4 homoseksuaalista dating-vinkkejä (asiantuntijan ottaminen)

21 heinäkuu 2019

Yksi tärkeimmistä dating vihjeitä on viettää laatuaikaa itsellesi, mikä henkilökohtaisella vaatimuksista suhdetta.

On parasta kirjoittaa listan ominaisuuksista sinä mieluiten etsisivät Mr. Right. Sillä ei ole väliä kuinka triviaaleja tai pinnallinen se saattaa tuntua - tämän luettelon ilman arviointia tai muokkaamalla. Valmistuttuaan, on tärkeää palata tämän listan ja analysoida jokainen kohta, päättäessään tämä on neuvoteltavissa tai ei neuvotella tarpeen.

load...

Neuvoteltavissa tarpeet ovat asioita haluat olla, mutta jos ne eivät ole läsnä, olisit halukas tekemään kompromisseja tai uhrata tätä tarvetta kokonaan. Ei neuvotella tarpeet ovat ne, jotka sinun on ehdottomasti olla tai ei voi olla tyydyttävää suhdetta.

Gay kristitty, siinä on todennäköisesti tärkeä uskonnollinen uskomuksia ja arvoja, jotka ohjaavat päivittäistä elin- ja tapaa näet ja vuorovaikutuksessa maailmaan. Joudut todennäköisesti voida neuvotella tarpeet, jotka ovat jatkoa näistä uskomuksista että sinun kannattaa jakaa tulevan elämän kumppani. Käyttämällä näitä vaatimuksia kuin seulonta tarkistuslista on keskeinen väline on teidän arsenaali.

load...

Mutta mitkä ovat joitakin muita vinkkejä voit lisätä, että työkalupakki lisätä mahdollisuuksiasi paikantamista laatu kumppani ja kehittää sellaista suhdetta olet ollut ikävä? Lue oppia lisää.

1. Hanki itsellesi hyvässä kunnossa

Ja tullut kaikkein dateable että voit olla. Lisäksi saada selkeitä henkilökohtaisella vaatimuksista kumppani ja suhde, tämä merkitsee myös varmistaa elämäsi on positiivisella alueella. Tämä tarkoittaa, jolla on selkeä näkemys oman ihanteellinen elämä, töitä kohti näitä tavoitteita, ja poistamalla mahdolliset kasvun esteitä.

Kun olet todella tyytyväinen kuka olet ja missä olet elämässäsi, houkutella ihanteellinen kumppani on paljon helpompaa.

Se tarkoittaa myös tunnistaakseen itsensä sabotoivat tai kukistamalla käytös voi olla, että voitaisiin haittaavat oman kehityksen. Lisäksi kannattaa laatia toimintasuunnitelma korjaamaan nämä kipeä paikkoja, joten on minimaalinen häiriötekijöitä, jotka voivat häiritä antaa energiaa suhteeseen.

load...

Lopuksi, se edellyttää myös ottaa luottamusta dating ja sosiaalisia taitoja, joten voit selata erilaisia ​​ihmissuhde tilanteita taju ja itsetunto houkutella samanmielisten toiset. Kuten olen aina sanonut, ”löytää Mr. Right, yksi on tullut Mr. Right.” Osa tehtävistä naimattomuus on hienosäätää tämän hyvin sanomalla lisätä kertoimella menestys.

2. Minne Muut Gay Christian Singles Kokoontua

Vähentämiseksi liittyvät haasteet käymään läpi koko homo väestö löytää laadun vuodelta mahdollisuus - voit tehdä elämästä helpompaa frequenting paikoista, joissa muita kristillisiä singleä mennä. Saatat tavata paljon herra Wrongs näissä paikoissa, mutta ainakin ne toimivat lähtökohtana, jossa voit käyttää seulonta taitoja etsimään yhteensopivat.

Varmista, että olet mennä paikkoihin, joissa olet 100% positiivista muut kristityt kokoontuvat.

