6 parasta paikkaa löytääkseen homo-pariskunnan neuvontaa (sekä asiantuntijan huipputason vinkkejä)

2 toukokuu 2019

Jos olet homo pari kokee suhde kärsimystä tai etsivät rikastamiseen oman kumppanuutta, niin parit neuvonta voi olla loistava paikka tutkia vahvistaa side, ratkaista ihmissuhteisiin kysymyksiä, ja edistää suurempaa rakkautta ja sitoutumista.

Kun tabu, leimautumista liittyy neuvonta on onneksi alkanut vähentyä viime vuosikymmeninä, ja se voi jopa pitää trendikästä olevan terapeutin yhteistyötä voit hallita elämän ylä-ja alamäkiä.

Mutta kun olet homo, se voi olla hieman haastavaa havainto resursseja varmistaakseen terapeutti haluat auttaa sinua ongelmia on todella homoystävällinen, myönteinen ja hyvin koulutettu LGBT kysymyksissä. Vaikka jotkut suhde kamppailut ovat yleismaailmallisia kaikkien ihmisten keskuudessa, homo suhteita myös joitakin ainutlaatuisia dynamiikkaa, jotka parhaiten työskentelee ammattilainen, joka on koulutusta, ja taitoa voisivat auttaa meidän erityistarpeet.

load...

Tässä ovat kuuden parhaan paikkoja löytää homo neuvonta sekä joitakin minun vinkit tekee varmasti on hyviä kokemuksia.

Paikkoja löytää Ohjausta | Vinkkejä Neuvonta

Parhaita paikkoja löytää Neuvonta varten homoparien

Alla on erilaisia ​​paikkoja, joiden avulla voit rajata hakua ja tee valinta terapeutin yksinkertaisempi ja enemmän kohdistettu tilannekohtaista tarpeisiin.

1. GLBT National ohjekeskus

GLBT Kansallinen ohjekeskus on erittäin arvokas resurssi on käsillä! Jos olet kriisissä ja sinun täytyy puhua jonkun kanssa, tämä organisaatio on saatavilla tarjota huolehtiva tukea ihmisiä, jotka ymmärtävät ainutlaatuisia tarpeita ja kysymyksiä meidän LGBT-yhteisön. Se omistaa myös voimakas tietokanta lähetteitä ja resursseja homoystävällinen organisaatioita ja palveluita, kuten parit ohjaajat, omalla alueella.

load...

2. American Association for Avioliitto & Perhe Terapeutit

AAMFT on ammatillinen yhdistys avioliitto ja perhe terapeutit, jotka ovat erikoiskoulutusta suhde kysymyksiä. Kartanossa on terapeutin paikantimen valtion, kaupungin ja postinumeron.

3. American Association of Seksuaalisuus kasvattajien ohjaajat ja terapeutit

Usein seksuaalinen asioista voi seurata suhteen ongelmia monille pareille. AASECT on ammatillinen yhdistys seksuaalisuuteen ammattilaisille nimenomaan saaneet ne seksuaalisuuteen liittyviä kysymyksiä. Tässä on terapeutti paikannin valtion.

AASECT tarjoaa terapeutti paikannin, joten voit helposti löytää joku lähellä sinua.

4. Psychology Today terapeutti Database

Tällä hetkellä yksi suurimmista find-a-terapeutti verkossa asian hakukoneita saatavilla, Psychology Today voi auttaa sinua löytämään ohjaaja valitsemalla kaupunki ja osavaltio ja valitsemalla keskuudessa erilaisia ajankohtaisia kysymyksiä ja erikoisalojen neuvonantajista ovat.

load...

5. Gay Lesbo Kansainvälinen terapeutti hakukone

GLITSE on pitkäaikainen asian hakukoneen avulla löydät LGBT terapeutin sopii tarpeisiisi.

