4 yleisintä online dating on

2 heinäkuu 2019

Muutama päivä Puhuin tämä kaveri verkossa. Keskustelu virtasi suuri. Hän oli hyvin älykäs ja oli tehnyt kaikenlaisia ​​asioita. Olin vaikuttunut.

Hän oli entinen sotilas, oli insinöörin, oli matkustanut kaikenlaisia ​​paikkoja, oli välivuoden ennen grad koulu, käytetään olla ensihoitaja - luettelo tavaraa tämä mies oli tehnyt oli loputtomalta.

Vaikka hänellä oli paljon tarinoita, olen vihdoin vei tauon kysyä häneltä, oletko varma, että olet vain 30? Hän ällistyi ja kysyi, mikä sai minut ajattelemaan, että. Hän jatkoi sanomalla, että hän oli itse asiassa 34.

load...

Mitä minulle oli tapahtunut on usein tapahtunut sinuakin. Ihmiset valehtelevat online dating.

Täällä murtaa yleisin online dating piilee että voit odottaa kokea.

4. Age Lie

Uskon, että kaikki on kolme ikäisiä. Ensimmäinen ikä on todellista ikää. Toinen on ikä tuntuu sisällä. Kolmas on ikä näytät.

Joskus nämä vastaavat. Joskus ne don't.When he eivät, saat ihmisiä verkossa, jotka haluavat muuttaa heidän ikänsä. On usein, koska ne olettavat ihmiset ikänsä eivät ole oikea ottelu, he eivät tunne vetovoima ihmisille lähempänä niiden todellinen ikä tai he tuntevat heidän etujaan paremmin jonkun eri iässä.

Kuvat voivat pahin vihjeen tämän online dating valhe.

load...

Miten saalis ikääntyvän valehtelija:

Ellet voi jäljitellä Obaman birther ja vaativat nähdä syntymätodistus, et voi ymmärtää olet huijattu.

Kuvat voivat pahin vihjeen tämän online dating valhe. He joko näköiseksi kuvassa tai niiden kuva näyttää laatu on kuin silloin, kun oli vielä ravistaa Polaroids.

Toinen tapa kertoa on testata, jos niiden viittaukset ovat pois. Kysy heiltä, ​​mitä he olivat tekemässä, kun 9/11 laski. Sitten kysyä heiltä missä ne olivat, kun Diana kuoli. Vertaa jos heidän elämänsä vastauksia järkevää tai jos asiat vain eivät täsmää.

3. Body Lie

Totta puhuen. Menet treffeille ja olet huolissasi kuka ei sinne ei tule näyttämään kuviaan. Voit sulattaa juuri mitään, paitsi tämä catfishing tekniikkaa.

Jos kuvat sisältyvät vain kasvot laukausta, olet luultavasti huijatuksi.

load...

Miten saalis monni:

Jos kuvat sisältävät vain kasvot laukauksia tai mitään selkeää koko kehon laukausta, olet luultavasti huijatuksi noin kehonsa. Tämä on yleisin valhe. Sinun pitäisi alsolook onko kuviaan ovat kaikki samasta kulmasta / aiheuttaa / selfie / asentoon. Rehellisiä ihmiset osoittavat vaihtelua niiden kuvia.

2. Sijainti Lie

Dater usein valehdella niiden sijainnin, koska asuinpaikasta on joko toivottavaa tai he eivät halua olla tiedossa omassa kaupungissa. He asuvat lähiöissä tai jonnekin, jossa heillä on vähemmän vaihtoehtoja tasalla.

Dater usein valehdella niiden sijainnista, koska he eivät halua olla tiedossa omassa kaupungissa.

Diffundoitua tämä juoni:

Kysyä, missä he haluavat hengailla tai jotka kuntosalilla ne treenata. Jos ne toimivat, ja kuinka kauan on heidän työmatka? Yksinkertaisia ​​kysymyksiä mutkistuvat heille yrittää ylläpitää.

1. ”Single” Lie

Toinen päivä ystäväni lähetti minulle kuvakaappaus on kaveri, joka myönsi avoimesti naimisissa ja etsivät jotain avioliiton ulkopuolinen. Hän asui Chicagossa ja oli etsimässä Sacramento.

Ei ole mikään suuri salaisuus, että naimisissa ihmiset etsivät tavata joku verkossa. Useammin he yrittävät piilottaa sen, mutta.

Ei ole mikään suuri salaisuus, että jotkut naimisissa ihmiset etsivät tavata joku verkossa.

Miten silmämunan huijari:

Naimisissa ihmiset usein salata todellisen sijainnin tai outoja kuvia, joissa ei ole niitä selvästi, mutta he lupaavat sinulle sähköpostia enemmän. Vaikka verkossa, he menisivät näkymätön sivuston usein, ja he tekevät tekosyitä olemisesta korkean profiilin.

Mitä he eivät halua on saada kiinni joku, joka tuntee heidät dating site. Jos olet epävarma, kysy. Voit tehdä sen suoraan ulos tai flirttaileva kuten ”Näytät kuin suuri saalis, ja et ole naimisissa ?? Vai oletko ?;)”

Miksi valehdella? Sain lähettänyt tutkimukseen, jossa todettiin verkossa daters pitkälti halua tahallaan pettää online dating kumppaneita , koska he ajattelevat tällaiset valheet tulisi nopeasti löytäjäänsä face-to-face, mutta tiedämme ihmiset valhe.

Tässä on asia: Dater eivät useinkaan aktiivisesti tuntevat ikään kuin he makaavat heidän dating profiileja. Niiden mielessä, he esittelevät parasta itsestään. Miten joku näkee itsensä mielessään on kuvan he yrittävät kuvata muiden nähtäväksi, liikaa, joten ne ovat pohjimmiltaan vain harhainen.

Luota Hämis mielessä, kun tuntuu jotain on pois päältä, ja jos on epävarma, kysy.

Onko enemmän piilee ihmiset kertovat? Lyhyesti: kyllä. Löi minua kommentit osiossa kertoa minulle, kuinka olit valehdellut verkossa.

Valokuva lähteet: gawker.com, pinterest.com, imgur.com,