6 tapaa tavata homoja

28 toukokuu 2019

Ei ole mikään salaisuus, että löytää toteuttamiskelpoinen ehdokkaita suhde vaatii työtä - varsinkin jos olet homo mies.

Klo DatingAdvice.com ymmärrämme monimutkaisuutta, jotka tulevat vuodelta. Siksi olemme koonneet listan kuusi parasta tapaa tavata homoja.

Joten onko sinulla haluavat juhlia sitä klubilla tai mieluummin pitää sen täyteläinen, tässä on muutamia vinkkejä, temppuja ja taktiikoita löytää unelmiesi mies.

load...

1. Online dating.

Saatat ajatella on taito muistuttaa homo mies väkijoukkoon, mutta miksi ei tehdä helpoksi itsellesi ja vain minne homojen mennä?

Online dating sivustot kuten Zoosk.com ottaa arvailun siitä. Täyttämällä miehen homo dating sivusto, olet lähes taattu hän on homo.

Jos olet valmis aloittamaan tavata laatu miehiä tänään, siirry tarkastelun 2013: n parhaista gay dating sites.

load...

2. Mene homobaarin / yökerho.

Se saattaa tuntua neuvoja täti tai ei-homoystävä antaisi teille, mutta menossa homo baareja ja yökerhoja on edelleen hyvä tapa tavata miehiä.

”On hyvin mahdollista, tapaat

load...

samanhenkisiä miehenä tehdä mitä rakastat.”

3. Liittyä ryhmään.

On monia ryhmiä, jotka palvelevat tai liittyvät vain homomiesten. Jos olet yliopistolla tai lukion, sitten tutkia Gay-Suora Alliance.

On myös joukko nuorisotalo ja ryhmien vanhemmat väkijoukon. Tehdä tutkimusta Internetissä ja tavata samanhenkisiä miehiä sosiaaliseen toimintaan.

4. Ystävillesi.

Kuka paremmin toimimaan oman cheerleaderit kuin ihmiset, jotka haluavat viettää aikaa kanssasi? Näitä ihmisiä kutsutaan ystävillesi ja ne ovat suuri voimavara täyttämään unelmiesi mies.

Mitä sinulla on menetettävää? Saada itsesi siellä on hyvä tapa tavata joku.

5. Kerhotoimintaa.

Tärkeä kysymys on, ”Missä vietän vapaa-aikaa?” Nämä ovat tunnin, joita ei käytetty työssä tai nukkumassa. Nämä ovat tunnin päätät miten niitä käytetään.

6. Homo risteily tai muu homo liittyviä loma.

On olemassa kymmeniä yrityksiä, jotka palvelevat nimenomaan järjestämiseen lomat homomiesten.

Ei ole kiertää se - ihmisten tapaaminen on kovaa. Siksi olemme rakentaneet listan kuusi parasta tapoja vastata homomiesten, myös meidän ykkönen pick - online dating.

Joten katsomaan meidän arvion parhaista gay dating sites. Voit olla iloinen teit.

Kuvalähde: publicradio.org.