6. Ota sairausvakuutus Provider lähetteen Couples terapeutti

Tavoittaa sairausvakuutus ja pyydä joitakin viittauksia terapeutit omalla alueella, jotka ovat erikoistuneet työtä LGBT väestöstä. Muista etteivät kaikki vakuutusyhtiöt kattavat parit neuvontaa, joten saatat joutua maksamaan pois taskusta.

Toinen vaihtoehto on pyytää työnantajalle, jos olet työntekijä avustusohjelman. Jos näin on, sinulla voi olla neuvontapalvelut saatavana ilmainen hyötyä sinulle ja samalla terveydenhuollon antajaa, voit pyytää lähetteet itäisten erään LGBT neuvonantaja.

Top Vinkkejä Gay Suhde Neuvonta

Nyt kun tiedät mistä löytää homoparien ohjaaja, tässä mitä sinun tarvitsee tietää itse valita ja tutkia oikea.

1. Varmista, että viittaukset Valita ohjaajan erikoisnäyttelyssä Gay Ihmissuhteet

Etsiessään terapeutin online hakukoneen tai sairausvakuutus suunnitelma, muista tarkistaa, että tietty ohjaaja erikoistunut homo ja lesbo neuvontaa. Jotkin näistä tietokannoista voi vain sanoa ”parit neuvonta” ja haluat varmistaa kliinikon toimii ja on koulutusta homojen avioliitto neuvontaa.

2. Haastattelu tulevien terapeutti Ennen Making edellisen nimityksen

Kuluttajana sinulla on oikeus tietää, mitä odottaa, kun kirjaudut kanssa ohjaaja ja tietää enemmän ammatillinen tausta ja kokemus. Muista soittaa terapeutin ja kysyä heiltä kysymyksiä heidän kliinistä kokemusta työskentelystä LGBT yksilöiden, parien ja perheiden. Kysy heiltä, ​​mitä heidän lähestymistavan kanssa pareille merkitsee ja mitä teorioita ja tekniikoita ne omaksua.

Keskustele tulevien neuvonantaja puhelimessa ja tarkistaa hänen verkkosivuilla ennen sitomista.

Gottman Menetelmä ja tunteisiin-Kohdennettu Parit Therapy ovat kaksi tällaista suhdetta malleja, jotka ovat osoittautuneet erittäin tehokkaiksi kanssa parit. Haluat arvioida ammattilaisen asenne työskentelystä homo asiakkaita, jos ne vahvistaen ja ei-puolueellinen, ja jos tunnet olosi mukavaksi niiden käytös. Jos joku mainitsee homo eheytymiskurssi , juosta kukkulat, sillä tämä hoitomuoto voi olla vaarallista ja homofobisen.

3. Tarkista, onko ohjaaja sidoksissa Liittyvät Organisation

Varmista, että terapeutin on sidoksissa ammatillinen järjestö liittyvää yhdistettynä suhteita ja ne harjoittavat täydennyskoulutukseen liittyviä parit hoito ja LGBT kysymyksiä.

On linjattu kaltaisessa organisaatiossa AAMFT tai AASECT osoittaa ohjaaja verkostoja ja pitää ajan tasalla tilanteen kehittymisestä ja tutkimuksen alalla. Nämä organisaatiot edellyttävät myös tietty määrä täydennyskoulutusta tuntia säilyttää luvat ja todistukset, ja tämä auttaa varmistamaan jatkuvan koulutuksen parit liittyvissä asioissa edelleen hioa veneet.

Tee tutkimusta ja löydät oikea homoystävällinen Neuvotteleva

Mikään ei ole meille rakkaiden kuin suhdettamme elämänkumppani, niin tehdä oikea valinta terapeutin edellyttää riittävää tutkimusta ja due diligence varmistaa olet yhdenmukaistaa itseäsi oikeaa ammattilaista apuna vahvistaaksenne tärkein side. Se voi olla yksi parhaista päätöksistä ikinä tehdä. Niin onnellinen metsästys ja kaikki parhaat suhteesi matkaa!

Valokuva lähteet: aasect.org, multilinecc.com