tuolla hetkellä rakkauslauluja tuli osa minun henkilökohtainen piiriin.

load...

Laadinnassa luettelo rakkauslauluja senioreille oli pelottava, koska se olisi voinut olla 100 kappaletta pitkä. Lisäksi halusin vetää kappaleita eri aikakausilta ja vuosikymmeninä. Olen varma, että kaipasin joitakin, jotka ovat uskomattoman erityistä teille, niin jätä kommentti alla lisäykset ja tarinoita.

Kaiken | Classic | tanssi | Kesä | kevät | Karaoke

Top Love Songs senioreille (# 1-5)

Rakkaus ja intohimo eivät ole vain nuorille. Niin kauan kuin olet elossa, siellä tulipalo sydämessä ja lämmön uunissa. Tässä muutamia alkuun rakkauslauluja senioreille innostaa sinua.

1. ”Ehkä olen hämmästynyt” - Paul McCartney

Kun hänen hajoamiseen Beatles, McCartney, aina sanoittaja rakkauden, tuonut meille laulun miehen haavoittuvuutta ja tarvetta hänen One Love. Saat McCartney, se oli Linda, mutta sanoitukset jättää kappaleen auki jokaista miestä laulaa ja liittyvät siihen.

load...

Hauska fakta: McCartney soitti kaikki instrumentit alkuperäisessä tallennus ” Ehkä olen hämmästynyt.”

2. ”jotain puhua” - Bonnie Raitt

Vaikka tämä on rakkauslaulu noin kypsä ystäville, Raitt äänitettäessä, kun hän oli 41, ja se on usein kuulu muiden, myös kilpailijat on ”American Idol.” ”Jotain puhua” sisältyy hänen hittikokoelma sekä hänen Collaborative kokoelmalevy ”Bonnie Raitt ja ystävät.”

Tämä on naisen rakkauslaulu. Maineemme naisten historiallisesti jotain, meillä on ollut hallita ja harkita perennially. Tämän kappaleen asettaminen pikkukaupungin juoruja, laulaja vain kytkee kaiken päälaelleen. Raitt antaa sille hänen ironinen, ilkikurinen, ja ovela luovutukset.

Suoritukseensa takoa Oleta Adams, Mariah Carey, Amy Grant, ja Whitney Houston varten 1991 Best Female Pop Vocal Performance Grammy. Hänen video Dennis Quaid tehty antaa ihmisille jotain puhua näyttää niin hauskaa, ja sitä ja kutsuu meitä kaikkia ottamaan riskejä rakkautta.

load...

3. ”Kun mies rakastaa naista” - Percy Sledge tai Michael Bolton

Tässä laulu, Kelkka distills rakkautta sen olemus yksinkertaisesti kuvataan innostava ja motivoiva rakkautta miehen ja naisen. Bette Midler ja Michael Boltonin myös toimittaneet pakottavia esityksessä tämä laulu, joka puhuisi teille kaksi erikseen.

”Kun mies rakastaa naista” on Rolling Stonen lista suurimmista rakkauslauluja.

Vaikka ei hyvitetään sitä, Kelkka ei edistää kirjallisesti ”Kun ihminen rakastaa naista”, joka saavutti ykkössijan Yhdysvaltain ja top 10 Britannian Rolling Stone myös sijoittaa se 53 sen listan ” 500 Greatest Songs of All Time.”

4. ”Mennään Get It On” - Marvin Gaye

Gaye n hittibiisi edistää seksuaali- ja aistillinen näkökohta rakkautta ilman mautonta. Hän toi seksuaalisuudesta iskelmiä vuotta ennen George Michael kertoi meille ”Haluan teidän seksiä.”

Useita TV-ohjelmia ja elokuvia ovat käyttäneet ”Mennään Get It On” viestittämään segue makuuhuoneeseen. Huolimatta koominen vaikutus laulu voi olla, vanhempi aviopari voi antaa sen heille valtuuksia ja toistaa sen aterian aikana viestittää aikeestaan ​​varten myöhemmin.

