5 helppoa tapaa tavata sinkkuja yli 50 (dating asiantuntija)

20 toukokuu 2019

Sivustomme on ilmainen online-resurssi, joka tarjoaa arvokasta sisältöä ja vertailu palvelujen käyttäjille. Pitää tätä resurssia 100% vapaa, saamme korvausta monista tarjouksista listattu sivuston. Yhdessä keskeisten tarkastelun tekijöitä, tämä korvaus voi vaikuttaa, miten ja missä tuotteet näkyvät koko sivustossa (kuten esimerkiksi siinä järjestyksessä, jossa ne näkyvät). Sivustomme ei sisällä koko maailmaan, saatavilla olevat tarjoukset. Pääkirjoitus lausunnot sivustolla ovat tiukasti omaan ja ei anneta, vahvistanut tai hyväksynyt mainostajille.

Mainostajan Disclosure

5 helppoja tapoja vastata Singles yli 50 (From Dating asiantuntija)

EliteSingles on loistava valinta vanhempi sinkkuja, jotka arvostavat koulutusta. Yli 80% sen jäsenistä ovat ansainneet vähintään kandidaatin tutkinnon. Lisäksi periaatteessa 100%: n EliteSingles jäsenistä etsivät pitkäaikaista romanttinen kumppanuuden.

load...

Profiilin näytteille sivuston tai kaksi, ja muistaa päivittää profiiliisi muutaman kuukauden välein niin näytätte yläosassa hakutulosten. Nipistää tekstiä sekä muuttaa jopa valokuvia. Ole kärsivällinen - voit houkutella tulevan vaimonsa tai miehensä viikonloppuna, tai se voi kestää vuoden.

Avoimin mielin. Saatat huomata, että olet vetoa erilaisia ​​ihmisiä kuin olit teidän 20s ja 30s, kun olit kehität uran ja haluavat saada lapsia. Sen sijaan, että etsivät joku, joka näyttää hyvältä paperilla, vakautta yhdistettynä on hauska kumppani ja seikkailija-etsijä merkitsevät enemmän, eivät ne?

2. Rekisteröidy Jotkut harjoitusohjelmaa

Kyllä, se on yrittänyt ja totta, tavata-singlet-at-the-kuntosalin taktiikka, mutta olen koonnut käänne sitä. Kuten kypsä yhden, työaikana voi enää olla yksinomaan 9 am seitsemäntoista, niin sinulla on etu treenata kaikkia eri aikoina tavata erilaisia ​​uusia ihmisiä. Älä vain treenata kuntosalilla aivan toimistossa tai kotona. Liittyä kuntosali eri paikoissa ja vaihtelee, jos menet aikana viikolla.

load...

Jooga ja pilates ovat erinomaisia vaihtoehtoja johtavien sinkkuja. Rakastan myös SilverSneakers ohjelmia. Yli 130000 paikoissa eri puolilla Yhdysvaltoja, SilverSingles yhdistyvät hyvinvointi ja seurusteluun. Vanhempi singlet ovat paljon todennäköisemmin mennessä ihmisiä, joiden kanssa he ovat jo tutustuneet tai ainakin ystäviä. Vastaamalla salilla kautta SilverSneakers, sinulla on jo joitakin keskustelun alku. Lisäksi voit käyttää SilverSneakers' App oppia missä muut käyttäjät toimi.

Liittyminen kuntosali ja osallistumalla luokissa ei vain auttaa pitämään teitä kunnossa, mutta se tulee myös voit jutella uusien ihmisten.

Kuten sanoin alussa artikkelin, valmistautumaan suunnitelma siitä, miten rakentaa Rapport ystävien kanssa joku luokassa. Jos haluat jatkaa keskustelua jonkun kanssa, voit ehdottaa tarttumalla kahvia lähellä. Tai ehkä voit ystävystyä toisten luokkatovereiden ja pyytää heiltä dating neuvoja: ”Olen löytäminen on haasteellista vastaamaan laatu- juontaa omaa ikää. Kerro miten teet sen. Älä viitsi. Ostan sinulle kupin kahvia.”

load...

3. Osallistu ryhmätoimintaan

Jos olet yli 50, ryhmien on Meetup.com usein merkitty Midlife Activity ryhmiä. Mitä järjestäjät tähtäämme on enemmän sosiaalinen yhteisö ilman painostaa osallistujia. Liity muutamia erilaisia toimintaryhmiä kunnes löydät ryhmien viihdytte ja että ovat mukavia ihmisiä.

Alkaa pieni. Valitse yksi lyhyempi, edullinen, ei-isäntä tapahtumia, kuten Taco tiistaisin. Kukapa ei rakastaisi ystävä? Et välttämättä täytä ”The One” sinä iltana, mutta se on OK. Hyödynnä aikaasi pyritään tekemään uusia ystäviä, ei vain saada päivämäärä. Chat up jokainen, joka on olemassa. Lisää kuvia ryhmään verkossa kiinni silmään jäsenistä ei osallistunut tuona iltana. Ehkä he osallistua tulevaisuuden tapahtuma, jossa tapaat. Treenata ja tulla nähdyksi istuntoihin, ja olet todennäköisesti saada uusia ystäviä ja tavata potentiaalisia päivämääriä.

