4 (asiantuntija) vinkkejä, miten kysyä tytöstä ulos

20 heinäkuu 2019

Kysymysten tyttö treffeille on ehkä tärkein skenaario sinun kannattaa master.If opit tämän, hän voisi tulla suurin asia koskaan rajat osaksi television-katselun, urheilu-pakkomielle, oluen juominen, repetitive- yö-on-the-kaupunki-with-the-kaverit, loputon poikamies elämäntapa.

Tässä on 4 tapoja saada se:

1. Katso itseäsi (sisälle ja ulos) Ensimmäinen

Oletko emotionaalisesti tasapainoinen? Toisin sanoen, olet paikassa henkisesti, joka tukee tervettä suhdetta?

Jos olet tekemisissä kaikenlaista psykologisia ongelmia, kuten masennusta, ahdistuneisuutta, päihteiden tai huono itsetunto, älä jatka pidemmälle ja piirtää nainen.

load...

Se ei todellakaan ole reilua häntä ja vain tehdä mahdollisuuksiasi olemattomat parhaimmillaan. Tee mitä sinun pitää tehdä, jotta itse oikeassa. Viimeinen asia, jokainen nainen haluaa on mies, jolla henkinen matkatavarat, joten ajattele tätä ennen lähestyy nainen treffeille.

Oletko fyysisesti kunnossa? Onko jokin sairaus, joka saattaa haitata kykyäsi mennessä avoimesti ja vapaasti? Naiset etsivät miehiä, jotka he voivat tanssia, liikuntaa ja mennä kävelee. Ja kyllä, sukupuoli tulee lopulta valtava ongelma, jos et ole kunnossa.

load...

Tämä sanoi, tee itsellesi palvelus ja saada kuntoon. Sinun ei tarvitse elää salilla, mutta ainakin tulla terveeksi ja mitä voit tehdä itse mahdollisimman houkuttelevia.

Päivitä vaatekaappi jos taloudellisesti mahdollisen. On itse ammattimaisesti hoidettuja. Tämä lisää mahdollisuuksiasi hänen sanoa kyllä, kun aika saapuu pyytää häntä ulos.

2. Take Your Time, mutta ei liikaa aikaa

Jos et halua pyytää tyttö ulos julkisella paikalla, työpaikalla, koulussa tai sosiaalisessa ympäristössä ystävien kanssa, älä kiirehdi. Jos hän istuu pöydän ympärillä kokko rannalla tai sisällä paikallisessa baarissa, etsimään häntä tunnustaa teille hieman katsekontakti, hiuksenhieno hymy tai jopa kääntyä teidän suuntaan.

Tämä on mitä kutsutaan ulottumista interest.Give sitä muutaman minuutin, ja jos hän jatkaa, niin onnittelut - olet oikealla tiellä.

load...

Nyt älä sekoita häntä ystävällisesti kanssa attraction.She voisi vain olla ystävällinen henkilö, minkä vuoksi ei kannata juosta ympäri huonetta kuin villin härän. Anna hetket muutaman, ja jos hän pitää asiat menossa, on aika puhua etiketti ja peli.

3. Luottaa, ja lukea hänen Body Language

Ensimmäinen, oletko valmis henkisesti ja fyysisesti edetä? Tarkistaa. Oletko ollut onni tehdä positiivisia kosketus, ehkä jopa puhua hänen rennosti kuin työssä tai ryhmäasetuksen ystäviä? Hyvä.

Joten ei hän on. Istuminen huoneen poikki, odottamassa.

Ensinnäkin minulla on pelisäännöt kuin teet lähestymistapaa:

Tämä tieto kertoo hänelle olet hermostunut ja puuttuu luottamus, ja confidenceis valtava avain dating menestykseen.

Älä pidä leuka pystyssä ja säilyttää katsekontaktin häneen, katse eteenpäin eikä sivulle, pidä hartiat taakse ja sovittaa yhteen sen kanssa kuitenkin kaataa ja aina keskittyy edelleen hänen. Tyttö ei koskaan halua tuntea hän toiseksi.

Onko hän hymyilee tehtyään kontakti? Onko hän koskettaa sinua alussa? Nämä ovat suuria indikaattorit hän on onnellinen olet osoittanut hänen kiinnostuksensa.

Onhan naisen hymy, eyesand kehon liikkeet voi paljastaa paljon tunteistaan.

4. Focus työssäoppimisjaksoja yksityiskohtia Conversation

Huumori on suuri jäänmurtaja ja jos voit tehdä nainen nauraa , olet puolitiehen kotiin. Olla hauskaa, mutta älä liioittele.

Jälleen naiset rakastavat kaveri, joka näkee asiat lightheartedly. Eivät vain kokeilla ja seuraavaksi Robin Williams Jerry Lewis -Vakio vitsejä voi tulla ärsyttävää.

Rememberthis on kyse hänen, et sinä. Kokeile ja keskustella hänen mieltymyksiään, hänen uransa ja mitä oikeastaan tekee hänet rasti. Onko hän pidä sushia tai grilli? Elvis vai Beatles? Urheilu tai lukea uusimmat bestseller? Mieluummin sisätiloissa sen sijaan, että ulkopuolella?

Nämä ovat asioita, keskustella ennen popping suuri kysymys, koska saatat löytää hän ei ole sinun tyyppiä ollenkaan. Jos hän on, mennä eteenpäin ja rennosti pyytää häntä ulos. Älä kuitenkaan mene yli laidan lupaamalla matkan Aspen tai lippuja virallista oopperan.

Ole hienovarainen aluksi, ja pyytää häntä tekemään jotain tietojen perusteella hän antanut teille toistaiseksi. Esimerkiksi, jos hän haluaa olla ulkona ja rakastaa grilli, ehdottaa illallinen näköala järvelle jossa paras kylkiluut kaupungissa ovat served.Just Näin kertoo hänelle olet hyvä kuuntelija ja haluat miellyttää häntä.

Jokainen tilanne on erilainen, kun se tulee kysyä tyttö treffeille, mutta lähes aina käyttämällä yllä olevat tiedot ja joitakin luonnollisia periaatteet auttavat mahdollisuutesi kun situationarises.

Muista naiset kaikkialla haluavat voit pyytää heitä ulos, joten älä ujostele. Yksi unelmiesi voitaisiin istuu aivan vieressä.

Valokuva lähteet: FallingFromVertigo.wordpress.com Elite Päivittäin, ImgArcade.com, WeHeartIt.com, HerCampus.com.