5 asioita harkita ennen dating kaksi-utelias nainen

24 maaliskuu 2019

Tässä on tarina kuulen enemmän näinä päivinä:

Nainen (nuori tai vanha) saa eronnut (tai ei), ja on päättänyt hän on tehnyt miesten kanssa ja on aika kokeilla naisia. Se on yksi versio ” Orange on uusi musta ”, ellei hän ole lukittu vankilaan vain naisille ympäri, mutta ehkä hän on katsomassa show, sekä muutamia muita, ja hänen uteliaisuus on aivan käsistä.

load...

Olet kuullut tätä, eikö?

Joten olet kiinnostunut dating bi-utelias nainen? Dating bi-utelias nainen voisi olla seikkailu tai painajainen tai jokin versio molempia.

Puhutaan...

1. Hän vain päivätty miehiä aikaisemmin

Miehet ovat niin yksinkertaisia ​​verrattuna naisiin. Miehet tarvitsee vain muutamia asioita mielellään, ja ne sisältävät elintarvikkeet, säännöllinen sukupuoli ja urheilu!

Mitä naiset tarvitsevat olla onnellinen? Ei ole yksinkertaista vastausta. Naiset ovat paljon monimutkaisempia, ja miehet tietävät tämän. Lesbot tietävät tämän, mutta useimmat bi-utelias naisilla ei ole hajuakaan!

Naisilla on kuukautiskierron syklit sekä pyöräilyä tunteita. Naiset täytyy puhua paljon enemmän kuin miehet, mikä mitä tunnemme ”käsittely” on lesbo maalla, joka voi kestää tunteja. Naiset tuntevat! Ja kaikki, jotka on käsiteltävä, tutkitaan, tuntui yhä uudelleen ja kertoi joistakin enemmän.

load...

Onko tuo bi-utelias nainen valmis tähän?

2. Sinulta hänen ensimmäinen seksuaalinen kokemus naisen kanssa

Jos hän ei ole koskaan ollut mahtavaa seksiä miehen kanssa, hän on todellinen herkkupala. Lesbo seksiä tutkimus kertoo nainen vs. Nainen seksiä merkitsee enemmän orgasmeja, pitempi sukupuoli istuntoja ja suurempaa tyydytystä.

Kuten hänen ensimmäinen nainen vs. Nainen seksuaalinen kokemus, hän voisi kiintyä heti ( lesbo U-Haul legenda olemassa joitakin todellisia syitä!).

Lesbo seksiä tutkimus kertoo nainen vs. Nainen seksiä merkitsee enemmän orgasmeja ja suurempaa tyydytystä.

Sinulla on myös oltava opettajalleen siitä, mikä toimii ja mikä ei, kun se tulee naisia.

Oletko valmis? Onko hän pystyy tehostamaan antaa sinulle seksuaalista kohtaavat haluat? Onko hän mene alas, jos haluat, että? (Miten voit olla lesbo, ja pidä siitä ?!) Vihaat levinneisyys ja hän rakastaa sitä ja haluaa sitä?

load...

Ai niin monia asioita selvittää täällä.

3.Men työpaikat vs. Naisten töihin

Jos hän on ollut naimisissa, hän aikoo tulla dating naisille vain heteroseksuaalinen version elämän ja suhde. Hän aikoo odottaa paljon huolta, että mies / nainen version suhteen. Olen nähnyt tämän uudestaan ​​ja naisten kanssa, jotka astuvat lesbo maata oltuaan miesten kanssa.

Katsoo, että elinikäinen lesbot yleensä puuttua mitä ikinä näkyy, bi-utelias nainen toimii voimaton tai oikeastaan ​​todella uskoa, että hän voi tehdä tiettyjä asioita, koska mies on aina teki sen aiemmin.

On lesbo maa, jokainen työpaikka on naisen työtä! Miksi tämä on tärkeää? Jos et ole Butch tyyppi lesbo , saatat löytää tämän bi-utelias nainen vaativana tavoilla, joita et vain tajua ja halua saada.

Kunhan sanoin...

4.Drunk make-out istuntoja vs. Raittiit nainen vs. Nainen sukupuolen

Se on iso muutos monet bi-utelias naisen on tehtävä.

Hän on varmaan tehnyt humalassa suudella ja hankausta hänen heteroystäviä syy siinä kaikki raivon näinä päivinä. Kuten lesbot, me näemme tämän asia tapahtuu missä suora naiset osuma naisten kääntää poikaystäviä on ja täyttämään miehen fantasia, mutta lesbo sukupuoli on eri juttu.

Koska naiset, jotka rakastavat naisia ​​ja rakastan seksiä naisten kanssa, teemme sukupuolta raittiina. Tällainen seksi on parasta oikeastaan, kun olet täysin hereillä ja esitettävä ihme naisen iho, rinnat, huulet ja märkyys.

Onko tämä bi-utelias nainen jopa aitoa?! Voiko hän valot päälle ja vedä ylös sävyt ja nähtävissä koko loistossaan ja on valmis nähdään kaikki alasti kunniaa?

Tapa miehet seksiä naisen kanssa on niin erilainen kuin nainen vs. Naisen sukupuoli. Se kestää on avoin, vastaanottavainen ja valmis päästämään irti siitä, mitä hän on tunnettu seksistä miesten kanssa.

5.Is hän bi-uteliaita tai kahden vakavaa?

Ei kuluvat tätä ajatusta, mutta jos nainen on vain utelias tekee sen toisen naisen, haluat mennä sinne?

Useimmat lesbot kerron NO. He eivät halua mennä sinne. Emme ole Kinsey seksiä kokeilu utelias, lähinnä suoraa poikasen pelata ja sitten voi sanoa, hän kokeillut.

Mutta ennen kuin laittaa sanoja suussa, tiedän, että jotkut teistä sanoisi kyllä. Sanoisit kyllä ​​sukupuoleen, voima tietää enemmän kuin hän tekee mitä miellyttää häntä, jännitystä on hänen ensimmäinen ja kontrollista ja ehkä olet vain kiimainen ja hän tekee hienosti pikainen.

Mikä ilo tai parempana, kuten Ms Bi-Curious, tärkeimmät tiedot on mitä tiedät itsestäsi ja oman sydämen. No, ja mitä sääntöjä seksistä.

Joten jos tämä kuulostaa jotain voisi päästä, kytkeä kanssa ja nauttia, sitten mennä tyttö !!!

Valokuva lähteet: imagekid.com, cosmopolitan.com, youtube.com