6 tapaa kestää pidempään sängyssä

18 heinäkuu 2019

Kuten homomiesten, monet meistä ylpeitä siitä hyvä ystäville. Seksi on tärkeä osa elämäämme ja suhteita.

Katsokaapa kaikki dating sites, kytkennät sivustoja ja sovelluksia, jotka ovat siellä, ja yksi tärkeimmistä tekijöistä johtavat Breakups kumppaneiden kanssa on puute sukupuoleen tai tyytymättömyys intiimi elämäämme.

Se on ollut sosiaalistuneita vuodesta lapsuuden että ollakseen ihminen merkitsee olla seksuaalisesti viriili, kokenut ja hyvä siinä. Tämä voi laittaa paljon paineita siitä ja on usein johtava syyllinen kehittämiseen suorituskyvyn ahdistusta ja seksuaalisia häiriöitä.

load...

Joten kun asiat alkavat mennä pieleen makuuhuoneessa, monet miehet tulevat epävarma, huolissaan ja huolestunut siitä, ja tämä vain on taipumus yllä ja vahvistaa kysymyksiä. Se voi myös olla haitallisia vaikutuksia yhden itsetuntoa ja suhde johonkin kumppanin jos ei ole varovainen.

Yksi yleinen seksuaalinen ongelma miehillä voi olla on ennenaikainen siemensyöksy. Yksinkertaisesti sanottuna tämä on Cumming ennen haluat seksin aikana.

Mikään ei voi olla turhauttavaa kuin silloin, kun pato taukojen aikana seksiä ennen kuin tuntuu olet ollut laadun istunto kumppanin kanssa, sillä myös miehillä on pitkä refraktääriaika ennen kuin ne voivat saada erektion uudelleen climaxing.If koet tämä erityinen haaste, vain tietää, että et ole yksin ja että tämä tilanne on hyvin hoidettavissa.

load...

Mitkä ovat joitakin strategioita kestävät kauemmin sängyssä parantaa seksielämääsi ja mennä kesto? Alla on muutamia vihjeitä, joiden avulla jump-start seksielämääsi ja pyydä kumppani kerjäämään armoa.

1. Hanki lääkärintutkimuksen

Ensimmäinen käsittelyjärjestys ennen kuin teet mitään muuta on maksaa lääkäriltä vierailu saada fyysinen tentti.

On monia syitä PE, yleensä moniulotteinen luonne, kuten fyysinen sairaus, vamma, lääkityksen sivuvaikutukset, psykologisia ongelmia, stressi, suhde ongelmia ja seksuaalista taitoa alijäämien muutamia (Metz & McCarthy, 2003).

Sinun kannattaa sulkea pois mahdolliset lääketieteelliset syyt ennen sukellusta osaksi muita vaihtoehtoja.

2. Ojenna esileikki vaiheessa

Tämä tuntuu ei-murskata, mutta monet miehet jännitystä asiat menevät suoraan kohti WAM-BAM että seksuaalinen teko ja laiminlyönti kaikki hyvät jutut, joka on mukana alkutahdeista.

load...

Loitolla levinneisyys on paljon fantasia, koskettaa, hyväillen, suudella ja imevät saada molemmat halu metriä pyörimästä. Useimmat hauskaa sukupuoleen on ennakointi ja kerääntyy, niin hidas asioita alas ja nauttia koko prosessin. Vaihtaa muita toimintoja, jos sinusta tuntuu, olet pääsemässä puhaltaa.

Ja kun teet mennä koko matkan, hidastaa tempoa. Tunkki-vasara tekniikkaa, kun taas varmasti kuuma, voi nopeuttaa vapauttamista orgasmin, kunnes olet oppinut hallitsemaan kehon reaktioita.

3. Pysy päästäsi

Ahdistus on iso seksiä tappaja. Jos olet huolissasi Cumming liian nopeasti, paitsi se voisi itseään toteuttava ennustus tulla totta, mutta sitten se voi myös aiheuttaa vaikeuksia saamiseen ja ylläpitää erektiota.