Tällaiset paikat voivat sisältää osallistuu erilaisia paikallisten kirkkojen, liittymällä luokat pidettiin oman kirkon, menossa hengellinen retriittejä ja konferensseja, osallistumalla Christian sinkkuja sekoittimet ja tansseja, tai rekisteröitymisestä niin monta dating sites homo kristittyjä.

Vuonna online profiilin, antaa siitä henkilökohtaista vaatimuksista etsit houkutella oikeanlaista mies. Ole luova paikat valitset, ja jos niitä ei ole, tulee edelläkävijä ja luoda omia tapahtumia tai seuroja ja markkinoimaan niitä yhteisön kautta paikallislehtien tai alustoilla, kuten Meetup.com.

3. Löydä Mate kautta liittyvää toimintaa Your Life Mission

Ryhmänä useimmat kristityt ovat omistaneet elämänsä palveluun. Jos olet yksi näistä henkilöistä, niin elää elämääsi kautta palvelukset teet voi sijoittaa sinut olosuhteissa, joissa voit tavata muita samanhenkisiä homo sinkkuja. Nämä ylemmän tason dating paikat ovat parhaita paikkoja tavata pätevimmät vuodelta näkymiä koska jaat samat arvot ja uskomukset.

Monet kristityt omistavat elämänsä palveluun, joten vapaaehtoistyö voi olla hyvä tapa tavata joku.

Esimerkiksi vapaaehtoistyö syy tai hyväntekeväisyyteen uskot, osallistumalla kirkon tutkimusryhmissä, ja tulossa puolestapuhuja poliittiset ryhmät tai LGBT-palvelun järjestöt ovat vain muutamia ideoita, joilla pääset alkuun. Tärkeintä on hyödyntää intohimosi ja elämän tarkoituksen ja kohdista itsesi niissä paikoissa, joissa voit osallistua mielekkäitä palvelua. Tulet todennäköisesti löytää muita seksikäs homo sinkkuja kanssa samaa ajattelutapaa ja yhteinen intohimo on ne paikat.

4. Pysy totta itsellesi

Eikä koskaan periksi häiriötekijöitä henkilökohtaiset vaatimukset, koska et halua olla yksin. Yksi suurimmista dating ansoja että monet gay miehet uskovat poikkeaa niiden mallin ihanteellisen kumppanin tekemällä poikkeuksia mennessä joku, koska hänen hyvä näyttää, paine muilta, tai henkilökohtaisia turvattomuutta.

Kun teemme dating päätöksiä, jotka perustuvat hormoneja, sosiaalinen vaikutus, tai turvattomuutta, olemme yleensä rekisteröitymisestä epätoivoa ja surua ruodussa. Tämä johtuu siitä, että henkilökohtaiset vaatimukset ovat arvojamme, ja kun emme elä samassa linjassa arvojemme se yleensä poimia ja syövät meitä kunnes se lopulta loitsuja kuoleman suhteen.

Olla kuka todella olet, ja pidä se omaan dealbreakers. Oikea henkilö tulee mukaan sen jälkeen.

Joten, jos yksi henkilökohtaiset vaatimukset on vain tasalla toisen kristillisen, sinun täytyy pysyä uskollisena että ei neuvotella tarve ei väliä kuinka kuuma, että kaveri on tai miten uupunut sinusta tuntuu mahdollisuudet koskaan tavata kunnon mies, jonka kanssa asettua alas. Säästää ja toinen mies tarpeetonta kipua pysymällä lujana, mitä olet todella etsimässä. Et halua menettää tilaisuutta tavata Mr.Oikeus koska olet impulsiivisesti valinnut jonkun ei sovi sinulle.

Keskity itse ensin ja rakkauselämä loksahtaa kohdalleen

Gay dating voi olla erittäin haastavaa todellakin, mutta kun johdat kanssa todellisen itsesi ja elää elämänsä täydellisesti omassa arvot, saat todennäköisesti lopulta löytää itsesi ympärillä heimon muita, jotka jakavat Elämänfilosofiasi. Ne voivat tulla ihana ystävyys ryhmä ja tukiverkoston, ja ehkä romantiikkaa voitaisiin viipyvä kyseisen kohortin samoin

Valokuva lähteet: chopra.com ja success.com