6 paikkaa tapaamaan lesbo-sinkkuja (verkossa ja offline-tilassa)

7 helmikuu 2019

Sivustomme on ilmainen online-resurssi, joka tarjoaa arvokasta sisältöä ja vertailu palvelujen käyttäjille. Pitää tätä resurssia 100% vapaa, saamme korvausta monista tarjouksista listattu sivuston. Yhdessä keskeisten tarkastelun tekijöitä, tämä korvaus voi vaikuttaa, miten ja missä tuotteet näkyvät koko sivustossa (kuten esimerkiksi siinä järjestyksessä, jossa ne näkyvät). Sivustomme ei sisällä koko maailmaan, saatavilla olevat tarjoukset. Pääkirjoitus lausunnot sivustolla ovat tiukasti omaan ja ei anneta, vahvistanut tai hyväksynyt mainostajille.

Mainostajan Disclosure

6 paikkoja tavata Lesbo Singles (Online ja offline)

Mikä tahansa näistä dating sivustot olisivat hyviä vaihtoehtoja, jos olet haluavat tehdä todellista yhteyttä verkossa. Vaikka nämä sivustot eivät ruokaa lesbot sanottuna monimuotoisuus verkkojensa takaa löytyy aina joku keskustella kanssasi.

load...

2. Voit sekoittaa asioita klo Lesbo Bar tai Club

Yleisesti ottaen, lesbo baarit eivät ole yhtä yleisiä tai suosittu kuin homobaarien (tai suora baareissa, että asia), mutta ne ovat olemassa. Voit tehdä nopea haku löytää hillitty lesbo hangouteissa piilossa välillä testosteronin täyttämä gastropubs ja sateenkaaren väreissä gay seurat.

Vagabroads koota melko kattava luettelo parhaista lesbo baarit ympäri maailmaa. USA oli useita merkintöjä rannikolta rannikolle.

load...

Lesbo baarit voi olla vaikea löytää, mutta ne ovat hyvin kannattaa odottaa.

Voit myös pitää silmällä lesbo yötä paikallisten seurojen tai baareissa. Jopa suosittu naisten ilta voi työskennellä. Jos kaikki muu epäonnistuu, voit noppaa gay klubi. Melkoinen joukko lesbot näy täällä etsivät hyvää aikaa.

Vielä yksi asia: GoMag suosittelee menossa baarissa soolo sanoen: ”Lähtökohtana on, että olet paljon todennäköisemmin kärsiä, kun olet itse.”

3. Pride Pride Tapahtumat & Lesbo Meetups

Kukapa ei rakastaisi hyvä Pride? Tositapahtumiin olin kerran ostosmatkalla ystävän kanssa, ja olemme täysin hylätty meidän kärryt kaupassa, jotta voisimme saalis jopa sateenkaaren paraati menossa ulkopuolella. No Regrets. Se on vain hauskaa olla osa tätä iloista energiaa ja don sateenkaaren viitta rinnalla ihmisten yhteisö, jotka jakavat samat arvot.

load...

On helppo rakastua (tai vastaava) aikana Pride Parade koska olet ympäröi värikäs, nauraen ja intohimoinen yksilöitä. Jos etsit tavata lesbot, et voi tehdä paljon parempaa.

Useimmissa suurissa kaupungeissa (ja jopa pieniä yrityksiä) isännöi vuosittainen Pride kesäisin.

New Yorkin seksuaalivähemmistöjen Pride maaliskuuta on suurin lajissaan, houkuttelee kymmeniä tuhansia ihmisiä, jotka marssivat alas Fifth Avenue jolle annetaan heidän sateenkaaren paras.

Voit myös katsoa ympärilleen LGBTQ + tapahtumia ja lesbo Meetups tapahtuu kaupungilla avartaa näköaloja ja kasvattaa sosiaalinen verkosto. Olitpa vetoa riehakkaita protesti tai harkittuja kirjakerho, tärkeintä on olla mukana ja äänesi.

4. Ota läimäyttää klo softball tai toisen joukkueen Sport

Nyt tämä saattaa kuulostaa clichГ ©, mutta softball on todella hyvä paikka tavata lesbo naisia. Ovatko kaikki softball pelaajia lesbot? Ei tietenkään! Älä kaikki lesbot leikkiä softball? Katin kontit! Mutta tämä stereotypia on olemassa syystä. Pat Griffin, An LGBTQ + kouluttaja ja kirjailija, laita se , ”Kautta historian softball on keskipiste lesbo naisia. Siellä on totuuden siemen stereotypia.”

