4 ensimmäistä päivämäärää tehdä ja lahjoittaa vanhemmille naisille

18 heinäkuu 2019

Joka 50 vuoden rakkaussuhde alkaa ensimmäinen päivä. Tämä ensimmäinen virallinen aika olemisen ”ja” uusi ihminen usein contorts mielen ja tunteiden tavoilla, jotka ovat erittäin uhkaava ja hermoja, jättäen naisen (ja hänen päivämäärä) tunne pelottaa ja haavoittuva. Silti kaikki hyvät asiat on voitettava epämukavuutta mukana ”lähtöruutuun”.

Kestää jonkin aikaa miettiä päivämäärää ennen kuin se tapahtuu, ymmärtää ihminen on samanlaisessa tilanteessa, ja varmista, että ymmärrät hän ei ole vihollinen. Se kestää kaksi tehdä hyvää päivämäärä , joten harkita joitakin näistä Varotoimet antaa päivämäärää parhaimmillaan mahdollisuudet menestyä.

load...

1. Älä laita paras jalka eteenpäin.

Paras jalka ei ole yksi kaikkien bunions callouses ja ingrown varpaankynnet. On kuvaannollisesti sanoen hienosti pedicured yksi leikattu ja maalattu kynnet, joka on valmis tähti kylvyssä saippua kaupallinen.

Ole oma itsesi ” on paljon neuvoja, mutta ensimmäisenä päivänä haluat paljastaa hellyttävimmät puolia itsestäsi.

Tallentaa pilailu noin viidestä viimeisimmästä lääkärikäynneistä varten myöhemmin. (Paljon myöhemmin.) Varmasti on järkevää käsitellä lyhyesti liikkuvuutta ja ravinnon ongelmista, joita voi tulla tärkeä aikana, jona, mutta ei tarvitse vetää mitään draamaa tai järkyttäviä henkilökohtaisia ​​tietoja ensimmäinen päivä.

load...

”Tämä on puhtaalta pöydältä ja raikas

aloittaa, joten älä aloita sitä vanhat pelot.”

2.Don't puhu liikaa menneisyydestä.

Anna voi olla kiinnostunut, yleisesti tietää, jos olet ollut ihana tai tuskaa olemassaolon. Vain pitää yksityiskohdat minimiin.

Ei ole mitään järkeä Baring sielunne joku näet vain yhden kerran, ja jos menet ja liikaa, että voisi taata ei tule toistu.

Voit kertoa hänelle tyttäresi on joitakin haasteita hänen suhteensa, mutta hän ei halua kuulla päivittäin rikoksistaan oman ”kelvoton” poika-in-law vielä. Koskettaa pintaa, mutta jätä syvyyden ja tunteen myöhemmin.

Muista, pisteen ensimmäinen päivä on oppia tuntemaan keskenään, jos on syytä olla toinen päivä, ei dumpata kaikki matkatavarat hänen jalkojensa juureen.

3.Do on avoin mieli.

Älä aseta odotuksia liian korkea, ja ei tee hetkessä ratkaisun, jota hän ei kaveri sinulle. Tiedät ovat hieman asettaa oman tavoilla näinä päivinä, jos olet rehellinen itsellesi.

load...

Miehet eivät pidä mukavat kengät voi vain sujauttaa ja osuma kentällä käynnissä. Ne ovat paremminkin valintasi käsilaukkuja.

Toki, et vetoketju lokero, jossa säilytetään kaikki erikoinen asioita kukkaron, joka on mennyt, mutta uusi pussi saattaa olla joitakin hyviä ominaisuuksia, joita sopeutua ja löytää mieleisekseen hyvin erilaisista syistä.

Antaa hänelle mahdollisuuden, ja jos päivämäärä ei kamala, avoinna mahdollisuutta toisen päivämäärän.

4.Don't syyttää häntä virheistä muita miehiä.

Miehet eivät pidä naisista, jotka pukeutuvat tunnearpien heidän hihassa tai joilla on avoin epäluottamus kaikkien ihmisten syntien takia muutaman.

On sanomattakin selvää, jossa kysymykset tulevat jos alkaa kysyä asioita, kuten ”Et ole juomari, sinä olet?” ”Oletteko voittaa helvettiin kaikista naisista, tai vain jotkin niistä?” Tai ”You ? uudelleen aio kuolla minulle ensi kuussa, sinä olet?”

Teidän epävarmuus ja kipu ovat tärkeitä, mutta nämä kysymykset eivät sovi joku tuskin tietää. Hän voi vain ajatella olet psyko nainen ja kestää kukkulat.

Olet tasavertainen kumppani dating suhde, joten he ottaisivat vastuuta onnistumisesta päivämäärä ja kulun suhteen. Jos et halua nähdä häntä enää vain toivottaa hänelle onnea ja olla matkalla.

Jos luulet yksi päivämäärä voidaan kutsua varten, kertoa hänelle oli mukavaa aikaa ja että hän voi soittaa sinulle neljätoista-seitsemäntoista huomenna, jos hän haluaa.

Paras neuvo on vain kohdella päivämäärän kuin jutella uuden ystävän, ja pidä olemassa mitään kiireellistä pakottaa hänet rooli täydellisen prinssi. Parempi tai huonompi, hän on kaikkea muuta kuin mies jätit taakse, ja sinun on kaikkea muuta kuin nainen hän nosti perheen.

Tämä on puhtaalta pöydältä ja uusi alku, joten älä aloita sitä vanhat pelot, tyhmät odotuksia tai kovia arvioita oikealle ulos portista. Se voi kestää muutaman yrittää löytää hyvä istuvuus, ja se voi kestää muutaman päiviä rikkoa suhdetta, kunnes se tuntuu mukavalta.