5 yhteistä homo dating ongelmia - (ja miten ne voidaan ratkaista)

14 helmikuu 2019

Selaillessani homo dating maailma, sinun likelyface fewdilemmas. Treffit on taidetta, ei tiedettä, sodevisingcreative ratkaisuja näihin skenaarioihin kuuluu asiaan. Usein täytyy pystyä ajattelemaan jalkoihisi menestyä tässä nopeatempoisessa kohtauksessa.

Tämä artikkeli seuraa tarina fictionalman nimeltä Tony. Hän on yksi, homo, ja vaania elämän perämies. Hänen dating matka ei ole ilman muutamia kuoppia tiellä. Kerromme viisi vuodelta ongelmista Tony (tai et!) Saattaa kohdata pyrkimys Mr.Oikeus - ja annamme vuorenvarma vinkkejä siitä, miten hallita näitä tilanteita ryhti, myötätuntoa ja terve huumorintaju.

load...

1. Onko sinulla Sukupuoli heti tai odottaa?

Tony ja Rick vain oli upeaa aikaa yhdessä tapaamisen jälkeen verkossa. Parin viikon chattailuun suosittu dating alustan, he suunniteltu päivämäärä paikallisessa kahvilassa. Heillä oli niin hauskaa juoden lattes että he päättivät kävellä pitkin rantaa päästä tuntemaan toisensa paremmin. Tony oli innoissaan, että Rick jakoi etujen musiikkiteatteria, jalkapallo, ja hauska kissa videos.They tiedoksi hyvin keskenään ja kemia niiden välillä oli sähköä.

Tony kiitti Rick ihanaa aikaa, ja sitten Rick kysyi häneltä, jos hän halusi tulla kotiin hänen kanssaan, jatkaa päivämäärä siellä, ja ehkä viettää yön. Tony empi, tunne revitty välillä hänen loogisen mielen ja sekoitusta housuihinsa. Mikä on kiimainen homo kaveri, joka on tosissaan löytää kestävää rakkautta tehdä?

load...

Odotetaan vähän aikaa seksiä kaveri olet puoleensa on hyvä tapa varmistaa, hän on todella kiinnostunut sinusta, ei vain kehosta.

Vaikka ei suosittu ehdotusta, suosittelen singlet aluksi pitää pois ottamiseen päivämäärä seksuaalisen tasolle. Seksiä heti määrittää oman suhde ennen perusta luottamuksen, emotionaalinen yhteys, ja vaivaa on perustettu. Toisin sanoen, että lyhyen aikavälin peuhata vaikeuttaa ylläpitää pitkän aikavälin suhdetta. Kun syntyy konflikteja (koska ne väistämättä!), Pari ei ole syvyyttä ja sisältöä niiden toteuttamiseksi adversities.Such heikkoja sidoksia tekevät itall liian helppo osa tapoja ja siirtyä seuraavaan valloitus.

Lisäksi tilalta pois sukupuoli voi auttaa varmistamaan, että kaveri näkemäsi on todella kiinnostunut saamaan tuntemaan sinut ihmisenä - toisin kuin vain haluavat päästä housuissa. Tämä tarkoittaa sitä, karsia hilseilevä henkilöt ovat juuri sitä sukupuoli ja keskittyä kypsä miesten aidosti kiinnostuneita viljeleminen suhde. Vaikka varmasti monia pitkäaikaisia suhteita, jotka käynnistynyt yhden yön seisoo, ennuste on yleensä vahvempi, kun läheisyyttä tulee jälkeen vahva ystävyys ja side on luotu.

load...

2. Jos soitat Kun ensimmäinen päivä tai jättää hänet Mietitkö?

Tony plopped kiinni hänen sängyn iltana tultuaan kotiin tornado ensimmäinen päivä söpöläinen Brett. Hän ei ollut napsauttanut jonkun kanssa sellaista aikoihin, ja hän tunsi excitedby mahdollisuuksia varastossa. Mutta miten hänen pitäisi toimia? Jos hän soittaa Brett seuraavana päivänä, tai jos hän pitää pois muutaman päivän viikossa? Hän ei halunnut näyttää epätoivoinen ja pelästyttää hänet. Mutta hän halusi myös hänen tietävän, kuinka paljon hän nautti kokemuksesta. Jos hän soittaa heti tai rakentaa ennakointia odottamalla?

Ihmiset ovat yli vuodelta pelejä ja niin kutsutut ”sääntöjä”, joten puhelun tai tekstiviestin häntä, jos oli hauskaa.

Miksi pelata pelejä? Vaikka monet teokset esiin tout sääntöjä aboutwaiting kolme päivää weekto pyytää toisen päivämäärän - tämä vain edistää inauthentic ja manipuloiva pelin pelaaminen. Jos pidät kaveri tapasit, soittaa hänelle seuraavan päivän tai pari. Kerro hänelle, kuinka paljon olet nauttinut hänen tapaamistaan ja että haluaisivat mahdollisuus saada jälleen yhteen.