5. ”Luonnollinen nainen” - Aretha Franklin

Kirjoitettu hänen ”luonnollinen nainen” tuli yksi Franklinin nimikkokappale. Vaikka ”kunnioittaa” oli vahva haastaja tähän tehtävään, ”luonnollinen nainen” antoi naisille useiden sukupolvien rakkaus hymni ilmaista miten he haluavat tuntea, kun rakastettu. Tämä laulu oli niin tiiviisti Franklin, että viikon kuluttua hänen kuolemansa, se lopulta tuli hitti Britanniassa - 51 vuotta julkaisunsa jälkeen.

Toinen kirjoittaja Carol kuningas teki myös ”Natural Woman” folk kuvaketta hänen luovuttamista albumilla ”Tapestry.”

Top ”Classic” Love Songs senioreille (# 6-9)

Classic rakkauslauluja täytyy span vuosikymmeniä ja puhua useita sukupolvia. Tässä on neljä kappaletta, jotka vain tippua romanttisen rakkauden. He tekevät sydämemme laulamaan ja sieluja liidellä.

6. ”Always On My Mind” - Elvis Presley

Jos maa on hieman sinun juttusi, voit nauttia Willie Nelsonin poignant luovuttamista ”Always On My Mind” sijaan Elviksen versio. Kuitenkin Elvis hallitsee klassinen rakkauslauluja senioreille, koska hän inspiroi tulevia taiteilijoita kuten McCartney.

Elvis perin lauloi tämän laulun, mutta Willie Nelson laulaa versio.

Elvis laulaa tämä laulu kauniimmin, toivoen toisen mahdollisuuden pitää hänen rakkautensa tyytyväisiä. Todellakin, kuulo sanat ”Olen niin iloinen, että olet minun” olisi rakas jokaisen naisen sydäntä.

7. ”Unohtumaton” - Nat King Cole ja Natalie Cole

”Unohtumaton” tuli nimikkokappale Nat King Cole vuonna 1951, ja ne sanoitukset kertovat ihaileva, kipeä, vastavuoroinen, terve rakkaus kahden ihmisen välillä. Laulu saavutti uutta yleisöä 40 vuotta myöhemmin, kun se julkaistiin duetto on Natalie Colen 1991 albumi, ” Unforgettable... With Love.”

Se pyyhkäisi Grammy Song of the Year, Record of the Year, ja paras perinteinen pop laulusuorituksesta. Lisäksi Grammy kunnia laulu yhtenä Grammy hienoimmat hetket 1994.

8. ”Wonderful Tonight” - Eric Clapton

Seitsemän vuoden kuluttua ”Layla” Clapton tuonut meille laulun mies katselin hänen vaimonsa kanssa ihailun kuin he lähtevät ulos illalla. Jotkut ihmiset ovat kuvailleet ” Wonderful Tonight ”, kuten enemmän humoristinen tulkinta kärsimätön aviomiehen rauhoittavaa vaimolleen, että hän näyttää hyvältä, jotta hän voi saada hänet ulos ovesta. Kuitenkin kuunnellen makeus sanoitukset ja Clapton ihmeellistä kitaransoittoa, olen eri mieltä.

9. ”Unchained Melody” - Righteous Brothers

”Unchained Melody” oli julkaistiin vuonna 1955 , ja se tuli klassikko hidas biisi lukion tansseja ikäluokkien. Harry Belafonte versio samasta vuodesta iski myös listojen kärkeen.

The Righteous Brothers teki ”Unchained Melody” vielä suositumpi vuonna 1965.

Kuitenkin se oli vuoden 1965 versio tallentama Righteous Brothers, joka todella hiipinyt ihmisten sydämiin. On esillä 1990-elokuva ”Ghost” myös alttiina ”Unchained Melody” Generation X. Laulu on niin ajatonta ja rakastettuja, että ihmettelen kun seuraava elokuva on sen uudelleen toiselle sukupolvelle.

Top ”Dance” Songs senioreille (# 10-12)

Haluatko salsaa päivämäärän tai neliön tanssia kanssa tytöt, useimmat meistä rakastavat leikkaamalla matolle. Tässä on vain kolme niin paljon mahdollisuuksia auttaa sinut tanssilattialla.

