4 tapaa käsitellä hänen katoavaa tekoa

7 helmikuu 2019

Muutaman suuren päivät uudella kaveri, tunteesi häntä kasvavat, ja tuntuu toiveikas, että sinulla voisi olla jotain merkittävää hänen kanssaan.

Sitten yhtäkkiä hän menee ”pöh” ilman selitystä. Olet jäänyt tunne pettynyt, sekava ja turhautuneita, replaying jokainen päivämäärä ja keskustelu mielessäsi, kun yrität selvittää, mitä olisi voinut mennä vikaan.

Puute sulkeminen ja viestinnän tekoon jää olo tietämättömänä ja järkyttynyt (ymmärrettävästi).

load...

Miehet katoavat monista syistä

Tämä väite ei ole täällä estää teitä vuodelta tai lähestymässä miehen kanssa. Olen yksinkertaisesti kerrotaan, tämä on yleinen ongelma monet naiset kohtaavat alkuvaiheessa vuodelta, ja olen täällä kertoa, miten käsitellä hänen katoamassa teko kuin valtuutettu nainen olet!

Varhain, ihminen katoava ei ole hyvä merkki. Riippumatta hänen syistä, harkitse itse onnekas, että olet löytänyt ulos ennen kuin laittaa paljon aikaa miehen kanssa, joka on voinut antaa sinulle mitä ansaitsevat.

Ilman viestintää häneltä, se voi olla vaikea arvioida, mitä tapahtui. Muutama todennäköisesti syitä miksi hän katosi kuuluvat:

load...

Hän voi vain olla teihin , tunnet puuttuu kemiaa hän etsii tai uskot eivät ole yhteensopivia pitkällä aikavälillä.

Hän saattaa olla ”pelaaja” ja piti keskeyttää teidät tajutessaan olit liian hyvältä pelata (kyllä, tämä tapahtuu paljon!), Tai hän kehitti tunteita sinua, jotka olivat liian suuri.

Hänen vanishing teko saattaa olla peräisin omasta pelkoja tai epävarmuus, ja puolestaan, hän sabotoi suuria mahdollisuuksia suhdetta ja tahattomasti satuttaa sinua.

load...

Olet todennäköisesti haluavat hän olisi voinut ainakin toiminut kuten aikuinen mies ja kertoa, miten hän tunsi vastakohtana katoamassa tuuleen (kyllä, ansaitsette selitys), mutta se olisi voinut olla monimutkaisempi hänelle.

Hän ehkä ajatellut mitään keskustelu oli tarpeen, jos se olisi ollut vain muutamia päiviä. Hän ehkä ajatellut hän teki sinulle palveluksen menemällä kylmä kalkkuna eikä vetämällä asioita, tai hän olisi tuntenut olonsa epämukavaksi käsitellä potentiaalisia vihaa ja epätoivoa.

Hyvästeli saatat olla vaikeampaa hänelle kuin arvaatkaan.

Riippumatta hänen käyttäytymisensä, sinulla on valta luoda oman sulkeminen ja eteenpäin itse.

Tässä on neljä vinkkejä siitä, miten käsitellä hänen Häviämistemppu:

1. Ymmärtää, miten ihminen kommunikoi kiinnostusta

Tapa mies toimii, kuinka paljon aikaa hän antaa sinulle, kuinka paljon hän kutsuu hänen elämäänsä, ja jos hänen sanansa ovat congruent teoistaan ​​kaikki paljastaa, miten hän ajattelee sinua.

Mies, joka ei ole vakavasti kiinnostunut ei tee tilaa teille elämässään. Itse asiassa hän saattaa joskus kadota, tekee sinusta tuntuu ikään kuin olet aina sopiva itsesi hänen aikataulu ja eivät priorisoida teille elämässään.

Nämä ovat kaikki varoitusmerkkejä, että hän ei ole täysin saatavilla tai teihin, ja nämä ongelmat ei pidä suhtautua kevyesti, jos etsit kestävää rakkautta.

2. Älä tee tekosyitä hänelle

Naiset usein ostaa osaksi erilaisia ​​itsenäiseksi julistautuneen tekosyitä, jotta heidät tuntemaan paremmin hänen katoamassa teko. ”Hän on niin kiireinen töissä”, ”hän on menossa läpi kovia”, ”Hänellä on niin paljon hänen lautaselle” tai ”Hän on liian väsynyt nähdä minua.”

Kuulostaa tutulta?

Nämä tekosyitä ovat myrkyllisiä uskoa (onko hän käyttää niitä tai teet niitä), koska ne pitää sinut tilalla vääriä toivoa.

Mies, joka on käytettävissä ja kiinnostunut tekee sinusta tuntuu tärkeä ja pitää yhteyttä sinulle mitään väliä kuinka kiireinen hänen työnsä aikataulu on, riippumatta siitä, kuinka paljon hän matkustaa ja riippumatta siitä, kuinka paljon hän on menossa hänen elämässään.

Hän tekee tiettäväksi, että hän ajattelee sinua ja aikatauluttaa kanssa säännöllisesti. Et saa jättää arvailla kuinka hän tuntee, toisin kuin mies, joka menee ”pöh.”

3. Älä ota häntä takaisin ilman avointa kommunikaatiota

Suurin virhe voit tehdä koskevat hänen katoamassa teko vie miehen takaisin, kun hän on MIA ei ilmoita huolenne, ymmärtää, mitä tapahtui ja antaa hänen tietää, että hänen katoamassa teko ei toimi sinulle.

Ontuva tekosyitä myös ei voida hyväksyä.

Älä anna helpotusta ja jännitystä, että et menetä häntä ikuisesti potkia iso vaihde ja aiheuttaa voit unohtaa ahdistus, pettymys, hämmennystä ja epävarmuutta tunsit kun hän jätti sinut roikkuu.

Kysymyksiä kuten tämä, varsinkin varhain suhdetta, ei pitäisi jättää kuittaamattomia. Puuttumatta mitä tapahtui, hän voi helposti kadota uudelleen.

Miten hän kommunikoi hänen käytös kertoo miehen hän on. On tärkeää, että hän omistaa jopa hänen käyttäytymisensä ja tarjoaa sydämellisesti, aito anteeksipyyntö, ja on tärkeää, että et ota häntä takaisin liikaa innokkaasti.

Jos hän on laadukas kaveri ja poikaystävä materiaalia , hän on sinuun yhteydessä vilpittömästi ja tehokkaasti, sekä ottaa vastuuta.

4.Let hänen mennä etsimään sulkeminen oman

Tämä koskee suurimman osan ajasta.

Hän saattaa palata sinulle selitystä ja anteeksipyyntöä, että hän todella tarkoittaa. Tässä tapauksessa saatat maa suhde halusitte varten.

Kuitenkin yleisesti ottaen mies katoaa varhain on punainen lippu ja signaali siirtyä sijaan jahtaa häntä tai sietää hänen viivytellään käyttäytymistä.

Löydät sulkeminen ja voimaa tietoisesti päättäneet päästää irti. Voit työskennellä hyväksyä mitä tapahtui olemalla yli-analysointiin, laittaa itse alas tai tarkkailet missä hän on ja mitä hän tekee.

Voit siirtää painopiste sisäänpäin ja takaisin sinulle. Voit seistä mitä ansaitset, viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa ja tehdä mitä tekee sinut onnelliseksi.

Lopuksi voit olla avoin kaikille ihana, käytettävissä miehiä siellä ja jättää tämän hankala tilanne aiemmin.

Valokuva lähteet: evoke.pro, purplefiles.com, lenleatherwood.wordpress.com, educationsc.com