Kannatan olla suora, vakuuttava, ja ottamaan vastaan ​​dating elämän. Joten mene siitä. Jos se on tarkoitus olla, se tapahtuu. Pidättäytymällä, voit jättää päivämäärän tunne, että ei ollut kiinnostunut, ja hän voisi tavata jonkun muun väliaikana. Sitten olet menettänyt tilaisuutesi. Kehittää mantra: Ei enää menetettyjä mahdollisuuksia!

3. Jos et ole tunne sitä päivämäärää, kerrot hänelle tai Ghost Häntä?

Tony ei tunne sitä Tyler, joka tapasi hänet nopeasti drinkki paikallisessa pubissa, mutta hän voisi kertoa tämä mies oli häneen ja halusi saada jälleen yhteen. Ennakointi hetkestä, kun he sanoivat hyvästit, Tony kiemurteli istuimellaan ja ihmetteli mitä sanoa, kun kaveri pyysi hänet uudestaan.

Se olisi niin helppo sanoa kyllä ​​kutsun ja sitten koskaan ota häntä enää. Hän voisi helposti sivuuttaa hänen tekstejä ja pyytää, katoaa syvyyksiin kuin se näyttää kaikki tekee dating maailma. Buttony tuntee syyllisyyttä, koska tämä kaveri on todella mukavaa. Hän ei halua loukata hänen tunteitaan. Mikä on kaveri tehdä?

Ajattele, kuinka haluaisi jonkun kohtelevan sinua - jos se satuttaa tunteita voidaan ghosted, niin älä tee että lattea mennessä.

Miehisty! On julmaa olla epärehellisiä ihmisiä, ja se on cruelto jättää ne hirttämällä, mietin, mitä tilan päivämäärä on. Meidän täytyy alkaa hoitoon toisensa paremmin homoyhteisössä. Teoillamme olla vaikutusta tunteita ihmisiä, joiden kanssa olemme vuorovaikutuksessa, ja vuodelta saa ihmiset tuntemaan haavoittuvia ja tarpeeksi hullu, koska se on.

Jos et ole kiinnostunut näkemään jonkun jälkeen ensimmäinen päivä, on tärkeää toact rehellisesti ja sanoa niin. Anna kaveri tietää, että olet nauttinut hänen tapaamistaan, mutta et tuntuu, että se oli ottelun ja haluat toivottaa hänelle kaikkea hyvää. Tai ehkä vain tuntui ystävyys fiilis. Jos näin on, on suora senkin suhteen. Se on niin yksinkertaista.

Dating vaatii meitä olemaan herkkiä tarpeet ja tunteet miehistä tapaamme; se on myös merkki-rakennuksessa on rehellinen, suoraviivainen ja myötätuntoinen. Kysy itseltäsi miten haluaisit olla treatedandact vastaavasti. Monet asiat yhteiskunnassamme voitaisiin minimoida, jos me kaikki olleet ystävällisempiä toisilleen.

4. Sinun pitäisi paljastaa HIV-status Oikeus ulos portista?

Tony on terve HIV-positiivinen ihminen, jonka tila on havaittavissa. Hän usein ihmettelee, kun oikea aika on jakaa hänen asemansa miesten kanssa hän menee ulos. Voit elää täyttä elämää asianmukaista hoitoa ja, ei ole ollut dokumentoitu HIV lähetyksen havaittavissa yksilön.
Kuitenkin vielä paljon pelkoa, leimautumista ja syrjintää homoyhteisössä ympärillä HIV / AIDS. Tony ei halua vieraannuttaa itsensä tulevilta päivämääristä koska hänen asemansa, mutta hän tarvitsee myös pyytää tietoisen suostumuksen hänen seksuaalinen kumppani. Mitä hänen pitäisi tehdä?

Yksi helppo tapa kiertää tämä on lähettää hiv / STI tilan kaikissa dating profiilit, jotta ihmiset tietävät, ennen kuin he edes tavoittaa sinut. Tämä voi auttaa seuloa henkilöitä, jotka voivat olla epämiellyttäviä seurustelevansa eri tilasta.

Suosittelen paljastamaan HIV-tartunnan ja muita henkilökohtaisia ​​terveystietoja kolmen ensimmäisen päivämääriä ennen kuin kukaan saa liian tunteellisesti sijoittanut.

