6 kysymystä, jotka on kysyttävä ennen yhteensovittamista ex

19 kesäkuu 2019

Yksi suurista ”kysymysmerkki” tilanteet, jotka on melko yleistä sinkkuja on kun heidän ex-poikaystävä tulee takaisin kuvaan.

Sparks jälleen lentämään ja te molemmat alkaa pohtia mahdollisuutta sovittaa yhteen ja aloittaa uusi suhde toisiinsa.

Sinusta tuntuu revitty koska et tunne uudistetun vetovoima jonkun tutun ja on elpyminen fantasioita, mitä voisi olla , samalla kun tunnustaa, että erosit hänet jo kerran erityisestä syystä.

load...

Tämä sisäinen taistelu oman pään lähtee sinun sekava, ahdistunut ja haavoittuva.

Hyvä uutinen on nämä suhteet voivat työskennellä!

Mutta se aikoo vaatia joitakin ennalta ehkäisevä strategizing paljon itsetutkiskelun ja viestinnän sitä saada irti maasta ja ylläpitää yli kaukokohteisiin.

On tärkeää, että te kaksi harrastaa jonkinlaista hilpeä, rento dating keskenään aluksi, käyttäen kaikkia seulonnan taitoja sinun täytyy nyt varmistaa hän edelleen täyttää henkilökohtaiset vaatimukset kumppania ja suhdetta ja siellä oikeastaan jotain siellä on aine ulkopuolella kaikki kemian ja seksuaalinen vetovoima.

load...

Kun tämä on todettu, on tärkeää, että te kaksi istua alas ja viestintäjakso (todennäköisemmin useita niistä).

Alla on muutamia kysymyksiä haluat kysyä itseltäsi ja toistensa aikana yksi näistä ”kahvi puhuu” ennen siirtymistä sitoutumista tasolle teidän suhdetta.

Ennen investointeja sydämesi, haluat varmistaa suhde on elinkelpoinen.

1. Miksi haluan palata yhteen hänen kanssaan?

Miksi nyt? Miksi hän?

2. Mikä oli hyvää suhdettamme ennen?

Mikä houkutteli meidät toisiaan? Mikä toimi, ja mitkä olivat vahvuuksiamme? Mitä me kaikkein kuten toisistamme?

3. Mikä meni pieleen meidän suhde ennen?

Miksi me hajottaa ? Mikä oli jokaisen henkilökohtaisen panoksen suhteen ongelmia (tämä auttaa ottamalla henkilökohtaisen vastuun ja välttää syyttämästä ja syyttelevien)?

”Uudistimme uusi suhde

jossa ex on monimutkainen prosessi.”

load...

4. Mitkä olivat joitakin tapoja, joilla me satuttaa toisiaan?

Tämä auttaa sananvapautta tunteita, helpottaa suru kysymyksistä, joiden suljin ei saavutettu ja mahdollistaa mahdollisuus kumppaneille kokeilla ja tukevat toisiaan ja etsivät palauttamista.

Se auttaa myös, onko olemassa alueita anteeksiantoa jotka tarvitsevat yritetään.

5. Mitä haluan uuden suhde näyttää?

Mikä on visio tulevaisuudesta mahdollisina kumppaneina (tämä auttaa määrittämään, jos sinulla on yhteensopiva arvot ja filosofioita, koska ihmiset muuttuvat ajan myötä, ja olette molemmat erilaisia ​​miehiä kuin olit omassa ennen osallistumista)?

6. Mistä tiedämme, kun asiat alkavat mennä hapan?

Mitä se näyttää? Miten suhtautua?

Suurin tekijä, joka sanelee ennustetta suhteesi on vasteestasi konflikteja.

Omassa ennen osallistumista, oli tiettyjä laukaisimet johtivat kukin teistä harjoittaa ihmissuhde tanssi tai käyttäytymisen ketjua keskenään, mikä johti avoin konflikti tai emotionaalinen vetäytyminen ja irrottaa.

Joukkueena, sinun täytyy selvittää, mitä nämä laukaisee ovat ja kirjoittaa uuden käsikirjoituksen tai käyttäytymisen ketjun mitä aiotte tehdä toisin tällä kertaa kun nämä laukaisee aktivoituvat niin et pidä uudelleen säätämällä vanhaa draamaa.

Yhdessä luotte toimintasuunnitelma miten käsitellä menneisyyden ja tulevaisuuden lähteet järkyttää joten voit edistää enemmän läheisyyttä ja vähemmän kaunaa.

Lisäksi voit suorittaa luokitukset harjoitus eri ulottuvuuksia suhteesi: kotitalouden hallinta, laatuaikaa, ystävät ja perhe, laatu ja tiheys sukupuolen , hellyyttä, viestintä, konfliktien neuvottelu, yhteensopivuus, luottamusta, tukea, arvot, sitoutuminen, jne.

Sitten voit arvostella tyytyväisyys tasoilla Kullakin alalla on yksi 10 mittakaavassa.

Voit paikantaa vahvuuksia sekä luoda toimintasuunnitelmia hallintaan tahansa alueilla eron, joka voi olla olemassa.

Jos tämän prosessin aikana huomaat kumpikaan teistä ovat haluttomia liikahtaa millään eroista, tai jos sinun tai ex näkyy puolustava ja ei ota vastuuta niiden käyttäytyminen menneisyydestä, niin todennäköisyys onnistuneen pariksi on todennäköisesti vähäinen.

Uudistimme uusi suhde ex on monimutkainen prosessi. Tämä artikkeli vain pintaraapaisu, mutta seuraavien säätiö auttaa antaa sinulle tarpeeksi tietoa kanssa päätöksenteon tehdä paras valinta.

Oletko koskaan sovittaa yhteen ex? Miten olit onnistuneesti yhdistää uudelleen? Mitä muita neuvoja voit tarjota muille tässä tilanteessa?

Kuvalähde: janinebasil.com