5 parasta blogia sokeria ja vauvoja varten

9 maaliskuu 2019

Sugar Bowl voi olla erittäin makea paikka elää, jos tiedät miten se toimii, etenkin dating maailma.

Nämä viisi blogit tarjoavat vihjeitä ja oivalluksia miten parhaaksi Sugar Baby tai sukulaista voi olla.

Blonde Angel Baby

PARAS

Angel pitää itseään veteraani Sugar Baby, joten hän on paljon jakaa aiheesta. Blogissaan koskee vain hänen omia seikkailuja kuin sokeri vauva, mutta se myös vastaa tonnia kysymyksiä vaihtelevat miten luoda profiilin sokeriastian dating site miten perustaa oikaisua kanssa Sugar Daddy. Hänellä on kovaa rakkautta neuvoja etsinyt.

load...

Sosiaaliset painoarvoa: 51+ seuraajaa

URL: blondeangelbaby.com

Sugar Daddy Diaries

PARAS

Lisa Schmidt on entinen Sugar Baby itseään, ja hän tietää, mitä hän puhuu, kun se tulee sokeri dating maailma. Hän tarjolla hyviä neuvoja ja jopa matchmaking palveluja niille, jotka etsivät omaa SD- tai SB. On syy löytyy hänen työnsä kaikkialla Internetissä - hän on niin hyvä.

Sosiaaliset painoarvoa: 155+ seuraajia, 158+ tykkää

URL: sugardaddydiaries.wordpress.com

Sugar Baby Diary

PARAS

Tämä Sugar Baby saa pitää nimensä itse, mutta hän on enemmän kuin mielellään jakaa mitä hän on oppinut hänen kokemuksia! Hän dokumentoi hänen retkiä ja miehet hän tapaa matkan varrella. Hän vaatii pelin hänen sääntöjä, vaikka se tekee asioista vaikeampaa. Hän ottaa myös kysymyksiin, joita esitetään blogissaan.

Sosiaaliset painoarvoa: 54+ seuraajaa

load...

URL: diaryofsugarbaby.tumblr.com

SeekingArrangement

PARAS

SeekingArrangement.com on suurin dating verkkosivuilla ihmisille, jotka haluavat sokerin suhteita. He pitävät blogia hyvin varusteltu virkaa lähes mihin tahansa kysymykseen voisit ajatella aina hyvät ja huonot pay-per-meet järjestelyt perinpohjin juggling IRL dating sokeri elämäntapa. Nämä ihmiset ovat perusteellisia ja asiantunteva.

Sosiaaliset painoarvoa: 16,185+ tykkää, 185+ seuraajaa

URL: seekingarrangement.com

Sokeri Daddy Diary

PARAS

David Montrose käytännössä kirjoitti kirjan sokerin vuodelta. Blogissaan täytetään tilannekuvat hänen aikaan kuin Sugar Daddy, hyviä ja huonoja. Hän tarjoaa myös hänen lausuntoja eri keskusteluja sokeri kulhoon ja nivoutuu sanoitukset monet hänen virkaa, niille, jotka haluavat laulun joka sanoo, mitä ajattelet.

load...

Sosiaaliset painoarvoa: 676+ seuraajia, 120+ tykkää

URL: sugardaddydiary.com

Kuvalähde: softpedia-static.com