6 tapaa tavata lesboisia naisia

17 helmikuu 2019

Vaikka yhä useammat naiset elävät elämäänsä avoimesti lesbot, se on silti tehtävä löytää kannattavia ehdokkaita onnistuneita suhteita. Joten on lähtökohta tähän listaan.

Klo DatingAdvice.com mielestämme sinun pitäisi olla kaikki mahdollisuudet tavata muita naisille, jotka haluavat naiset. Siksi olemme koonneet listan kuusi parasta tapaa tavata lesbo naisia.

1. Online dating.

Se kynnyksellä uuteen aikakauteen, jossa tietokoneen toimii portaali löytää miss right. On olemassa kymmeniä online dating sivustoja, jotka palvelevat lesbot.

load...

Nuo kertoimet kuulostaa hyvältä, niin mitä vielä odotat? Siirry tarkastelun 2013 parhaista lesbo dating sivustoja.

load...

2. Yhteisön ryhmiä.

Karkaamassa omaan yhteisöön ja osallistu tapahtumiin ja ryhmät ovat hyviä tapoja tavata muita lesbo naisia.

”Älä pelkää astua ulos

Comfort Zone.”

3. Ystävät ystäviä.

Teidän lähipiiriin on varma tapa tavata muita lesbot. Kysy homo ja hetero ystäviä ajatella naaraat he tietävät ja ne perustavat sokkotreffit tai ryhmän päivämäärä tutustua tähän mahdollisen rakkauden.

load...

Todennäköisesti ystäväsi ovat ystäviä naisten kanssa, jotka ovat samankaltaisia ​​kuin sinun.

4. Vacation.

On olemassa kymmeniä yrityksiä, jotka järjestävät lesbo vain lomat, jossa risteilyt on yksi suosituimmista.

5. Tanssi klubeja ja baareja.

Mene suosikki hakukone ja kirjoita ”(Insert kaupunki) ja lesbo baareja.” Ellei asut pikkuinen, pieni kaupunki, mahdollisuudet ovat saat osumia paikallisille tanssia klubeja ja baareja, jotka palvelevat nimenomaan lesbo naisia.

6. Lesbo vain tapahtumia.

Tarkista paikallisessa sanomalehdessä tai tehdä uuden online-haku löytää lesbo tapahtumia ympäri aluetta. Monissa kaupungeissa on gay pride festivaalit joukossa monia muita tapahtumia.

Mahdollisuudet ovat tapaat tonnia naisten viikoittain, mutta kuinka moni näistä ovat lesbot ja avoin suhde? Todennäköisesti ei monta ellei etsit oikeissa paikoissa.

Siksi olemme koonneet listan kuusi parasta tapoja vastata lesbo naisia. Joten lukea ja tutustu arviot ovat paras lesbo dating sites.

Kuvalähde: flickr.com.