3 tapaa käsitellä tukehtuvaa poikaystävää

16 kesäkuu 2019

Tukahduttamalla ja tukehtuminen helposti tuhota rakkaus, kun taas terveiden rajojen ja tasapaino yksilöllisyyttä ja yhdessäoloa laajentaa rakkautta.

Hyvää suhteet vaativat sekä yhteistyökumppaneiltaan riittävästi tilaa hengittää, aikaa erillään, itsenäisyyttä ja erilliset intressit ymmärtäen, että liimataan toisiinsa ei ole yhtä kestävä ja täyttää suhde.

Itse parit jossa kullakin osapuolella on vankka itsetunto ja itsenäisyys yleensä arvioivat heidän suhteensa onnellisempia ja enemmän tyydytystä.

load...

Oman tukahduttamalla poikaystävä luonnollisesti jättää olo harmissaan, loukussa, ärtynyt ja frustrated.Whether hän haluaa jatkuvasti yhteyttä ja sanoo rakkautesi, on liian hellä tai oletetaan, että olet siellä täyttää kaikki hänen tarpeet, sinun on pakko tuntea valutettu ja hukkua. Vastauksena nostat, välttää häntä ja ottaa tilaa.

Kun pyritte matkan ja vetää pois, on todennäköistä, hän tasaisempia enemmän, katsella hänen tukahduttamalla ilmauksena rakkautensa sinulle. Tämä on yleinen noidankehä -Sinä peruuttaa ja hän työskentelee, nostat yhä siellä harjoitettu enemmän, ja niin edelleen ja niin edelleen.

Toinen ongelmallinen dynaaminen voi emerge.If sinä snap häntä noin tarvitsevat tilaa ei-rakastavalla tavalla, hän saattaa liian peruuttaa yrittää käsitellä hänen murskattu tunteita ja epävarmuuksia. Hän uskoisivat hän antaa sinulle tilaa tarvitset. Kuitenkin molemmat päädyt peruuttamisesta kanssa kasvavista jännitteistä.

load...

Joten miten voit lopettaa epäterveellistä kuvioita liittyy tukahduttamalla käyttäytymistä ja saada teidän suhde takaisin raiteilleen?

Tässä on kolme vinkkejä käsiteltäessä tukahduttava poikaystävä:

1. Kommunikoida suoraan about your huolenaiheita

Chooseyour sanoja ja ajoitus viisaasti, ja välttää kriittisiä kieli. Tavoitteena on lisätä ymmärrystä sinun ja poikaystävä ilman häntä muuttumasta liian puolustava tai ottamalla tarpeitasi henkilökohtaisesti.

Aloittaa keskustelun vahvistamalla uudelleen rakkautesi ja haluavat olla teidän suhteeseen. Sitten keskustelemaan tarvetta lisätä tilaa ja erillisyyden tai alemmilla tasoilla koettu taas ennalleen se OKthat sinulla on eri toiveet ja tarpeet (tämä on normaalia, itse asiassa!).

Valitse sanoja ja ajoitus viisaasti, ja välttää kriittisiä kieli.

On tärkeää, että olet yhteydessä, että tämä on jotain mitä tarvitset itse ollakseen onnellinen ja terve tyttöystävä. Siksi on parasta käyttää ”I” lausuntoja (vs. ”sinä” lausunnot) ja puhua omia tarpeita (vs. Mitä poikaystäväsi tekee väärin).

load...

Muista toistaa sitoutumisensa hänelle koko keskustelun vähentää mahdollisuuksia häntä tunne hylätty.

2. Aseta tervettä suhdetta rajoja

Ja neuvotella aikaa yhdessä ja erillään.

Raivata erillisissä aikaa, kun rauhoittavaa poikaystäväsi, että tämä on terve ja ei henkilökohtaista hänelle.

Raivata erillisissä aikaa, kun rauhoittavaa poikaystäväsi, että tämä on terve ja ei henkilökohtaista hänelle. On hyödyllistä lisätä aikaa erillään omaan rutiini joten on odotettavissa, ja hän ei tunne laiminlyöty. Toiveena on sinun molemmat käyttävät aikaa kehittää omia etujaan ja intohimoja, osallistua itsehoidon ja vastaamaan omia tarpeita (emotionaalisesti, henkisesti, sosiaalisesti, henkisesti ja fyysisesti).

Aikana aikaa yhdessä, varmasti antaa poikaystäväsi oman jakamattoman huomion ja pysyä läsnä hetkessä.

3. Muista poikaystäväsi ei yritä satuttaa tai ärsyttää sinua

Tukahduttamalla tulee yleensä turvattomuutta tai yli-ilmentyminen rakkauden ( Love on kutsuttu huumeiden monta kertaa !), Ja ei ole tahallinen hyökkäys tai valvontaa taktiikka. Se voi myös olla seurausta eroista tarpeista hellyyttä ja tilaa, jotka ovat edelleen ratkaisematta.

Vaikka tukahduttava aluksi keksii, jos puututa asianmukaisesti, terve tasapaino erillisyyden ja yhteenkuuluvuuden muodostavat, ja teidän suhde tulee yksi, joka on palkitsevaa ja nautittavaa.

Valokuva lähteet: skirtcollective.com, huffingtonpost.com, theanjananetwork.wordpress.com