2seniors.co.uk: ilmainen dating site, jonka tehtävänä on lopettaa yksinäisyyttä sinkkuille yli 50-vuotiaille

6 heinäkuu 2019

Lyhyt versio: Vuonna 2015, 2Seniors.co.uk tukee kasvava verkkoyhteisö vanhempi daters Ranskassa, Isossa-Britanniassa, Belgiassa ja Yhdysvalloissa. Voit rekisteröityä sivustolle ilmaiseksi ja alkaa lähettää olioita tai viestejä kenenkään haluat tutustua paremmin. Kapealla dating alustan facilitatesconversation ja connectionwith yksinkertainen hakutoiminnot, 100% ilmaiset viestit ja valvottu keskustelufoorumin. Ole varma, miten edetä? Löydät hyödyllisiä ja kohdennettuja neuvoja artikkelit 2Seniors blogissa osiossa. Jokainen ominaisuus 2Seniors.co.uk kannustaa singlesover 50 päästä sinne ja rakentaa ystävyyssuhteita ja romanttiset suhteet turvallisessa verkossa tilaa.

Mikä inspiroi ranskalainen mies luoda 2Seniors.co.uk, dating sivusto sinkkuja yli 50, oli hänen sydämen halua nähdä hänen eronneet vanhemmat löytää rakkautta ja onnea. Hän näki hänen vanhempansa kamppailevat sopeutua nykyaikaisen dating maailma ja tavata uusia ihmisiä, joten hän päätti auttaa heitä, ja tuhannet muut heidän kaltaisensa, rakentamalla turvallinen ja kypsä online dating tilaa.

load...

Hän käynnisti sivusto Ranskassa vuonna 2015 ja on sittemmin laajentanut Belgiassa, Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Nykyään 2Seniors.co.uk on tulla auttamaan lukemattomia miehiä ja naisia ​​tietyn iän. Markkinarako Online communityfosters aito vuorovaikutukset kypsä sinkkuja asuvat eri puolilla maailmaa.

Rakennettu viime 2Seniors.co.uk on suoraviivainen dating alustan sinkkuja tietyn iän.

2Seniors joukkue osallistuu aktiivisesti käyttäjien online-kokemusta menee paljon vaivaa niiden asettamisesta success.On blogin, voit löytää käytännön neuvoja treffeille maustetaan asiantuntijoita, jotka ymmärtävät ainutlaatuisia huolenaiheita eläkeläiset. Voit opetella nykyaikaisen dating kohtauksen perusing näitä informatiivisia ja rohkaisevia artikkeleita.

load...

”Toisin kuin esiintymisiä, se ei ole aina helppo tavata muita ihmisiä internetissä, ja tietokone ei aina tehdä kaikki ujous katoavat” readsa 2Seniors blogikirjoitus. ”Se voisi olla jonkin aikaa, ennen kuin päätät ottaa ensimmäinen askel. Se ei maksa sinulle mitään, ja mitä tapahtuu, on parempi epäonnistua muutaman kerran kuin menetä hieno tilaisuus!”

Aito ja turvallinen alustan rakentaa yhteydet

Registeringfor 2Seniors.co.uk on 100% vapaa ja kestää alle minuutin. Sinun täytyy antaa etunimesi, sijainti, syntymäajan ja sähköpostiosoitteen, ja Tulet kirjoittaa apersonal ilmoitus (minimi 35 sanaa), jotka näkyvät profiilin. Sivuston administratorswarnusers olemaan lähettämättä yhteystietoja tähän tilaan. Lopuksi voit ladata kuvan itsestäsi (tämä on valinnaista, mutta suositellaan vahvasti) ja aloita jäsenyyden.

”Sivusto on hyvin järjestetty, yksinkertainen ja miellyttävä käyttää,” kirjoitti Susan ja Richard , kaksi käyttäjää, jotka tapasivat kautta 2Seniors verkon. ”Tapasin jonkun ja haluaa kertoa, miten tärkeää on... Jatkaa uskoa sitä, koska ihmiset kuin sinä.”

load...

Jotkut eläkeläiset saattavat suhtautua varauksellisesti antaa outtheir tietoa verkossa, mutta 2Seniors tekee kaikkensa asettaa ihmiset kotonaan ja antaa heille ihanan positiivinen kokemus. Sivuston joukkue kestää useita varotoimia huijarit, hakkereita, ja kiusaajat loitolla.

Kun joukkue vahvistaa profiilisi, voit lähettää viestejä tuhansia jäseniä verkossa ilmaiseksi.

”Me tarkistaa jokaisen profiilin varmista, että se on turvallista käyttäjille,” selitti Rojo, tiedottaja 2Seniors. ”Se on erittäin turvallinen.”