Jos et joka pidetään dating site, moraalista, oikeudellisia ja eettisiä kysymyksiä Runsaita hiv-positiivisten sinkkuja. Lain useimmissa osavaltioissa, sinun täytyy antaa lupaa. Ennen olet seksuaalinen kenenkään, sinun täytyy jakaa tila antaa heille valinnanvapaus, haluavatko he jatkaa. Olen aina suositella saada tämä kirjallinen lupa turvaajana. Voit tehdä tämän tallentamalla chatteihin tai sähköposteja tiedosto tietokoneellesi dokumentoida että olet paljastaa tilasi ja sinun seksuaalinen kumppani on antanut siihen suostumuksensa. Varmuuden vuoksi.

Dating tilanteissa kannattaa jakaa henkilökohtaisia ​​tietoja kolmen ensimmäisen päivämääriä ennen kuin kukaan sydän tulee liian sijoittanut. Sinun pitäisi ehdottomasti tehdä se ennen mitään sukupuoliyhteydessä. Lykkääntyy tämä epämiellyttävä keskustelu cancause dating kumppani mahdollisesti tuntea uskottavia ja katkeria kun vihdoin tuoda sen. Jakaminen HIV tai muu sukupuoliteitse tarttuvien infektioiden tila voi olla hyvin pelottava, mutta se on essentialpart olla vastuullinen dater.

5. Do You Avauspäivä omassa kohortti vs. Daddy / poika parit?

Komea keski-ikäinen Tony, joka tunnetaan myös nimellä The Silver Fox keskuudessa hänen ystävänsä, mutta perustettu sokkotreffit yksi hänen kaverukset. Hän löytää itsensä revitty kuitenkin becausehis päivämäärä on 15 vuotta nuorempaan. Hänen ystävänsä sanoo kaveri on todella suloinen, alas-ja maan päällä, hienostunut, ja on kuuma kuntosali elin. Tonyfeels päällä vain ajatus hänestä.

Hän kuitenkin huolestuttaa niiden ikäero voisi olla esteenä rakentaa pitkäaikaisia ​​suhteita. Onko heillä mitään yhteistä? On sukupolvien välinen kuilu liian suuria, jotta ne voisivat voittaa? Jos hän vain peruuttaa päivämäärä tuhlata aikaansa ja energiaa?

Tässä on minun neuvoni: Ikä erot homo suhteet ovat melko yleisiä, ja se ei tarvitse olla este rakennuksen kestävän kumppanuuden. Homo dating allas on pieni, koska se on, ja se voi olla erittäin haastavaa löytää sopivia matesin omalla alueella.

Koska samassa ikäryhmään ei ole väliä niin paljon kuin ottaa samat arvot sekä jakaa fyysisiä, henkisiä ja emotionaalisia kemiaa.

Vaikka isä / poika suhteet yleensä leimataan monissa piireissä, mikä tärkeintä on emotionaalinen yhteys, kypsyyttä ja visio, että kaksi miestä tuoda pöytään. Niin kauan kuin motiivit saada yhdessä ovat oikeassa paikassa (esim tee sitä taloudellisista syistä, valvontaan liittyvät kysymykset, jne), nämä suhteet voivat olla antoisa ja terveellinen.

Samaa ikä suhteet ovat sisäänrakennettu yhteneväisyydet takia jakavat saman aikakauden jossa kasvoitte - samalla ikään erilaisia ​​kumppanuuksia on ainutlaatuinen dynamiikka ihmisten täytyy tarttua, koska on eri elämänvaiheissa. Kuitenkin jakavat samat arvot on mitä todella on merkitystä pitkäikäisyys mitään suhdetta, ja erot voivat joskus olla hyvä täydentää.

Yhden miehiä tulisi seuloa heidän vuodelta mahdollisuus perusteellisesti varmistaakseen hän mittaa ylös ja tarjoaa yhteensopivan balanceof fyysistä, henkistä, emotionaalista, sosiaalinen, henkinen ja hengellinen vetovoima. Ikä ei saa olla dealbreaker.

Gay Dating on Muokatut koettelemuksia, mutta voit voittaa ne

Koko dating matkaa, löydät itsesi monissa tilanteissa, joissa sinun on vaikeita päätöksiä. Kun olet tienhaarassa elämässä, on helppo eksyä huolia ja pelkoja, mutta yritä nauttia dating vaiheessa olet ja tehdä parhaan päätöksen voit. Naimattomuus ISA aika hauskaa, kokea uusia seikkailuja, ja oppia lisää itse, kun pyritään varmistamaan, että perimmäinen synchronicity sitä oikeaa.

Voit nauttia singlehood ja minimoida stressiä dating byliving mukaisesti henkilökohtaiset arvot ja moraali, mikä osoittaa tervettä järkeä, ajattelu ennen toimenpiteisiin ryhtymistä, ja suorittaa itse rehellisesti. Noudattamalla näitä periaatteita, voit virtaviivaistaa polku kohti entistä maadoitettu ja täyttää dating elämään.