Meetup.com on yksi suosikkini sivustoja löytää paikalliset ryhmät, jotka ovat erityisesti kypsä sinkkuja ja sen käyttö on ilmaista.

Ehdotan myös vilkaisemalla Toastmasters ja muissa liiketoimintaryhmissä sekä paikallisia Facebook ryhmiä. Ne houkuttelevat monipuolinen ikäryhmässä, joista osa on kypsä ammattilaisia.

4. Osallistu aikuisten luokissa ja työpajat

Etsikää luokat ja työpajoja aikuiskoulutukseen rikastaminen jakolinjat paikallisen ammattikorkeakoulut, maakunta koulupiirin, puistojen ja virkistysalueiden osastot, ja ohjelmat, kuten Osher Koulutuskeskus. OLLI on eri puolilla Yhdysvaltoja ja sponsorit luokat kohdistaminen 60+ väkijoukkoon. Näiden lisäksi Olli tarjoaa erityisiä toimintaa ryhmille, kuten silta, pokeri, puutarhanhoito, urheilu, Scrabble, ja sosiaalisista. Valinnat vaihtelevat vuosineljänneksittäin.

Ammattikorkeakoulut usein ominaisuus kurssin luokan nimenomaan ikääntyneille. Tarkista alue. Varmista saat opinto-opas, onko jokin kursseja kiinnitettyä joten voit laajentaa kattavuutta. Jotkut maakunnat ovat kaksi tai kolme opisto. Tarkista kaikki niiden luetteloihin ja sekoittaa mitä olet läsnä. Tässä mitä olen nähnyt, kun tekee joidenkin tutkimusten:

Valitse luokat lyhyen aikavälin sitoutuminen maksimoida mahdollisuutesi tavata uusia ihmisiä useammin. Pienet luokat, jotka kulkevat kahdeksan viikon ajan voi käyttää enintään resursseja ilman koskaan saadaan uuden ystävän, saati mahdollinen päivämäärä. Ja tietenkin, aina niissä on suunnitelma syventää yhteyden jonkun ja kutoa ne tuttavapiiriäsi.

5. Ota tanssitunteja

Tanssi on hyvä tapa tavata ihmisiä. Ratkaiseva tekijä on löytää oikea tanssitunnilla sinulle. Toki olemme kaikki nähneet mainoksia ympäriinsä juhlasali tanssitunteja. Kuitenkin sinun pitäisi tietää etukäteen, että nämä luokat ovat usein enimmäkseen koostuu parit, he usein viimeisten kuuden viikon ja ne kattavat usein kuudesta eri tanssityylejä. Katso myös nämä ennen rekisteröitymistä.

Look postilaatikkoon esitteiden, jossa on paikallisia aikuinen rikastamiseen luokkiin. Monet näistä tanssikursseja pidetään iltaisin ja viikonloppuisin paikallisen lukion, yläasteen tai monitoimitalo.

Tanssi on hauskaa, opit jotain uutta, ja aloittaa keskustelun tuntemattoman kanssa on todella helppoa.

Paras bang for your aikaa ja buck ovat sosiaalisia paikkoja. Eri tyylejä tanssin piirtää erilaisia väkijoukkoja. Salsaa ja Contra tyypillisesti houkutella ihmisiä heidän 40, 50s ja 60s, ja usein sinun ei tarvitse olla tanssia kumppani osallistua. Kun olet opetella salsaa, voit yleensä kiertää kumppaneita koko illan, kun Contra etuna matalan sitoutumisen kynnyksen.

Sen sijaan, että rekisteröitymisestä luokan yhdeksän kuukautta, suosittelen osallistua kertaluonteinen tanssi luokan ja nähdä miten se menee. Tarkistaa verkossa koska jokainen luokka on erityisiä protokollia.

Lisäksi monet luokat sisältävät välipalat. Tuo vähän jotain kanssasi jakaa, ja se tulee esittää teille mahdollisuuden juoruilu muiden ihmisiä. Tavoitteena on tehdä uusia ystäviä, ei vain saada päivämäärä.

Yhdistä Useat näistä strategiat Raise Your kertoimet!

Yhdistämällä useita näistä viidestä taktiikkaa, olet varmasti löytää paljon päivämääriä ja kehittää loistava sosiaalista elämää. Älä unohda, että mitä enemmän laajentaa ystäväpiirin, sitä paremmat mahdollisuudet löytää joku haluat. Myös monet vanhempi parit ovat tavanneet kautta online dating (parisuhteelle ja minä olemme yksi heistä!), Joten antaa sen kuvan. Onnea!