3 merkkiä hän huijaa sinua

17 maaliskuu 2019

Kukaan ei halua harkitsemaan heidän ihminen voidaan pettää heitä, mutta jossain vaiheessa tai toisella, joissa toinen osapuoli tai toiseen, jokainen nainen on kokenut hiipivä pelko antanut kohdata epäiltyjen uskottomuus. Ja valitettavasti nämä epäilykset ovat joskus totta.

On hyvin vähän tapoja tietää kiistaton onko miehesi on pettänyt, mutta seuraavat vihjeet antavat aihetta painamalla asiasta.

1. Extreme evasiveness.

Mies haluaa luonnollisesti pitää joitakin osia hänen elämänsä itselleen. Mies tarvitsee aikaa yksin , ja mies nimenomaan tarvitsee säännöllistä aikaa pois hänen nainen. Jos haluat pitää suhde elinvoimainen, jännittävä ja molemminpuolisesti täyttää, et yrittää loistaa 10000 watin halogeenilamppu jokaista osa hänen elämäänsä.

load...

Silti, kun taas ihminen tarvitsee omistukseen yli tiettyjä näkökohtia elämästään, hän ei tarvitse toimia äärimmäisen välttelevä. Jos mies ei koskaan kertoo, missä hän on, missä hän on ollut, minne hän on menossa, tai mitä hän tekee ja kenen kanssa, niin hänen toimintansa perustella tunteita huolta. Hieman mysteeri ja yksityisyys on terveellistä, mutta täydellinen kieltäytyminen antaa teille osoittaa suurempia ongelmia omassa unionissa. Vaikka ihminen ei ole vilppiä, sinun täytyy lyhentää tätä mitätön kahden teistä tallentaa suhdetta.

”Huijaaminen miehiä, jotka tuntevat turvalliseksi uskollisuudestanne

load...

voi myös kääntää syytökset takaisin sinua vastaan.”

2. Liiallinen protectiveness.

Kun mies suojelee hänen puhelimensa tai hänen tietokoneensa, sitten hänen laitteet sisältävät jotain, mitä hän ei halua sinun näkevän. Joskus tämä jotain on suhteellisen harmittomia, näkökohta elämäänsä tai heidän persoonallisuutensa he tuntevat häpeää. Mutta jos muuten luottavainen, mukava mies tuntee huolissaan tyttöystävänsä päästä hänen laitteita, jotka mies voi olla piilossa todisteita huijausta.

Muista useimmat miehet huijata harjoitella epäluotettavuus taitavasti tarpeeksi et löydä paljon likaa, vaikka et nuuskia laitteissaan. Nämä miehet pakonomaisesti selkeä niiden chat, messaging, kuva ja selaushistorian, he saavat pitää sähköpostin, Facebookin ja mobiili tilit lukittuina kaikkina aikoina, ja niiden on välittömästi selityksiä tilille jostain säikeiden outoja tietoja löytyy.

load...

Jos ihminen on huolimaton riitä, että et löydä todisteita pettää hänen viestintälaitteet, siellä on hyvä mahdollisuus hän halusi löydät nämä tiedot.

3. Perusteeton epäily.

Miten miehesi reagoi kun tuo esille ajatuksen hän on saattanut toimia uskottomia? Onko mies syyttää sinua pettää hänet syyttömästi? Onko mies syyttää sinua pettää häntä refleksinomaisesti vastauksen epäilyjä hänestä?

Aivan kuten valehtelijoita usein uskovat kaikki muutkin maailmassa myös FIBS jatkuvasti, huijarit usein uskovat kumppaninsa askel ulos heille, niinkuin tavallisesti kuin he itse harhailla. Ihmiset, jotka huijata asuttavat psykologinen todellisuus missä huijaaminen ei ole ainoa yhteinen, se on odotettavissa. Sen sijaan uskolliset miehet ja naiset ovat usein blindsided huijaaminen kumppani, koska he elävät omaa psykologisen todellisuuden jos tällaisella toiminnalla harvinaisia ja usein olematon.

Huijaaminen miehet turvallisin mielin uskollisuudestanne voi myös kääntää syytökset selkänsä sinulle yksinkertainen tapa kääntää maksut ja hallita sinua henkisesti tekemällä tunnet syyllisyyttä luottamatta heille ensiksi. Joko niin, jos miehesi perusteettomasti syyttää teitä huijaaminen heti saada vankka päättelyä uskovat toimineen uskottomia kohti sinua.

On voimassa vaihtoehtoisia selityksiä kaikki nämä laukaisee epäilyttävä, joten älä ota mitään niistä kuin kiistatonta ”todiste' miehesi pettää sinua. Sen sijaan pitävät niitä todisteita sinun täytyy tutkia tarkemmin ja puheeksi asian kanssa mies.