6 mahdollista lopputulosta naimisissa olevan lesboineen

17 heinäkuu 2019

Joten olet dating naimisissa lesbo ? Kyllä, se tapahtuu useammin kuin useimmat ihmiset ajattelevat. Saan paljon sähköposteja kuukausittain naisilta kertoi minulle ne ovat dating avioliitossa oleva nainen ja elämä on tullut todellinen sotku.

No, tietysti se on!

Joskus rakkaus vain osoittaa ylös ja yllättää. Naimisissa olevat naiset voivat olla yksinäinen, surullinen ja tuntea jumissa avioliitto, joka ei toimi, ja kun nainen näyttää ylös ja kiinnittää huomiota hänen BAM - olet yhtäkkiä rakastunut toisiinsa ja että naimisissa naisen on paljastunut hän lisää lesbo kuin suora.

load...

Kuten aina, ensimmäisten viikkojen tai kuukausien tässä asiassa ovat hämmästyttäviä. Hehku uuden rakkauden on ilmassa, kaikki näyttää mahdolliselta, ja sinulla on kärsivällisyyttä kaikkeen: hän tarvitsee tilaa, hän ei voi lähteä nyt, hänen lapset voi selvittää vielä, hänen miehensä tarvitsee hänen tukea jokin asia, etc.The seksi on kuuma, ja joka pitää tilalla.

Ehkä hänen miehensä saa selville. Ehkä hän päättää hän voi kertoa miehensä ja että hän tarvitsee kertoa hänelle. Mitä tapahtuu seuraavaksi voi olla loistava vai ei. Ehkä se menee toisella tavalla...

Tässä muutamia skenaarioita siitä, miltä asiat menevät:

1. Aviomies osoittautuu hämmästyttävän tukea.

Hän antaa teidän molempien tilaa selvittää, mitä tulee tapahtumaan. Oman naimisissa lesbo rakastaja voi nyt päättää erota ja olla kanssasi. Onnittelut!

load...

Hän voi päättää erota joutuu odottamaan mahdollisesti useita syitä, mutta te kolme ovat kehittyneet ja oikeastaan ​​pystyvät laatimaan ystävällisesti teidän suhde tapahtua.

Tämä tapahtuu todella harvoin. Toivottavasti se tapahtuu sinulle.

2. Aviomies on vakava terveysongelma, joten hän ei jätä.

Hän kertoo hänelle, mutta ei halua jättää häntä, koska hän ei todella rakastaa ja huolehtia hänestä, joten sinun on päätettävä, jos voit elää hänen hänestä huolta samalla myös rakastaja.

Sinun täytyy päättää, jos voit elää hänen huolta hänestä samalla myös rakastaja.

Jos mies ja pärjäät, asiat voivat olla hyviä täällä. Se kuulostaa hullulta, mutta se on tositarina kahden pariskunnan tiedän.

3. Mies menee sekaisin.

Hän uhkaa molemmat. Hän sanoo hän vie lapset, talo, rahat ja mitä muuta hän voi ajatella. Hän uhkaa teitä ruumiinvamman, retki teitä, heittää sinut ulos talosta tai mitä tahansa muuta mitä hän voi ajatella, jotta hän voi tuntea hallitseva tilanteessa. Se on sotku.

Jos rakastaja saa todella peloissaan, hän ei jätä. Joudut turvautumaan hiiviskelyä, ja lopulta se ei toimi myöskään. Aviomies tulee erittäin valppaana hänen jokaista liikettään, ja melko pian voit olla yksi jätetty pois. Tämä tapahtuu enemmän kuin voitte kuvitella.

load...

4. Hän pelkää kertoa hänelle ja viittaa sinut ystäväksi.

Hän on kauhuissaan että joku perhe selviää hän lesbo. Todellisuudessa hän on homofobinen max ja kauhuissaan jättää miehensä. Hän viittaa jatkuvasti teille hänen paras ystävänsä ja piilottaa suhdetta.

Hän viittaa jatkuvasti teille hänen paras ystävänsä ja piilottaa suhdetta.

Tämä on surullinen tilanne, että olen kuulla säännöllisesti välillä lesbot kokemuksistaan ​​naimisissa. Toistaiseksi jokainen lesbo on sanonut hän piti kävellä pois tästä one.You Rakastan häntä, mutta et koskaan voi saada häntä.

5. Hän pitää lupaavana kertomaan miehelleen, mutta se ei koskaan tapahdu.

Hän lupaa hän aikoo lähteä, mutta hän ei mihinkään toimiin ryhtymistä. Hänellä tekosyitä yllin kyllin, ja pidät uskoa häntä, kunnes vain kestä sitä enää. Sinulla on suuri taistelu, hän lupaa kertoa hänelle, mutta ei vieläkään ja kierto jatkuu yli ja ohi.

Tässä tilanteessa olet addikti. Olet riippuvainen hänelle suoraan asiaan ja taistelut. Jos sai, haluat luultavasti jättää hänet. Joten jätä häntä nyt!

6. Hän ei ikinä jätä jostain syystä.

Lopuksi on olemassa skenaario, jossa nainen on hulluna sinuun mutta päättää hän vain ei aio jättää miehensä, lapset, talo, naapuruston tai mikä se on sinulle. Hän potkuja voit hillitä.

Asioiden sydämen tapahtua, mutta on rakastunut joku ei ole tae siitä, että asiat järjestyvät. Toivottavasti tämä ei ole sinulle.

Asioiden sydämen tapahtua, mutta on rakastunut joku ei ole tae siitä, että asiat järjestyvät.

Dating avioliitossa oleva nainen on lupaus paljon yksinäisiä öitä ja rikotut lupaukset, mutta joskus se voi treenata eduksesi. Minun maailmassani suosittelen pysyä poissa naimisissa lesbot ja löytää joku, joka on todella vapaa ja saatavilla.

Ja jos vain ei voi auttaa itse ja rakastua naimisissa lesbo, saada hyvä terapeutti ! Olet menossa on yksi kunnes selvittää asioita.

Valokuva lähteet: hellogiggles.com, samanthafoxlmft.wordpress.com, 21st-century-christianity.com,