5 tapaa tavata swingereita matkoilla

26 heinäkuu 2019

Jackie enkä pelata klubimme koska emme usko, että se on hyvä idea sekoittaa työ-ja vapaa, mutta me rakastamme matkustaa! Kun teemme, että on aika päästää irti ja pelata muiden parinvaihto ja sinkkuja.

Etsiessämme parinvaihto startsbefore lähdemme Dallas. Nämä ovat viisi tapaa löytää muut parit olla hyvissä ajoin.

1. Aikuisten sosiaaliset sivustot

Olemme yleensä ensiksi todennettava aikuisten sosiaaliset sivustot, jotka olemme aktiivisia on.There monet näistä tyyppisiä sivustoja siellä.

load...

Etsi ”parinvaihto dating sites” tuo esiin monia valinnanvaraa pari ensimmäistä sivua haku. Useimmat sivustojen voit liittyä ilmaiseksi vain täyttämällä profiilisivu ja lähettämistä kuvan itsestäsi. Joillakin on ilmainen kokeiluversio jäsenyyksiä.

Jos kokeilet muutamaa eri sivustoja, voit saada tuntea mieluisat paras ja sitten ostaa jäsenyyden, joka antaa sinulle pääsyn kaikkiin sivuston ominaisuuksia.

Etsi ”parinvaihto dating sites” tuo esiin monia valinnanvaraa pari ensimmäistä sivua haku.

Joissakin on parempi keskittyminen parit tietyissä Yhdysvaltain kaupungeissa tai maantieteellisillä alueilla, jossa asut tai matkustaa. Toiset ovat parempia Euroopassa ja Etelä-Amerikassa.

load...

Kun havedecided yhden tai kaksi, voit aloittaa haun samanhenkisiä ihmisiä iän, pariskunnille tai sinkkuja, mitä he haluavat tehdä seksuaalisesti, heidän pelata rajat andlocation jos olet matkalla jonnekin muualle.

Jotkut sivustot myös matkustaa hälytys ominaisuus antaa parit tietää olet vierailevat alueella, joka on jotain me rakastamme!

2. Swingers seurat

Seuraava askel meidän etsiä parinvaihto on etsiä swingers seurat andparties alueella olemme matkustavat.

Swingers dating sivustot ovat myös hyvä voimavara tähän. Useimmat niistä ovat seuran ja osapuoli osio sivusto, joka voi hakea geographically.Once siellä voit lukaista seurojen verkkosivuilla ja katso jos se on paikka sinulle.

On olemassa monenlaisia ​​klubeja ja juhlia siellä. Jotkut ovat baareissa tai oleskelutilojen joissa pariskunnat voivat tavata ja seurustella, mutta sukupuoli ei saa siellä. Thistype klubin on off-lähtökohta Club (sukupuoli on sallittu vain pois lähtökohta), niin monet parinvaihto mennä hotelliin, kun he tavata joku.

load...

Toinen tyyppi on yrityksen tiloissa klubi (voit seksiä klubilla.) Nämä klubit yleensä ala seurustella ja laajuutta pois mahdollisille parinvaihto, tavata, tutustua toisiinsa, ehkä tanssi ja sitten pää pois leikkihuoneet. Tämä tyyppi klubin Jackie ja minä omistan ja mieluummin kun olemme matkalla.

3. Swingers lomakohteet

Miksi ei vain lähteä lomalle eksoottinen paikka, joka on täynnä parinvaihto? On joitakin suuria beach paikoissa, jotka palvelevat parinvaihto ja nudists.

On joitakin suuria beach paikoissa, jotka palvelevat parinvaihto ja nudists.

Hedonism II inJamaica on ollut voimassa vuodesta 80-luvun alussa ja on yksi tunnetuimmista ja parinvaihto lomakohteista. Heillä sievistelijä ranta ja alasti rannalla, altaat ja porealtaita ja runsaasti vettä toimintaa. Jos etsit toimintaa, tutustu kylpytynnyri alasti rannalla. Sieltä löytyy aina parinvaihto valmis juhlimaan.

On muitakin lomakohteissa Meksikon rannikolla, kuten Desire Resorts. Kaikki nämä lomakohteet ovat vain aikuisille ja kaiken kattava - kaikki ruoka ja juomat areincluded.

4. Swingers risteilyalus yritysostojen

Entä 3000 parinvaihto kerralla aluksella risteilyalus ?! Muutama vuosi sitten, tämä olisi ollut vain fantasiaa. Nykyään on olemassa erilaisia ​​risteilyjä valita että ruokaa parinvaihto.

Pick johon haluat risteily. Karibia? Eurooppalainen jokiristeily? Etelä-Amerikassa tai Välimeren? Kaikki nämä rahtaa ovat täynnä aluksen valtaukset, joilla erityisesti alueilla aluksen on vaatteet valinnainen, ja ne on yleensä osa aluksen muunnetaan ryhmä leikkihuoneet, muuttaen aluksen kelluvaksi parinvaihto seuran.

Se ei saa enää villi kuin! Lähdössä parinvaihto risteily on hyvä tapa loma ja tavata seksikäs parit ympäri maailmaa.

5. Swingers yleissopimukset

Toinen tyyppi haltuunotto on hotelli yritysoston tai parinvaihto sopimusta.

Meidän suosikki on Naughty 'n' new orleans. Se tapahtuu joka vuosi sydämessä New Orleans. Se käynnistymässä poliisin-saattoi parinvaihto paraati alas Bourbon Street eri teemabileitä joka ilta yökerhossa hotellin ja monet muut osapuolet atlocal baareja ja klubeja kaupungissa.

Yleissopimuksen myös työpajoja andseminars pariskunnille, kuten miten antaa eroottinen hieronta ja parit pikadeitit. Tämä yleissopimus on hyvä tapa nähdä ja kokea New Orleans, ja sinulla on enemmän than1,000 parinvaihto voit valita!

Naughty 'n' new orleans käynnistymässä swingers paraati alas Bourbon Street ja teemajuhlia joka ilta.

Olemme maininneet muutamia tapoja, jotka olemme löytäneet muita avarakatseinen parit taas lomalla, mutta on varmasti enemmän.

Muista tarkistaa blogien sivustollamme, openlove101.com, jossa keskustellaan tarkemmin joitakin näistä loma lomille, ja etsimme meille täällä DatingAdvice.com, missä me beposting lisää artikkeleita auki suhteet ja poppari elämäntapa.

Siihen asti, pitää hauskaa ja pysyä ennakkoluuloton!

Valokuva lähteet: ilcinefiloinsonne.wordpress.com, heyevent.com