Lisäksi vanha häiriötekijä tarinoita ajatella jotain muuta, kun olet seksin ovat tehottomia. Kun olet päätäsi, et ole enää hetkessä ja ryöstävät itsesi ja kumppanisi nautinnon.

Aina kun huomaat ajautumassa päätä, ohjaa itse takaisin tässä ja nyt ja harjoitella keskittyen kumppani ja kehon tuntemuksia. Lue enemmän käsitteestä ”mindfulness” saada taitavia tässä.

4. Anna PB lihaksia workout

Oletko koskaan kuullut Kegel harjoitukset naisille? Me miehet voivat tehdä samanlaisen harjoituksen vahvistamalla pubococcygeus lihas , joka ulottuu virtsan sulkijalihaksen peräaukkoon. Nämä harjoitukset sisältyy kiristystä ja rentouttava lihas (kuvitella virtsaamisen ja sitten pysäytetään virtaus ja sitten vapauttamalla uudelleen).

Rakentamalla PB lihaksia, se on dokumentoitu auttamaan PE kysymyksiä ja tukien vahvempi erektio. Tässä on hyvä SlideShare joka kuvaa tätä tarkemmin.

5. Hanki koulutettuja tantrisesta seksuaalisuuteen

Tantric sukupuoli on ikivanha käytäntö tietoisuuden lisäämiseksi seksuaalista energiaa ja rikastuttaa koko seksuaalinen kokemus eikä vain sukupuolielimissä.

On olemassa paljon kirjoja ja työpajoja saatavilla oppia tätä käytäntöä, ja se on osoittautunut pidentävän sukupuolen ja lisäävät hengellisyyden tunteen välillä parit, jotka voivat syventää läheisyyttä ja yhteys.

Yksi suosikeistani erityisesti homomiesten on ” Gay miehen Kama Sutra ” Terry Sanderson.

6. Kokeile purista ja stop-start tekniikoita

Kun puristaa tekniikka, juuri ennen ”josta ei ole paluuta”, kun tuntuu itse siitä orgasmia, purista jäsen. Jotkut kannattajat ehdottaa peniksen juureen, kun taas toiset ehdottavat painamalla siittimen lujasti peukalon ja etusormen välissä.

Stop-start tekniikka on kuin ”reuna”, jossa lopetat seksuaalista toimintaa tällä hetkellä väistämättömyyden asti tunne orgasmin laantuu ja jatkaa sitten. Pitää tehdä tämän toistuvasti pidentää istuntoa.

Molemmissa tekniikoita, elimistö alkaa saada ehdollistettu loitolla orgasmin niin voit kestää kauemmin ajan. Harjoitellaan näiden tekniikoiden yleensä parhaiten alkanut soolo masturbaatio istuntoja ja sitten integroida kumppani. Se on myös yleensä auttaa saamaan opastuksella sukupuolta terapeutin tai valmentaja auttaa sinua tässä prosessissa.

Kokeilemalla nämä käyttöön koon, löydät itsesi nauttia pidempään ja tyydyttävämpää seksuaalinen istuntoja kumppanin kanssa. Lisätietoa tästä aiheesta, suosittelen ” Selviytyminen Ennenaikainen siemensyöksy ” Michael Metz ja Barry McCarthy arvokkaana voimavarana.

Niin mene nauti! Ja varmasti keksiä ilmaan!

Metz, Michael E. & McCarthy, Barry W. (2003). Selviytyminen Ennenaikainen siemensyöksy: Kuinka voittaa PE, miellyttää ja partneri on suuri Sex. Oakland, CA: New Harbinger Publications, Inc.

Valokuva lähteet: kurtandblaineforever.wordpress.com, gifsoup.com, sodahead.com, ytimg.com