5 syytä, miksi pysyt ystävänä ystävänpäivänä

8 toukokuu 2019

Täällä sitä taas ollaan. Ystävänpäivä on aivan nurkan takana, ja saatat kysyä itseltäsi, miksi olet menojen toisen Ystävänpäivä yksin.

Kerrot itsestäsi se ei ole iso juttu, ja se on vain normaali päivä kuin mikä tahansa muu, mutta hieman tunne kiusallisia tilanteita alkaa kutistua, kun ihmiset kysyvät, miten aiot juhlia.

Saatat jopa tuntea hieman kateellinen katsella kytketty ystävät tehdä suunnitelmia värvätä erityistä joku tilaisuudessa.

load...

Lopulta se alkaa syödä pois sinua ja et voi auttaa, mutta ihmetellä: Miksi olen edelleen sinkku?

Kuten matchmaker, minulla on ilo todistaa uusien homoparien muodostavat päivittäin, joten kun sanon sinäkin voit päivämäärä ja löytää suhde, joka on täydellinen sinulle, uskon sen koko sydämestäni.

Jos luet tätä, en voi olla 100 prosenttia sanottava rehellisesti en voi kertoa teille, miksi olet löytää itse yhden tämän Ystävänpäivä tietämättä tilannettasi.

Voin kertoa, että koko urani, olen tunnistettu tiettyjä ominaisuuksia tai tieteenaloja, jotka yleensä erottavat ”iloisesti single” vs. ”epätoivoisesti vuodelta.”

load...

Tässä on minun top viisi.

1. Se ei ole oikeastaan niin tärkeää sinulle.

Ei ole mitään vikaa naimattomuus. Kuulen kaverit valittaa siitä, mutta he eivät koskaan oikeastaan ​​tehdä mitään korjata sen.

Tämä saa minut uskomaan se ei oikeastaan ​​ensisijainen heille, koska jos se oli, he olisivat ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin, jotta voidaan päästä ulos ja päivämäärä.

Se on minun kokemukseni sinkkuja jotka ovat vakavia ja onnistunut vuodelta tapana hyödyntää kaikki voimavaroistaan ​​ja todella saada siellä ja tavata ihmisiä, joten jos löytää suhde on todella tärkeää sinulle, sinun tulisi sitoutua itse meneillään ainakin yksi päivämäärä viikossa.

Et onnistu, ellei aloitat toimia.

”Kunnes aloitat mahdollisuudet rakkauteen,

tuottosi tulevat olemaan rajoitettu.”

2. Et ole suhdetta valmis.

Tämä yksi on Biggie minulle.

load...

Jos olet tyytymätön yhden homoelämän, suhde ei aio korjata sen.

Liian monta kertaa olen tavata homo kaverit jotka elävät elämänsä täydelliseen kaaokseen ja odottaa tuoda joku muu taikinaan ajattelu se tekee asiat helpommaksi.

Olen pahoillani, mutta se tuskin koskaan toimii.

Keskittämään ponnisteluja parantaa elämänlaatua. Hoidat liiketoimintaa ja alkaa nauttimaan singleness.

Elämäsi ei pysähdy vain koska et ole parisuhteessa, joten muista puhdistaa henkilökohtaisia ​​sotkut ja elää elämänsä sen täydellisesti.

Tämä avaa automaattisesti ovet saamiseksi tyydyttävää suhde itsesi ja sydänystävän.

3. eivät täytä tarpeeksi ihmisiä.

Dater onnistuneesti löytävät itsensä suhteita usein jatkaa toimintaansa useissa erilaisissa sosiaalisissa piireissä.

Miksi? Se lisää niiden metsästysmaat.

Jos hengailla samaan joukosta ja tehdä samoja asioita uudestaan ​​ja uudestaan, et koskaan tavata uusia ja mielenkiintoisia ihmisiä.

Lähde ulos alkaa luoda uusia kontakteja. Invest in harrastus ja alkaa tavata uusia ihmisiä, jotka nauttivat tekevät joitakin asioita nautit tekemässä.

Ei toteudu koskaan tylsää ja tapaat ” herra Oikea ” kasvaa automaattisesti.

4. Liian monta käsitellä rikkojia.

Jokaisella on käsitellä rikkojia, mutta kun kauppa-katkaisijat alkavat lukea kuin ostoslistan, ehkä palata ääreen.

Tämä on eräänlaista itsensä tuhotyö.

Sinun pitäisi vain kolmesta viiteen ehdoton käsitellä rikkojia. Mitään muuta kuin että ja voit alkaa rajusti pienentää mahdollisuuksia tasalla laatu miehiä.

Se on OK olla standardien ja nirso kuka päätät investoida aikaa, mutta laita itsesi kurissa ja varmista, että et ole liian epärealistisena.

5. Pelkäät ottaa riski.

Pelko on yksi yleisimmistä asioista, jotka pitävät yhden homomiesten yhden, mutta sinun on ymmärrettävä, että ennen kuin aloitat mahdollisuuksiaan Rakkaudella palaa aiotaan rajallinen.

Homomiehet jotka juontavat kanssa tarkoituksena löytää suhde yleensä onnistu, koska ne menevät siitä.

He hyväksyvät ajatuksen se ei välttämättä toimi heitä varten pitkällä aikavälillä, ottaa se riski, ja älä anna sen estää heitä laskemisesta itse siellä ja antaa sille kaikkensa.

Miten sinä murtautua ulos yhden kiima tämän Ystävänpäivä?

Kuvalähde: mirror.co.uk.