8 gay dating tehdä ja donts

17 toukokuu 2019

Muutamaa näkyvä malleja menestyvistä homoparien jäljitellä, monet homo sinkkuja ovat aikuisena ilman tiekartan siitä, miten navigoida tuntemattomille vesille dating markkinoilla.

Jopa withmore kasvava hyväksymistä ja päteväksi homo suhteita viimeisten parin vuosikymmenen portista ja virtaa omatoimisuus materiaalia, joka tulvii Internetissä siitä, miten parhaiten maan oman Mr.Right, runsaasti hämmennystä ja turhautumista jatkuu homo sinkkuja yhteisö howto edetä kokous yhteensopiva kumppani ja tehdä tämä suhde viimeksi yli kaukokohteisiin.

load...

Monet ovat oivaltaneet, että kaikki hype noin ”Säännöt” ajalta ja kaikki formulason miten repiä mate todella perustuu peli-pelissä ja psykologiset liikkeitä tomanipulate rakkauden tapahtumassa.

Päivän taju homo mies tietää dating on enemmän taidetta thanscience ja että ainoa tie kohti rakkaus on kautta aitous ja yhteyden.

Mitä tämä tarkoittaa, avaimet dating menestystä hajallaan olevan unapologetically itsemme, näy elämässämme ja suhteita, jotka ilmentävät todellista itseämme ja elämällä withpurpose, intohimoa ja totuus.

Siihen liittyy myös ymmärrystä ja kunnioittaa sosiaalisen etiketti andlearning kohdella itseämme ja muiden yhden homo tovereita suhteen ja myötätuntoa.

load...

Byblending nämä komponentit ja elää vuodelta elämää rehellisesti, suhde menestys voi bemore helposti omasi, koska ei ole julkisivut tai vääristymiä käydä läpi, ja theenergy että yksi pursuaa tämäntyyppisellä luottamus on erittäin houkutteleva ja magneettisia.

Joten howis tämä saavutetaan?

Tehtävät homo dating menestys...

1. Tee varmista, että elämä on kunnossa

Näin varmistetaan, että olet sekä fyysisesti emotionallyavailable varten rakkaus suhde, kun se näkyy elämässäsi.

Osoite unfinishedbusiness menneisyydestä , surra etukäteen tappiot ja työskennellä Fyysisen andemotional terveyttä saada kehon, mielen ja hengen heidän paras mahdollinen muoto.

Osoite keskeneräisiä asioita, sure ennen tappiot ja työn edistämiseen fyysistä ja henkistä terveyttä.

2. Älä elää elämääsi max

Tämä antaa sinulle hyvän pohjan menossa ennen relationshipenters picture.This Näin et vain määritellä identiteettiä suhde andbecome riippuvainen, ja sinulla on enemmän koko ja tyydyttävää elämää luoda tasapaino.

load...

3. Do buildself itseluottamusta ja edistää laajempaa gaypride

Tämä vähentää mitään sisäistetty homofobia jotka voivat sabotoida goodcoupling.

Monet suhteet, jotka olivat paljon potentiaalia ei koskaan päässyt vauhtiin, koska ofthis tyyppi matkatavaroiden ja henkilökohtaisen kasvun lisäämiseksi näillä alueilla ovat hyvin arvoinen theinvestment.

Henkilökohtainen kehittyminen toimia näillä alueilla ovat hyvin arvoinen investointi.

4. Älä tiedä, kuka olet ja mitä etsit

Tämä auttaa sinua sopivasti seuloa vuodelta näkymiä varten compatibilitywhen tapaat people.This huomattavasti säästää aikaa, energiaa ja stressi inyour perämies valintaprosessissa.

Älä tee näin ja gay dating...

1. Vältä vietellään jonka kauniit kasvot ja kemia

Vaikka nämä voivat varmasti olla tärkeitä, tuntemus yourpersonal vaatimusten tulisi olla ohjainten tekemään valintoja, jotka ovat alignedwith arvosi ja asiakastyytyväisyys.

Tuntemus henkilökohtaiset vaatimukset pitäisi olla ohjainten valinnoissa.

2. Älä joku et ole

Äläkä yritä kuvata itse kuvaksi mitä youthink muut haluavat tai mitä luulet houkuttelee tietty ihminen.

Et voi tokeep farssia ylös pitkään ja kumppanin lopulta tuntevat itsensä petetyiksi. Authenticityis lopullinen pari-liima sitomisessa.

3. Älä töykeä tai epäystävällisiä lähimmäisen yhden maanmiehensä

Jos et ole kiinnostunut, sano Soin tahdikas tapa sen sijaan, että lupauksia, joita ei ole toimitettu tai hylkäämällä ordisappearing sanaakaan. Me kaikki pyrimme toveruutta ja ehdotonta loveand hyväksyntää.

Jos se ei täsmää tiettyyn dating mahdollisuus, olla rehellinen, jämäkkä ja lempeä.

Jos se ei täsmää tiettyyn dating mahdollisuus, olla rehellinen, vakuuttava ja lempeä ja ilmaista kiitollisuutta mahdollisuus tavannut. Tarjoamme vilpitöntä hyvin toiveet. Me kaikki ansaitsevat kohdella kunnioittavasti. Molemmat sanat ja kato on thepower satuttaa.

4. Älä sano etsit vakavaa suhdetta, kun et ole

Älä harhaan ihmiset whoyou saavat tietää. Dating eheys meansdoing mitä sanot tekee ja on rehellinen viholliselle jottei toconfuse ja johtaa joku, jonka motiivit ovat puhtaat.

Mitä muita vuodelta Varotoimet että haluat lisätä tämän lyhyen listan? Pleasecontribute!

Valokuva lähteet: tvserial.it, rollingstone.com, timeinc.net, wikia.net, alekwasframed.com