4 tapaa saada romanttinen miehesi kanssa

11 kesäkuu 2019

Jokainen mies tuntee säännöt romancing hänen nainen. Kukkia, suklaata, huomaavaisuutta , rakkautta ääniä varten kynttiläillallisen , ja lista jatkuu. Pohjimmiltaan miehet voivat romanssi nainen käsittelemällä häntä kuin nainen. Mutta mitkä ovat sääntöjä tai menetelmiä, joilla voit tuoda hieman romantiikkaa hänen elämäänsä?

1.Don't romantiikkaa häntä samalla tavalla.

Tapa romanssi mies on ei kohdella häntä kuin nainen. Sinun täytyy valittaa hänen miehekäs vaistot. Saatat todella nauttia saada kukkia ja laulua sähkeen työssään iso kimpale o' rakkautta, mutta se ei ole mitä ihminen haluaa. Jos haluat hänen tuntea hän seisoo pöytänsä vaaleanpunainen pikkuhousut ja huulipuna, mennä eteenpäin ja lähettää hänelle tusinan ruusuja ja rakkaus runo töissä.

load...

Hän voi arvostaa ajatus, mutta siellä on hyvä mahdollisuus muut kaverit toimistossa on seitsemännen luokan mentaliteetti ja kiusaa häntä armottomasti. Mutta vaikka kaikki luulee sen suuri, muista, että hän on käytännöllinen mies. Hän rakastaa lavishing sinulle kukkia, koruja ja karkkia, mutta samat asiat hänelle tuntua rahan haaskausta.

Yksi mukava katsella, kultainen rannerengas tai rengas nimesi kaiverrettu on kaikki mitä hän on muistutettava teitä. Hän luultavasti ei halua kasan koruja, jotka vain istua hänen pöytälaatikosta kotona suurimman osan ajasta. Kukkia kuolevat ja päätyvät roskakoriin. Lähettää hänelle joukko metristä jakoavaimen sidottu kiva keula tai Mass Effect 3 hänen Xbox sinetöity kortin ja lupaukset hienoja tosielämän toiminta jälkeen videopeli. Nyt on hyvä käyttää käteistä joka lämpenee hänet sinulle.

load...

2. Käytä salaiset aseet.

Monet naiset eivät tiedä, miten päihdyttävien yhdellä kosketuksella hänen silkkisen sileä iho voi olla ihminen. Kun hän tulee kotiin, laittaa kätensä poskelle kun suudella häntä. Kun hän istuutuu, ojentaa hänelle hänen paperi- tai lehden, ottaa kenkänsä pois, ja hieroa hänen niskan ja hartioiden jonkin aikaa. Muista myös kysyä häneltä aikansa. Hän ei paljasta paljon, mutta hän tietää, kuinka paljon arvostamme hänen kovasta työstä.

Jos hän on hänen suosikki johdolla, ottaa kätensä ja johtaa hänet sohvalla tai rakkauden paikka, jossa voi käpertyä hieman päätäsi hänen harteilleen. Varmista, että olet laittaa vain kevyt kosketus hänen suosikki tuoksu. Unbutton yksi paitansa napit ja hyväillä hänen paljaan rinnan jonkin aikaa. Kaikki pieniä yksityiskohtia et ehkä aina tervetullut häneltä, hän todella arvostaa teiltä. Ja he varmasti saavat hänet tuulella romanssi. Anna hänelle ”yksityinen” yhteyttä, jos uskallat, mutta varmista, että olet valmis käteistä että sisäänkirjautuminen myöhemmin - tai ehkä juuri nyt.

”Flowers saattaa tehdä sinut heikko polvissa, mutta sinun täytyy

load...

tehdä jotain, joka tekee mies tuntuu vahva.”

3.Compliment kyvyistään.

Naiset rakastavat olla miehen kertoa heille, että he ovat melko. Kertominen mies hän on komea ei ole samaa vaikutusta. Aivan kuten harkittuja pieniä lahjoja, miehet viihtyvät enemmän käytännön asioita. On parempi onnitella häntä kovaa työtä hän kesti saada nämä rock kova abs kuin onnitella häntä siitä kuinka hyvä hänen Six Pack näyttää.

Tuo pieni kiire saat, kun hän täydentää kauneutesi on tapa, jolla hän tuntee, kun onnitella häntä siitä, miten nopeasti ja hyvin korjasi ne ovet altaan alta, kuinka hän auttoi poikasi ymmärtää hänen matematiikan tehtävän tai miten hän sai lapset ruokitaan ja pois kouluun kun piti lähteä aikaisin töihin.

Miehillä on tuntea tarvitaan ja pätevä. Soita se mies ego, jos haluat, mutta muistaa syntymäpäivä kukkia ja illallisen oikeastaan ​​mitään muuta kuin pelaa omaan naisten ego? Ei ole mitään vikaa tekee miehen tuntuu hyvältä itsestään. Yhdeksänkymmentä prosenttia hänen minäkuvan teiltä tulee.

4. Elintarvikkeiden!

Mummo tiesi tie miehen sydämeen oli vatsan kautta, ja se on edelleen totta tänään. Mies löytävät sen hyvin romanttinen jos kokki hänen suosikki aterian hänelle kohdella häntä kuin kuningas jonkin aikaa. Tai juuri tuo hänen suosikki pihvit häntä kokki grilli, ja joitakin viiniä ja musiikkia mennä sen kanssa. (Sinun on parasta tehdä salaattia itse, tosin.)

Masu täynnä naudanlihaa, vähän rentoutumista tai matkan kylpytynnyri, ja lasi viiniä voi olla alkusoittoa parasta seksiä olet koskaan ollut. Se on totta. Todella.

Keskeinen asia muistaa, kun haluat tehdä jotain romanttista teidän kaveri on kohdella häntä kuin mies ja toimia kuin nainen. Kukat saattaa tehdä sinut heikko polvissa, mutta sinun täytyy tehdä jotain, joka tekee miehesi itseni vahvaksi.

Hän on päinvastainen teistä monin tavoin. Oman pehmeys ja tarve tekee hänestä tuntuu vahva ja tarvitaan. Hän haluaa jalokiviä sinulle, mutta hyödyllisiä asioita itselleen. Hän haluaa sinun tehdä hänestä tuntuu upea sankari rakkausromaani, ja hän haluaa sinun olla piian että värisee hänen koskettaa.

Vähän hokey? Niin sydämenmuotoinen suklaata ja rakkausrunoja.