5 tärkeää vinkkiä ensimmäistä kertaa

18 kesäkuu 2019

Niin olet päättänyt seksiä ensimmäistä kertaa. Ehkä et tunne hieman hermostunut. Saatat olla paljon kysymyksiä, kuten:

Me tajuamme sen. Seksiä ensimmäistä kertaa voi olla hieman uhkaava, ja se on täysin normaalia tuntea näin! Vaikka jokaisen kokemus on erilainen, meillä on joitakin vihjeitä, jotka auttavat tekemään ensimmäisen kerran turvallinen ja terveellinen.

load...

1. Kunnioittaa!

Ensinnäkin, sinun pitäisi tuntea olonsa turvalliseksi ja kunnioittavat kumppanisi kaikessa teidän suhdetta, ja että myös sukupuoli.

Jos et ole turvassa, tai jos sinulla on tunne painostettiin tai guilted parisi osaksi seksiä, nämä ovat punaisia ​​lippuja, että suhde voi olla epäterveellistä tai mahdollisesti jopa väärinkäytöksiä.

Jos näin on, se on luultavasti hyvä ajatus puhua jonkun tuttusi -a ohjaaja, vanhempi tai loveisrespect puolestapuhuja - ennen seksiä kumppanin kanssa.

2. Suojaa Terveys

Onko kumppanisi harjoittavat seksuaalista toimintaa ennen? Jos näin on, kysy jos ne ovat testattu viime aikoina (kuten, koska niiden aiemmat kumppani) ja sukupuolitaudit. Jos niitä ei ole testattu, varmista, että ne tekevät niin ennen seksiä heidän kanssaan, tai muuten olet vaarassa sairastua STD.

load...

Onko kumppanisi harjoittavat seksuaalista toimintaa ennen? Jos näin on, kysy jos ne ovat olleet testattu vastikään sukupuolitaudeilta.

Jos kumppanisi saa positiivisen tuloksen STD, oppia vaihtoehtoja suojautua jos päätät seksiä heidän kanssaan. Se sanoi, sinun tulisi aina käyttää suoja (kuten kondomia tai kofferdam) joka kerta, kun seksiä jonkun -Vain olla turvallisella puolella.

3. Keskustelu Ehkäisy

Jos raskaus on fyysinen mahdollisuus teidän suhdetta, keskustella kumppanin kanssa millaisia ​​syntyvyyden kahden käytät. Sinun pitäisi olla tämän keskustelun ennen olet tuoksinassa niin sinulla on aikaa valmistautua ja kerätä mitä tarvitset.

Älä ohittaa tämän puhetta. Se kestää vain seksiä kerran tulla raskaaksi! Planned Parenthood on paljon tietoa syntyvyyden vaihtoehtoja , joiden avulla voit päättää, mikä on parasta sinulle ja elämää.

load...

4. Know Your (ja partnerisi) rajat

Suostumus: se on tärkeää. Terveet suostumus tarkoittaa molemmat osapuolet sanovat kyllä ​​mielellään ja innokkaasti.

Suostumus sisältää tietäen toistensa rajoja ja kunnioittaa niitä aina. Puhua toisilleen, mitä haluat ja mitä et pidä.

Terveet suostumus tarkoittaa molemmat osapuolet sanovat kyllä ​​mielellään ja innokkaasti.

En tiedä mitä sanoa heti? Se on okei. Vain pitää linjat viestinnän auki kumppanin kanssa. Ja muista, jos jotain tekee sinusta epämukavalta, sinulla on oikeus keskeyttää milloin tahansa -no väliä.

5. Realistiset odotukset

Sex elokuvissa näyttää usein helppoa ja vaivatonta , mutta tosielämässä, ei niinkään. Oltava valmis tuntea hieman awkward.After kaiken, tämä on uusi kokemus sinulle!

Ensimmäinen kerta ei ehkä ole täydellinen (joka on täysin OK), mutta hyvä uutinen on seksiä yleensä paranee ajan myötä ja experience.What todella tärkeää on, että sinä ja kumppanisi ovat yhteydessä siitä, miten olet niin tunne, eikä kukaan on tulossa vihaiseksi tai painostaa joku tehdä mitään he eivät halua tehdä.

Jos et viihtyvät seuraavia vihjeitä ja puhuvat avoimesti kumppanisi kanssa seksistä, kannattaa harkita tilalta pois tee sitä. Loppujen lopuksi ei ole kiire, ja parasta seksiä tapahtuu, kun sinä ja kumppanisi ovat terveitä ja turvallisia!

Valokuva lähteet: nyt.com, redhot.org, aetv.com