3 merkkiä, joissa olet narsistilla

14 toukokuu 2019

Treffit voi olla haastavaa on parasta aikaa, mutta joskus saat varoitusmerkkejä varhain, että jotain ei ole aivan oikeassa teidän päivämäärä.

Jos sinusta tuntuu olet kävely munankuorilla, pelkäävät eivät täytä päivämäärää odotuksia tai vastaanottavana hiuksenhieno kritiikkiä ja väärinkäyttöä, on mahdollista, saatat vuodelta narsisti.

Narsismi on termi, joka viittaa persoonallisuus tyyli, joka voi kehittyä joillekin yksilöille johtuu ympäristötekijöistä yhdistettynä jotkin geneettiset niistä.

load...

Se ei täysin tiedetä, miten se kehittyy, mutta yhteiset kokemukset kuuluvat lapsuudessa laiminlyönnistä, trauma tai lapsuuden liiallisen hemmottelua, jossa lapsi on jatkuvasti kehuttu erikoista ja ainutlaatuista.

Mistä tiedät, jos olet dating narsisti? Tässä on kolme merkkejä varoa:

1. Sinulla tuntuu Anna voisi pahastua milloin tahansa.

Yksi yleisimmistä tunteita koet kanssa narsisti on olet jatkuvasti tuntuu olet kävely munankuorilla.

Yhteinen viestintätyylit käyttää myös aggression ilmaista vihaa ja raivoa.

Koska narsisti on niin liioiteltu itsetunto, he usein nähdä ihmisiä elämässään objekteina, jotka ovat siellä heidän tarpeisiinsa ja odotukset.

load...

Heti kun ne ovat pettyneitä, he usein arvostelevat, syyttää ja kohdata sinua tai muita.

Klassinen merkki tästä on näkemästä päivämäärä spontaanisti räjähtää vihaa odottaa henkilöstön, koska he eivät saa mitä he ovat tilanneet tai eivät saa odotettuja palvelua.

Se on tämä läpitunkevaa jännityksen olet poimien päälle päivämäärät, joka johtaa voit olla jännittynyt ja alkaa huolehtia aiot järkytti häntä.

”Jos olet huolissasi, tehdä

että otat asiat hitaasti.”

2. Anna on pakkomielle ollessa hallinnassasi koko ajan.

Toinen yhteinen piirre narsistin on heillä valtava tarve kontrolloida tilanteita ja tuloksia. Koska niiden mahtipontisia näkemyksen itsestään, he odottavat teitä vastaamaan haluamallaan.

Sosiaalisissa tilanteissa, heillä on usein hyvin selkeä, ennalta käsitys siitä, mitä he haluavat tapahtua. Jos sosiaalinen tilanne poikkeaa heidän suunnitelmansa, he usein reagoivat vihaa ja syyttää.

load...

Ajatus menettää ohjaus narsisti on joskus pelottava ajatus, joten he tekevät kaiken voitavansa, kuten emotionaalinen manipulointi, jotta se ei tapahdu.

Tämä voi näkyä niinkin pieni kuin joutua odottamaan liian kauan pöydälle.

Vaikka tämä saattaa olla tapahtumaan sinä tai minä ehkä lievästi harmitti, narsisti voi kokea tätä brutto valvonnan menetys ja ottaa sen henkilökohtaisena loukkauksena.

3. Anna koskaan epäröi kohdata sinulle tai muille.

Narsistin ensimmäinen vastaus on kohdata, hyökkäys, syyttää ja kritisoida.

Tit-for-tat tyyli viestintä on yhteistä narsisti, koska ne sormi kohta ja syytöksiä heti mitään ongelmia nostetaan niiden kanssa.

Usein ei suodatin ajatuksiaan ja he eivät epäröi tehdä kohtauksen julkisessa ympäristössä tai ystävien ja perheen kanssa. Se on kuin katselisi lapsi heittää kiukuttelu kun he eivät saa mitä he haluavat.

Vuonna dating tilanteessa, koska olet edelleen oppia tuntemaan toisensa , tämä saattaa näkyä hyvin hienovarainen tavoin, joten tarkkaile varoitusmerkkejä kuten kunnioituksen puutetta sinulle tai muille, sarkastinen tai leikkiä sinä tai sanomalla loukkaavia asioita ja sitten nauraa ne pois vitsinä.

Usein se voi olla vaikea selvästi nähdä persoonallisuutta tyyliä päivämäärän varhaisessa vuodelta prosessissa, joten jos sinulla on huolenaiheita, muista ottaa asiat hitaasti ja säilyttää seuranta niiden käyttäytymistä ja vastauksia teille ja muille sosiaalisissa tilanteissa.

Aika näyttää, onko päiväys on narsisti, joten ole varovainen, jos sinulla on huolia eikä kiirehdi menemästä liian lähelle liian nopeasti, kunnes todella tuntea olet saada tietää mennessä syvemmällä tasolla.

Oletko päivätty narsisti? Jos näin on, miten te suhtaudutte häntä?

Kuvalähde: huffpost.com