7 parasta dating-sivustoa aseksuaaleille (100% ilmaisia kokeita)

28 kesäkuu 2019

7 Parhaat Treffit Sites Asexuals (100% Free Trials)

2

Asexualitic

PARAS

”Meet muut asexuals täällä” on Asexualitic lupaus, ja sinulla on enemmän kuin 29800 samanhenkisten ihmisten yhteyden. Sivusto tarvitsee nimesi, käyttäjätunnus, sähköpostiosoite, salasana, iän ja sijainnin. Lisäksi sinua pyydetään antamaan sukupuoli, etnisyys, siviilisääty, intressit, uskon, sukupuolen olet kiinnostunut, ja ensisijainen kieli puhut. Sitten voit aloittaa haun - se on talossa! Asexualitic tarjoaa myös käyttäjäryhmät suurempien keskusteluja elämäntapa ja viihdeuutisia, muun muassa.

URL: http://www.asexualitic.com/

3

AsexualMatch

PARAS

Perustettiin vuonna 2009, AsexualMatch sanoo, että se ”nopeimmin kasvava suhde sivuston Webissä”, mutta koko ei ole kaikkia sivustolla on tarjolla. Hyödyllisiä ominaisuuksia ovat erilaiset hakuvaihtoehdosta ystäviä ja Hot Ihmiset luettelot, oma kuvagalleria, virtuaalinen silmäniskuja, kyky nähdä, jotka ovat katsoneet profiilin, tapahtumakalenteri, ja aktiivinen foorumeilla. Kun olet rekisteröitynyt, joka on vapaa tekemään, profiilisi korostettuna etusivulla, niin sinun pitäisi saada paljon silmät teitä.

load...

URL: http://www.asexualmatch.com/

4

Suvuton Cupid

PARAS

Asexual Cupid on itsenäiseksi julistautuneen ”# 1 yhteisö suvuton vuodelta ja tukea.” Mitä entisen löydät romanttinen etuja vain neljä vaihetta: 1) Täytä info. 2) Hae otteluissa. 3) yhteydenpito kautta silmäniskuja ja sähköposteja. 4) määritetään tapaaminen. Liittyvä tuki, Suvuton Cupid tarjoaa laajan Seurusteluvinkit ja turvallisuus sivun sekä foorumeita, joissa voi tavoittaa toisia vihjeitä. Olitpa aromantic suvuton, biromantic suvuton, heteroromantic suvuton tai muita epäseksuaalisia suuntautuminen, Suvuton Amor toivottaa sinut avosylin.

load...

URL: https://www.asexualcupid.com/

5

Suvuton Treffit

PARAS

Asian ydin asexual sivustoja on luoda ympäristö, jossa singlet eivät painostettiin etsiä fyysiseen läheisyyteen, ja Suvuton Treffit tekee hienoa työtä tämän. Voit vain hauskaa oppia tuntemaan ihmisiä ympäri maailmaa. Asexual Treffit käyttää myös SSL-salausta teknologiaa suojaamaan henkilökohtaisia ​​tietoja ja pitää huijarit saamasta. Koska asexual dating sivusto on osa verkkoyhteyksissä perheeseen, jos kirjaudut se, tilisi näkyy kaikissa muissa sivustoissa verkko - maksua ei tarvita.

URL: https://www.asexualdatingsite.com/

6

Suvuton Chat

PARAS

Suvuton Chat, sisar sivuston suvuton Amor, keskittyy helpottamaan viihdyttävä ja keskustella mielekkäästi välillä suvuton singleä. Tämä ilmainen sivusto käyttää paikka-, lifestyle- ja aihepiiriin perustuvaa matching, joten kun löydät jonkun, joka katseesi, käytä Tavataan ominaisuus ensimmäisenä vaiheena viestinnässä. Aseksuaaliset Chat joukkue vie turvallisuutta vakavasti samoin ja tarkistaa jokaisen profiilin, ennen kuin se näkyy sivustolla. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun tahansa aikaan päivästä puhelimitse ja sähköpostitse.

load...

URL: http://www.asexualchat.com/

7

CelibatePassions

PARAS

Omistaa ja ylläpitää Passions Network, CelibatePassions on vapaa dating ja sosiaalisen median sivusto. Joten jos haluat joskus taukoa vuodelta, tutustu sivuston foorumeita, ryhmiä, ja ilmoitustaulut. Jos haluat joskus pitää taukoa sosiaaliset näkökohdat, tutustu sivuston haku, jäsenet, jäsenet online, Site Activity, ja webbikamerat sivut. Nopein kirjautumisen, sinun kannattaa synkronoida up your Facebook-profiili. Näin voimme vetää tietoa ja kuvia muutamassa sekunnissa, joten voit saada hakuja ASAP.

URL: http://www.celibatepassions.com/

Asexual Dating Sites: Etsi Romance & toveruus ilman fyysiseen läheisyyteen!

Tulen aina muistamaan minun ihmisen seksuaalisuuden luokka, ja uskon, että kaikki pitäisi yrittää ottaa yksi jos voivat. On niin monia erilaisia ​​vivahteita sukupuolen ja läheisyyttä oppia. Siksi se on niin tärkeää, suvuton dating sivustot olemassa. Dating ei ole vain löytää joku seksiä - se voi yksinkertaisesti olla noin löytää joku, jonka seurassa viihdyt. Ja kukaan ei sen paremmin kuin sivustot listalla edellä!

Kannen kuva lähde: huffingtonpost.com