Liittyminen paikallinen kaikkien naisten softball joukkue ei ole huono tapa esitellä itsesi lesbo ystäviä ja päivämäärän prospects.You'll ainakin ballpark päivämäärän. Pun varmasti tarkoitettu.

Täysin naisten softball liiga on loistava lähtökohta jos etsit päästä edes alkuun.

Softball ei ole ainoa vaihtoehto, joko. Tahansa joukkue urheilu tai toimintaa johtaa luonnollisesti erilaisia ystävyyssuhteita ja suhteita, jotka singleä haluavat. Voit liittyä kickball joukkue, lacrosse ryhmä, rockclimbing tapaaminen - Hei, liittyä yhteiskunnan unicyclers , jos haluat - tai minkä tahansa urheilujoukkueen joka tuo ulos Comfort alueen ja osaksi yrityksen ystävällisten naisten omassa alueella.

5. Osallistu LGBTQ + asianajoryhmä

Sinun ei tarvitse odottaa virallisen ylpeyden tapahtuma näyttää väriä ja anna freak lipun lentää. Voit tukea LGBTQ + oikeudet liittymällä LGBTQ + asianajoryhmä tai yhdistys. National Center for Lesbo oikeuksia on usein vapaaehtoisia ja / tai harjoittelijoita auttamaan ajaa tapahtumia ja kerätä rahaa hyvään tarkoitukseen.

National Center for Lesbo oikeuksia tekee muutoksia oikeudenkäyntien avulla, lainsäädäntöä, ja koulutus.

Ihmisten oikea kampanja on Toimintokeskuksen omistettu kertomalla tasa-odotuksiin yksilöitä, mitä he voivat tehdä tehdä eroa. Voit liittyä ihmisoikeusneuvoston tasa Corps toimimaan ensimmäinen puolustuslinja taistelussa vapauden, oikeuden ja omenapiirakka.

Mukaan verkkosivuilla, ”Meidän tie voittoon on yksinkertainen: yhdistää vahvimmat sitoutuneet LGBQ kannattaa ympäri maata auttaa meitä vastaamaan kun oikeuksiamme on uhattuna.” Kuulostaa arvoinen tehtävän mukana paljon ihmisiä.

6. Lopuksi - Pyydä ystäviäsi esitellä sinulle

Ei, tämä ei ole paikka, sinänsä, mutta se on tärkeää mainita, että tämän lesbo, ystäväverkostoasi on luultavasti tehokkain dating työkalu. Varsinkin jos ystäväsi ovat lesbot liikaa. He pakko tietää jonkun - tai tietää jonkun, joka tuntee jonkun - joka voisi olla hyvä ottelu sinulle. Pyydä ystäviäsi kampaa läpi yhteyksiä ja asettaa sinut treffeille. Hei, se toimi Meghan Markle.

”Olemme naisia. Emme pidä asioita, jotka ovat liian helposti saatavilla.” - Zara Barrie Elite Daily

Monet lesbot päätyvät dating niiden ystäväpiirin - mikä voi joskus aiheuttaa draamaa, mutta useimmat naiset ovat melko chill siitä. ”Ympyrä ei ole yhtä uhkaava tai pelottava luulisi”, sanoi Taz Dickerson käytettäessä Kun Ellen artikkeli. ”Se voi vain treenata teidän puolesta. Saada siellä. Päivämäärän kuka haluat, ja muista: Joskus jonkun toisen yhteensopimattomuus voi olla täydellinen sinulle.”

Laajenna sosiaalisen verkon ja Sinulta laajentaa Päivämäärä Verkko

Dating kuin lesbo on erityisen vaikeaa, koska siellä ei ole go-to ainoastaan ​​naisille paikka löytää päivämäärä. Lesbo mennessä täplät ovat ainutlaatuisia ja vaikeasti kuin lesbot itse. Ystäväni ja olen todennut, että kantapään kautta kuten me elbowed tiemme läpi joukko keikari toiveita löytää yksi tai kaksi lesbo poikaset klo homobaari keskustan.

Etsiminen lesbo päivämäärän voi tuntua etsivät neulaa heinäsuovasta sometimes.I ajatella Elite Daily n vanhempi kirjailija Zara Barrie laittaa sen parhaiten, kun hän sanoi hänen no-hylätty lesbo dating opas , ”Olemme naisia. Emme pidä asioita, jotka ovat liian helposti saatavilla, ja Dating Scene ei ole eroa. Kulttuurimme on kuin salainen suunnittelija näyte myynti mainostetaan vain yksinoikeudella ihmisryhmän 'in tietää.'”

Toivottavasti nyt olet hieman enemmän tietotaitoa kuin olit kun alkoi, ja voit navigoida hankala lesbo dating kohtauksen ja huomaat naisen unelmiesi.