10. ”Dancing in the Street” - Mick Jagger ja David Bowie

Martha & The Vandellas nosti ensin ” Dancing in the Street ” meille 1961.

Muista musiikkivideo David Bowie ja Mick Jagger?

Se kuitenkin otti vamping ja Prancing Mick Jagger ja David Bowie todella innostaa meitä. Voit vapaasti tanssia kuka version saa sinut ja liikkuu, vaikka se on vain omassa olohuoneessa.

11. ”In the Mood” - Benny Goodman

In the Mood ” on enemmän instrumentaalinen kuin laulu, mutta monille eläkeläiset, tämä merkitsi loppua illalla tansseja. Tämä varmasti sopii laskun rakastettuna vireessä.

12. ”aina ja ikuisesti Amen” - Randy Travis

Jos puhumme tanssia, niin siellä täytyy olla kahden Steppin' vaihtoehto mukana. Kuka paremmin kuin Randy Travis? Puhumattakaan hän voitti Grammy ” aina ja ikuisesti Aamen.” Sanoisin tämä laulu ei ole paras hitaasti tansseja, vaan se on tarpeeksi pep siirtää sinut tanssilattialla hyvää vauhtia.

Top ”kesä” Love Songs Senioripuolue (# 13-15)

Olin ahtaalla ei luetella kaikkia Beach Boys' kappaleita, koska he olivat niin klassisia kesän kappaleita. Kuitenkin kesällä myös kaikille niille workweeks ansaita rahaa, joten otin tämän huomioon kirjoittaessaan tämän osan artikkelin.

13. ”Good Vibrations” - Beach Boys

Vaikka todennäköisesti yksi heidän ainakin perinteisesti Beachy biisejä ” Good Vibrations ” on laulun aurinko streaming kautta tytön hiukset ja hajusteiden-infuusio tuulet wafting hänelle pohjimmiltaan kohti poika.

The Beach Boys' ’Good Vibrations’ tulee aina muistuttamaan minua Summer Love.

Se on tarina rakkaudesta ja miehen halu säilyttää nämä hyvät tärinää virtaa. Kappaleen musiikillinen innovaatio nostaa sitä ennen kaikkea The Beach Boys' lauluja lainelaudat ja tyttöjä.

14. ”Summer in the City” - The Lovin' Spoonful

The Lovin' Spoonful 1966 laulu varustelu äänet auton torvi ja paineilmavasarat saattaa meidät oikealle kesäkaupunki elämään. Päivät ovat kuumia, hiekkainen, ja likainen. ”Ettekö tiedä, että se on sääli, että päivää voi olla kuin yön?” Ah, mutta yöt! Silloin vokalisti menisi ulos ja etsimään toivoa romanssi tyttö.

15. ”Afternoon Delight” - Starland Vocal Band

Kuka tiesi takaisin vuonna 1976, että Starland Vocal Band antaisi sukupolven lempinimi suunnitelmia läheisyyttä? Jouduin sisällyttää ” Afternoon Delight ”, koska se ei ole vain laulu eläkeläiset muistuttavat niiden nuoriso - se on nyt osa yhteistä kansankielellä tehdä seksikäs suunnitelmia muita huomattavia.

Top ”Kevät” Songs senioreille (# 16-18)

Songs of spring usein muistuttavat meitä muutoksen kauden. Kuten talvikuukausina sulaa keväällä, meillä on sekä sateen ja aurinkoa ja vähän toivoa uuden rakkauden. Senioreille, se voi tarkoittaa joko hieno uusi suhde tai vaaliminen oman coupledom.

16. ”Huhtikuu Tule Hän” - Simon & Garfunkel

”Huhtikuu Tule Hän” on suuri ihmisille, jotka rakastavat ” Graduate.” Tämä on laulun nuoren rakkauden, joka lähti viehättävä ensimmäinen kokous keväällä surullinen kuolema tulla syksyllä.

”Huhtikuu Tule Hän” on noin nuori rakkaus, joka alkaa keväällä, mutta päättyy, kun lasku tulee.

Makeutta että nuoret ja lyhytikäisiä rakkaus voi luoda halu pitkäkestoisempi suhde, joita voi nauttia tai äskettäin löydetty nyt vanhempana.

