5 pakottavaa vihjeitä biseksuaalisille naisille, jotka haluavat saada aikaan lesbot

25 heinäkuu 2019

Tapaan naiset säännöllisesti jotka pitävät itseään biseksuaali ja jotka haluavat mennessä lesbot, mutta ne usein vaikea tehdä.

Bi-naisten kerro lesbot sivuuttaa niitä tai eivät edes antaa heille mahdollisuus. Onko tuo bi-fobia tai vain lesbo järkeä?

Seuraavassa on viisi vinkkejä auttaa sinua ymmärtämään paremmin , mitä tapahtuu on lesbo mielessä , kun sanot olet kiinnostunut.

load...

1.Women ovat pehmeämpiä kuin miehet, mutta on vaikeampi mennessä

Get it? Vuodelta naisten ei ole helppoa.

Jos haluat helposti, päivämäärä miehiä. Miehet ovat yksinkertaisia ​​ja vain halua kolme asiaa: sukupuoli, ruoka ja urheilu. Naiset ovat monimutkaisia ​​ja haluavat noin 100 eri asioita kaikki läsnä ja työ.

Naiset ovat Moody ja vaikea ymmärtää ja päivämäärä, joten älä odota sen olevan helppoa vain siksi olet nainen, joka haluaa mennessä naisia. Se vain ei ole.

2.Lesbians ajatella biseksuaalit ovat kuin myöhään elämään lesbot

Tämä tarkoittaa lesbo sanoo itsekseen, ”Voi luoja, toinen nainen, joka on vain utelias, eikä vakavaa!”

load...

Naiset, jotka tulevat myöhemmin elämässä on viettää aikaa todistaa ne tosissaan on lesbo. Lesbot, jotka ovat olleet pois niiden koko elinkaaren haluavat tietää nainen on ollut hänen kirsikka piipahti naisen.

Kukaan ei halua olla ensimmäinen rakkaus myöhään elämään lesbo joka odottaa liikaa, ja kukaan ei halua olla biseksuaali naisen kokeilu.

3. Lesbianswant varmuutta elämäänsä

Lesbot ovat luultavasti tällä tavalla kuin toiset, kun on kyse kaikesta sydämestään linjalla. Bi-naisten tuo korkeampaa epävarmuuden keskimääräistä lesbo.

Lesbiansthink youcould aivan yhtä helposti valitsi kaveri (joka tekee sinut paljon kuin myöhään elämänmakuisimmat lesbot), ja siksi aikomukset voivat kyseenalaistaa.

Oletko valmis tekemään mitä se tekee luoda että tunne varmuuden lesbo haluat tasalla? Jotka voivat sisältää kaiken kiroilu pois miesten ystäviä elämässäsi tulossa kiinnitetty lonkan todistamaan lesbo on ainoa henkilö, jonka haluat olla.

load...

4.Lesbians eivät vedä puoleensa awoman vain siksi, että hän on nainen

Useimmat naiset kertovat minulle se on harvinaista heitä tapaamaan naista ne ovat todella puoleensa ja haluavat seksuaalisesti, joten päästä irti lesbo myytti sanoo otamme kuka tahansa klitoris jalkojen väliin.

Vain koska olet nainen ei tarkoita lesbo houkuttelee teille. Olet menossa tarvitse tehdä samaa työtä kuin me kaikki lesbot saada päivämäärät ja löytää joku, joka todella löytää sinut houkutteleva ja päinvastoin.

Ja että, ystäväni, merkitsee paljon saada siellä ja tavata paljon naisia ​​untilyou löytää kemiaa ja vetovoima.

5.Most lesbot ovat sarja- monogamists

Tämä tarkoittaa sitä, emme ole kovinkaan siveetön emmekä juoksennellut ottaa niin paljon rento seksiä. Koska biseksuaali nainen, olet menossa on torjua myytti, että sinun kerrotaan siveetön ja seksiä miesten ja naisten luopua.

Tiedän, että se ei ole totta, mutta paljon lesbot eivät. Jälleen olet työ on leikattu sinulle pystyä vakuuttamaan lesbo et ole siveetön etkä juosta kaverit hänen selkänsä takana, joka useimmille lesbot on pahin synti - kerroit penis vierailla emätin. Ewww!

Joten tässä on viisi vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua ymmärtämään paremmin lomauttaa lesbo maan ja esteitä saat navigoinnin matkalla löytää lesbo rakkautta.

Ei ole mitään takeita elämässä, mutta en tiedä milloin lesbo rakkautta tapahtuu, se onkin paras olen koskaan tuntenut. Onnea!

Valokuva lähteet: newsinmind.com, patheos.com, newstatesman.com