7 asiaa, josta sain tietää lukiosta

26 toukokuu 2019

Kaikki mitä tarvitsee tietää dating olet oppinut lukiossa. Toki voi olla joitakin tarkennuksia, että te poimia matkan varrella tekemään kokemuksesta hieman paremmin sinulle ja päivämäärä, mutta perusainekset ovat siellä.

1. Tytöt eivät pure.

Me kaikki aloittavat paljon pelkoa, kun se tulee lähestyy että täyteläistä, vastustamaton tyttö, joka ei koskaan poistu ajatuksemme. Mutta osa siitä, mitä haluamme hänestä on hänen makeus, lempeys ja ystävällisyys.

load...

Miksi odotamme häntä purra päämme pois tai nauravat meille, jos lakko jopa keskustelun tai pyytää häntä ulos? Onneksi jotkut muut tytöt ja jopa muutamia kaverit antoi meille kannustusta puhua hänelle, ja se oli miellyttävä, helppo ja alku jotain kaunista!

2. Paljon tyttöjä kuin sinä.

Luonto hoitaa kova osa. Emme tiedä miksi, mutta tytöt haluavat meitä! Kun alkaa huomata ” signaaleja ”, se on paljon helpompi hakeutua niitä, jotka ovat jo kiinnostuneita. Se voi olla ”instant kiinnostusta” ravintolassa tai meneillään etua töissä tai koulussa.

Nämä ovat muutamia niistä ”vihreitä valoja”, jotka eivät muutu vuosien varrella:

load...

3. Tytöt haluavat tehdä ulos.

Kun vihdoin tehdä saada sitä tyttö treffeille aikana lukion, kaikki mitä voi ajatella on suudella häntä huulille ja koskettaa hänen kasvonsa, mutta me luku hän tulee ottaa veitsen ja viilto kurkustamme jos yritämme. No, olemme oppineet niin että jos tyttö on valmis treffeille kanssasi, niin hän on todennäköisesti tunne samat vaatii. Ja kun hänen sydämensä siinä, poika, hän voi suudella!

”Useimmat meistä eivät opi vasta lukion jälkeen

että mitä me luovumme meidän lady tulee

takaisin meille satakertainen, kun voitamme hänen rakkautensa.”

4. Tytöt ovat kokonaisuutena 'ensinkään lajeja.

Nämä havainnot voisi täyttää määriä. Dating tyttö ei ole kuin hengailua kaverit. Voit tietämättään jännitystä häntä vain tekemällä joitakin normaalin keskustelun siitä, miten kaunis hän näyttää ja kuinka paljon olet aina halunnut häntä.

Voit myös todella kusta hänet tietämättä edes sitä. Naiset voivat olla hyvin tuomitseva asioista, jotka eivät ole edes tutkalla ( ”Hän ilmaantui raidallinen paita ja siellä oli tyhjä McDonald'sin pussi takapenkillä auton. OMG!”)

load...

Olemme oppineet, että meidän on pystyttävä lukemaan hänen mielessään (koska hän ei koskaan kerro meille, jos tulee ongelmia tai mikä se on.) Se on parasta, jos voimme kattaa hänen jokaista päähänpisto.

Ne voivat itkeä klo pisara penniäkään. Ja heidän on hieno rivi (näkyvät vain ne) välillä on pummi ja on prinssi. Silti emme voi elää ilman niitä. Mene kuva.

5. Suuri päivämäärä voidaan halvalla.

Tätä me usein unohtaa myöhemmin. Lukiossa, ikimuistoisimmat hetket ovat vain ollaan yhdessä, katsellen toistensa silmiin. Vietät kaiken rahaa Elokuvapainikkeen, iso tynnyri popcorn ja hampurilainen jälkeenpäin, mutta kaikki hän muistaa on kävellä pitkin järven kanssa kuu ja tähdet valaistus tiesi.

Muistatko vielä kerran, tyttö ja muutamat muut parit pelataan charadeissa Sandy Banner luona koko yön ja tyttöystäväsi nauroi kunnes hän itki. Päivämäärät käytetään olla kyse teidän kahden, hauskaa kertaa ja hienoja suudella. Ne voivat silti olla!

6. Vähän kunnioitusta menee pitkälle.

Lukion opetti myös, että tytöt todella tykkään nice guys. Kun he vihdoin dump kovasta, valvontaan, kiusaaminen poikaystävien, he ovat ihmeissään ja erittäin vetoa tarjouksen ja huomaavainen napin herrasmies.

Olemme oppineet, että jos arvostat naisen yritys, kohdella häntä kuin nainen hän on, ja näytä hänelle kunnioitusta ja arvostusta hän ansaitsee, hän saattaa vain puhalletaan pois kaveri joka näyttää mitään, kuten Prinssi.

7. Ottaa tyttöystävä vaatii uhrauksia.

Tärkeintä opimme dating lukiossa on, että dating tyttöjä tai jonka tyttöystävä muuttaa kaiken. Jopa osa-aikainen suhde vaatii meitä luopumaan pieni pala itsellemme, että vain ei kuulu meille enää.

Aikamme ei kaikki kuuluvat meille niin kuin ennen. Valintamme kaikkiin sovelletaan kompromisseihin. Meidän täytyy miellyttää joku muu nytkin. Mitä teemme ja missä me menemme on jonkun muun liiketoiminnan.

Useimmat meistä eivät opi vasta lukion jälkeen, että jotain me luovumme meidän Lady tulee takaisin meille satakertainen, kun voitamme hänen rakkautensa.