17. ”Voin nähdä selvästi nyt” - Jimmy Cliff

Haluatpa alkuperäisen kappaleen Johnny Nash tai Jimmy Cliffin versio esillä 1993 komedia ”Kelkkajengi,” tämä osuma alku keväänä sade liukenee ja valoisa, aurinko-kiiltävä päivät alkavat. Uusi luku elämässä on alkanut, kuten toivo uusi Senior romanssi.

18. ”Here Comes the Sun” - The Beatles

Here Comes the Sun ” on yksi tunnetuimmista Beatlesin kappaleita kirjoittanut George Harrison, ja hän innostui kirjoittamaan sen nähdessään auringonvaloa kehittyvien käydessään Eric Clapton kotiin.

Beatles oli sotkeutunut taloudellisia ja oikeudellisia liikkeenjohdon sotku. Harrison laulaa hänen vapauden tunteen kehittyvien ja pakenevat että jonkin aikaa. Kun hän käsittelee hänen ”pikku kulta”, hän laulaa jään sulamisen ja loppu yksinäisen talven. Sen toiveikkuus vihjaa mahdollisuudesta uutuuden, ehkä rakkauden tulevan auringon.

Top ”Karaoke” Love Songs Senioripuolue (# 19-21)

Nämä kolme viimeistä laulua on laulettu mikrofoni kun vyön ulos sanoitukset over-the-top tyyli lavalla karaokebaarin.

19. ”Da Ya Think Olen seksikäs?” - Rod Stewart

Tämä camp osuma on poikkeamista Stewartin entinen siniset ja folk balladi työtä, ja siitä tuli konsertti go-to että hänen uusi tungos faneja vaati hän suorittaa.

Tämä voi olla leikkisä biisi ylimmän ystäville.

Ennen oli musiikin kanavia, kuten MTV ja VH1, Stewart teki varhainen musiikkivideo kappaleesta. Adoring naisten fanit huutaa hänelle laulaa tämän laulun. ” Da Ya Think olen seksikäs? ”On klassinen kappale disco aikakauden yhden yön seisoo.

20. ”Can You Feel the Love Tonight?” - Elton John, ”The Lion King”

Vaikka ” Can You Feel the Love Tonight? ”On vasta 25-vuotias ja oli esillä Disneyn animaatioelokuva’Lion King’se on todella hieno kappale ylimmän ystäville.

Vapautuessaan kappale osui listojen kärkeen useissa maissa, kuten Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Ranskassa. Se voitti Oscarin ja Golden Globe Paras alkuperäinen laulu ja Grammy PU Pop Vocal Performance.

21. ”Venus” - Banarama

”Venus” oli ensimmäinen kirjannut Shocking Blue yhdellä 45, ja se osui numero yksi yhdeksässä maassa. Banarama versio antoi sen naiset uuteen ja aikakauden tyttöbändit. Heillä on kunnia olla mukana Guinnessin World Records varten kaikkien naisten ryhmä, jolla on eniten kaavion merkinnät maailmassa. Heidän luovuttamista on enemmän tyttöjä huutaa ja cavorting jälkeisen punk ilmaus naisen seksuaalista valtaa.

Kun ajattelen Banarama n ”Venus” ajattelen naisen seksuaalisuuteen ja vaikutusmahdollisuuksia.

Kun he laulavat ”Olen sinun Venus. Olen palo,”he laulavat itse ja tehdä miesten heikko halu. Pukeutuvat kaikki mustat ja korkokengät, ja kiusaa TRESSES kun lavalle laulamaan mukanaan. ”Making jokainen ihminen mies,” sinun vanhempi poikaystävä tulee hörötys ja saada ilkikurinen pilke silmäkulmassa.

Nauttia näistä Love Songs senioreille!

Jossa ovat edustettuina useista vuosikymmeniä ja tyylilajeja, olemme käsitelleet täyden valikoiman ilmauksia rakkaudesta senioreille. Olipa rakkaus on vasta alussa tai on vakiintunut, siellä laulu täällä voit jakaa, laulaa ja tanssia.