5 homoseksuaalista vanhempi dating vinkkejä (kautta dating valmentaja)

10 toukokuu 2019

In homo yhteisö, joka glamorizes ja ihannoi nuorten, vuodelta maisemaa voi olla vaikea yhden homo senioreille etsivät rakkautta. Huolimatta ennakkoluuloja ja ikäsyrjintä tämä ryhmä kohtaa usein, vanhempi vuotta voi olla yksi mielekäs ja täyttää jaksoja elinkaaren, ja löytää rakkauden, vaikka ehkä haastavampaa, voi ehdottomasti olla todellisuutta.

Seuraavassa esitetään erilaisia ​​vinkkejä löytää rakastava kumppani, suhde, joka voi rikastuttaa omaa elämää ja jakaa kaiken, mikä on vielä edessä auringonlaskun vuosina.

1. Nurture Positiivinen itsetunto ja identiteetti kuin vanhempi mies

Kuten olen usein saarnata ”löytää Mr. Right, sinun täytyy olla Mr. Right.” Tämä tarkoittaa, että on tärkeää saada elämäsi kunnossa niin on minimaalinen häiriötekijöitä tai emotionaalinen matkatavaroiden jotka voivat häiritä harjoittamisesta yhteensopivan kumppani. Se tarkoittaa myös itsensä rakastaminen ja jolla on vahva minäkuvan ja arvostusta kuka olet ja mitä sinulla on tarjota.

load...

Koska lain vetovoima valtioiden ”kuten houkuttelee kuten.” Meidän sosialisaatioprosessissa on opettanut meille minimoida ja pelko vanhempi vuotta. Jotenkin usko, että vanhempia keino saada menetetty merkitystä tai vähemmän kuin. Ainutlaatuinen piirre itsetunnon parantamiseen ikääntyneille on kartoittaa kaikki negatiiviset skriptit ja uskomuksia olet sisäistänyt olemisesta vanhempi ja torjumaan niitä enemmän validointi, jossa vahvistetaan visio ja arvot.

Jos haluat houkutella joku on luottavainen, ystävällinen ja hauska, sinun täytyy olla varma, ystävällinen ja hauska.

Ellei käyneet läpi, nämä negatiiviset ”teipit” voidaan heijastaa teoillasi, sanoja, kehon kieli ja sanatonta viestintää. Ja voi toimia esteenä suhteita. Jos huomaat, että sinä pidät itse takaisin millään tavalla, koska ikäsi tai että olet huolestunut nuorten tai pahoittelee, puhuu terapeutti voi auttaa puhdistamaan näitä negatiivisia esteet henkilökohtaisen kasvun, joten voit avata lisää mahdollisuuksia itse dating maailmassa. Olet hyvä saalis, mutta sinun täytyy uskoa sitä ennen toisen miehen voi.

load...

2. Master Developmental tehtävät Vanhempi Adulthood

Developmental teoreetikko Erik Erikson arvelee, että keskeinen kehityshäiriöitä kriisi vanhempi aikuisen ego eheys vs. Epätoivoa. Sen mukaisesti ensimmäinen vihje noin saada elämän voidakseen kutsua rakkautta Tämä kriisi päätöslauselma koskee siis kartoittaa oman saavutukset ja kehittämällä johdonmukainen kerronta noin elänyt onnistunut elämä, että yksi on ylpeä.

Jos jotain jää kesken tai onko viipyvä pahoittelee pettymyksiä tai incompletions, nyt on aika sitoa näitä lankoja parantaa elämänlaatua, parantaa eheyden tunteen, ja viljellä uuden merkityksen ja tarkoituksen. Paitsi että tämä voidaan luoda enemmän sisäistä rauhaa ja onnellisuutta, mutta se luo myös energiaa siitä, että voisi vetää ihmisiä kohti. Koska lain vetovoima valtioiden ”kuten houkuttelee kuten.”

