6 vaihetta jokaisen homo-parin pitäisi saavuttaa suhdettaan

20 helmikuu 2019

Elämässä on kyse kehitys, evoluutio ja etenemistä, ja kun käymme läpi tätä kypsymisen prosessia, on usein tyypillisiä vaiheita koemme kun jatkaa kasvuaan.

Esimerkiksi saat todennäköisesti muistaa kävit läpi tiettyjä vaiheita ja vaiheiden identiteetin rakentumista kun tuli ulos itseäsi homo mies ja alkoi tulla toimeen oman seksuaalisuuteen.

Tässä on artikkeli siitä tunnetun ”Cass homoseksuaali Identity Development” malli, jossa eritellään, tätä prosessia.

load...

No, suhteet ovat samalla tavalla

Paljolti samalla tavalla kuin yksilöinä me kasvaa ja kehittyä, niin teemme suhteita.

Kun aloitat seurustelevansa ja työskennellä kohti pitkän aikavälin kumppanuutta, on yhteinen kehityshäiriöitä liikeradan saat todennäköisesti seuraa.

On olemassa erilaisia ​​vaiheen malleja, jotka yrittävät selittää intiimi suhde kehitykseen, vaikka valtaosa kuvaisivat heteroseksuaalisia rakkauden.

Vaikka on olemassa monia yhtäläisyyksiä ominaisuuksia ja ominaispiirteitä suhteita heteroparit, homo / lesbo suhteita on myös joitakin ainutlaatuisia eroja ja haasteita, jotka eivät välttämättä seurata joitakin näistä muussa suhteessa teorioita.

load...

Valitettavasti on yksi sellainen malli, joka puhuttelee male pareista!

Vuonna 1984 David P. McWhirter ja Andrew M. Mattison julkaistu ” Miespuolinen Pari: miten ihmissuhteita Develop.”

Kirjoittajat suoritti tutkimukseen aikana viisi vuotta, he haastattelivat 156 mies- rakastavan suhteet kestävät tahansa yksi 37 vuotta.

Heidän tarkoituksena oli selvittää, miten mies- toimivat arjessa kannalta domestics, raha, seksuaalisuus ja suhde kysymyksiä.

Mitä todella ilmi tutkimuksesta oli uraauurtava löytö, että huolimatta erot miesten, niiden suhteet läpi tyypillisiä kehitysvaiheissa samalla tavalla yksilöiden kasvaa ja kehittyä.

McWhirter ja Mattison jakamaan tutkimustulokset tässä kirjassa ja tunnistaa kuusi erillistä kehitysvaiheet male parit läpi, joka on välttämätön kasvulle ja terveen kypsymisen heidän suhteensa.

load...

”Jokainen vaihe voi tulla rakennukseen

lohko on myöhemmissä vaiheissa.”

Kuudessa vaiheessa on merkitty:

  1. ”Sekoittaminen” ensimmäisenä vuonna
  2. ”Pesiä” vuosina kaksi ja kolme
  3. ”Ylläpito” vuosina neljä ja viisi
  4. ”Building” vuosina kuusi kautta 10
  5. ”Vapauttaminen” vuosina 11: stä 20
  6. ”Uudistuva” vuosina 20 ja sen jälkeen

McWhirter ja Mattisondescribe eri ominaisuudet, jotka ovat muistuttavat kunkin vaiheen, joka myös voi olla rakenneosia ja siltoja kohti kulku seuraaviin vaiheisiin ja pystyy tunnistamaan muita vaikutuksia ja mahdollisia kriisin tai haasteita, jotka ovat yhteisiä.

Nämä usein ovat ominaisia kasvukipuja kehittämiseen tarvittavia ja terveyden suhteesta ja kumppanit järjestelmän sisällä samoin. Tässä on artikkeli , että tiedot näistä vaiheista.

Ei jokainen pari heijastaa tätä mallia

Jesse Tyler Ferguson, on ”Modern Family”, hänen miehensä, Justin Mikita.

Kuitenkin tämä kehys tarjoaa instrumentaali havainnot, että ei ainoastaan ​​hälventää yhteisiä myyttejä ja harhaluuloja että runsaasti noin homo suhteita, vaan myös arvokas rakenne auttaa kouluttaa parit mahdollisista haasteista niillä on tällä hetkellä tai lopulta kohtaavat.

Tämä tieto voisi samalla auttaa tuottamaan enemmän myönteisiä tuloksia ylläpidosta suhteita konfliktin kautta, jotka voisivat yleensä oikeinkirjoituksen hajosi Kasvanut tietoisuus, ennaltaehkäiseviä vianmääritys ja taitoja lisääviä tukiin lisää saumattoman siirtymisen tällaisella kehittämishaasteita.

Porrasmalli myös positiivisia normalisointi homoparien ja voisi olla hyödyllistä parit muiden seksuaalisia suuntauksia ja suhde tyylejä samoin.

Empiirisiä tarinat ja esimerkkitapauksia Kirjassa myös hyödyllistä tukea kuvauksia huomautuksista ja voitiin pitää innostava ja validointi pariskunnille. Se on erittäin pedagoginen lukea!

Toinen suhde malli Tykkään joka puhuu enemmän kohti heteroseksuaalisia suhteita, vaikka se on jonkin verran merkitystä ja sovellettavuus homo suhteita, on Knapp Relaatio Vaiheet Malli. Tässä on artikkeli , joka kuvaa vaiheita tämän mallin kanssa.

Miten tämä malli tehoavat sinulle?

Haluatko leikkiä sen kanssa ja pitää hauskaa

Tämä ensimmäinen linkki esittelee eri vaiheissa malliin katkelmia suosittu elokuvan kohtauksia, jotka kuvaavat kaikki suhteen vaiheissa.

Tämä toinen linkki on harjoitella tunnistamaan eri vaiheissa kuten katsella katkelmia suositun TV ”toimisto” lisätä hieman huumoria ja nautintoa tähän prosessiin!

Mitä ajattelet siitä suhteesta kehitysvaiheessa malleja? Missä vaiheessa sinä ja poikaystäväsi / kumppani neuvottelee tällä hetkellä? Miten tämä voi auttaa sinua navigoimaan suhteesi matkaa eteenpäin?

Valokuva lähteet: nydailynews.com, chicagomag.com