Erikoistuneet kolmen kokoaikaisia ​​ajaa sivuston olevan yhtä tehokas ja avulias kuin mahdollista. Henkilökunta voi olla pieni, mutta heidän unelmansa ovat suuria. ”Tavoitteenamme on auttaa eläkeläiset lopettamaan yksinäisyyttä” Rojo totesi. ”Haluamme käyttäjien tuntea ne kuuluvat.”

Foorumeilla, Mature jäsenet kysy & tarjota tukea

Käytössä Seniors2.co.uk, joten uuden ystävän on yhtä helppoa kuin lähettämällä viestin. Sivusto suosittelee tiettyjä ihmisiä puhumaan (otteluissa osiossa), mutta voit myös tehdä omia hakuja perus dating kriteerit, kuten sijainti, sukupuoli, ulkonäkö, ammatti, ja ikä. Voit myös etsiä käyttäjätunnuksen jos haluat uudelleen tietyn henkilön kanssa. Vihje: Lisäämällä profiilin Suosikit-luetteloon, voit löytää ne uudelleen paljon nopeammin.

Sekä miehet että naiset näkyvät hakutuloksissa (ellet sukupuolten etsit), koska 2Seniors tavoitteena on auttaa käyttäjiä parantamaan heidän sosiaalista elämäänsä sekä heidän rakkautensa elämäänsä. Voit ystävystyä tai järjestää päivämääriä kenen kanssa haluat sivustosta. Kun niiden profiilit on varmistettu (tyypillisesti 24 tunnin kuluttua rekisteröitymisestä), vapaa jäsenet voivat lähettää silmäniskuja tai viestejä osoittamaan kiinnostusta toisen jäsenen.

Voit myös kirjoittaa virka 2Seniors foorumilla , keskustelualueen jossa jäsenet menevät esittää kysymyksiä, kertoa tarinoita, ja rakentaa internet-suhteita avoimen keskustelun.

Moderaattori tarkastaa ja hyväksyy kaikki viestit ennen kuin ne näy foorumeilla, joten et näe mitään roskapostiviestejä tai törkeä kieltä täällä. Aiheita puheeksi kuuluvat ystävien ja perheen kanssa, kumppanuus ja rakkaus, harrastukset, terveys ja huumoria ja pelejä. Useimmat viestit kiertävät ystävystymään tai löytää päivämäärät vanhempi mies tai nainen.

Aktiivisessa keskustelufoorumin, 2Seniors jäsenet jakavat ajatuksiaan eri arkipäivän aiheista.

Yksi 58-vuotias jäsen nimetty Claire kirjoitti, että hän lähettää, koska hän halusi vinkkejä tavata ihmisiä, joten hän ei tarvitse mennä ulos yksin. ”Liittyminen ryhmä ihmisiä, jotka jakavat yhden tai useamman etujen ehkä paras tapa”, vastasi xyz, ”niin kauan kuin et odota ystävyyssuhteita tapahtua nopeasti. Se voi kestää jonkin aikaa.”

Tuella 2Seniors yhteisö voi lisätä henkien nähden, jotka pyrkivät yhteyksiä ja huolestuttavaa, että niiden aika on kulunut.

”Vain koska olet yli 50, se ei tarkoita, et voi päivämäärää enää” Rojo totesi. ”Jotkut ihmiset ajattelevat, että lopulta, mutta se ei ole. Käytössä 2Seniors, voit aloittaa uudelleen.”

2Seniors.co.uk: Kun Rakkaus & Friendship Blossom

Miehen huolta hänen vanhempansa johti käynnistää 2Seniors.co.uk ja että myötätunto on ajanut räjähdysmäinen kasvu sivuston parin viime years.The kansainvälinen foorumi on antanut auttavan kätensä tuhansien eronneet, lesket ja muiden ylempien sinkkuja Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Haluatko tehdä yksinkertaisen etsiä rakkauden tai esittää kysymyksen ystävällinen keskustelufoorumin, 2Seniors tarjoaa turvallisen ja helppokäyttöisen työkalun avulla pääset tekemään uusia ystäviä hetkessä.

Monet singleä ovat tulleet 2Seniors yksinäisyyden ja tule käynnistettävä uudelleen verkossa Dating Scene. Sivuston matalapaineista ympäristössä auttaa eläkeläiset viihtyvät aloittaa keskusteluja ja rakentaa suhteita verkossa.

”Yritämme tehdä monia asioita paremmin vastaamaan yleisön tarpeisiin” Rojo kertoi meille. ”Tavoitteenamme on saada singleä yli 50 tuntuu, että heillä on ystävä ympärille tukemaan heitä, kun he tavata uusia ihmisiä verkossa.”