3. Luo visiosi Päämäärätietoinen elämä

Yksi yleisimmistä tavoista tavata muita yhteensopivia, samanmielisten yksittäinen homomiesten on uppoutua toimintaan ja pyrkimyksistä, jotka ilmentävät etuja, kykyjä ja intohimoja. Tärkeintä sinulle? Mitkä ovat arvoja? Mitä te edustatte? Mikä saa sinut rasti?

Selvittää oman elämänsä tarkoituksen, ja sitten ryhtyi saavuttamiseksi.

load...

Ottaa kartoitus näistä kysymyksistä, ja sitten asettaa noin luoda elämää tarkoitus kiertää tämän. Paitsi että tämä antaa elämälle merkityksen ja nautintoa, mutta saat todennäköisesti myös paikan paikannukseen kohteen muu yksittäinen eläkeläiset, jotka jakavat samat elämän filosofiat, jotka ovat tärkeimpiä läheisessä ihmissuhteessa.

4. Minne muut seksikäs yksi Gay Seniorit Go

Online dating on erittäin suosittu, mutta hienostunut vanhempi homo herrasmies todennäköisesti löytää näitä sivustoja ja sovelluksia, jotka turvasatama hookups nuorempien sukupolvien. On mahdollista tavata joku näillä sivustoilla. Kuitenkin vanhempi miehet ovat iso vähemmistö. Ehkä yksi osuvampia dating sivustoja vanhempia gay olisi OurTime.com, dating alustan sinkkuja 50+. Voit myös käydä Meetup.com liittyä ryhmiin catering oman ikäryhmän tai harrastuksiin / kiinnostuksen. Jos niitä ei ole omalla alueella, voit olla edelläkävijä ja luoda oman erikoisuus ryhmä.

Harkitse aloittamassa homo risteily tai asumaan yhdessä homo eläkkeelle yhteisöt, jotka ovat popping ympäri kansakunnan palvelujen tarpeita suurten ikäluokkien väestö. Lopuksi, mutta ei nimenomaan dating suuntautunut, tutustu SmartGayLife.com, joka tarjoaa erilaisia resursseja homo senioreille etsivät kokonaisvaltaisen laadun elinkaaren tuki. Sivuilla viisi resursseja ja organisaatioita, jotka palvelevat LGBT-yhteisön, ja ne voivat auttaa tavata toisia dating ja / tai ystävyyttä.

5. Tutustuu New osa teidän Seksuaalisuus

Iän, testin ajan voi tehdä tuhojaan kehomme, ja meidän seksuaalista toimintaa ei ole ehkä aivan mitä se kerran oli. Tämä on normaali näkökohta ikääntymisen. Se voi olla vaikeampaa kuin silloin, kun olit nuori pukki saavuttaa ja ylläpitää erektio tai saavuttaa huippunsa. Mutta voit silti omaksua seksuaalisuuttasi tavalla, joka ei ole tuottosidonnainen tai sukuelinten keskittynyt - esimerkkejä seksuaalisesta skriptit miehet ovat seurusteli seurata.

Vain koska elimistö saa näyttää sitä käytetään se ei tarkoita et voi olla läheisyyttä.

Kehomme ovat erogeeninen alueilla ympäri, jotka ovat kypsiä nyppiminen. Vuoteen oppia eri ilo keskukset kehon ja oppia fyysinen kosketus, hierontaa ja tantriseen seksuaalisuus, voit hankkia kokonaan uusi laajennus seksielämä että voit jakaa kumppanin kanssa.

Ikä menestyksellisesti ja vaikutusmahdollisuuksia!

Niin pitkään eloonjääneitä homofobisen yhteiskunnan olet oppinut merkin kehittämiseen ja miten olla joustava läpi vastoinkäymisiä. Tämä sijainneille melko hyvin vastaamaan ikääntymisen haasteisiin menestyksekkäästi ja vaikutusmahdollisuuksia. Noudattamalla muutamia konkreettisia toimia askeleen edellä vinkkejä, sinun on voimistumassa etsintäänne yhteensopivan kumppani dating ja pariutumisen mitä voisi olla kaikkein palkitsevaa aikaa elämääsi. Nauttia!