8 online-dating-profiilin esimerkkiä ”eläkeläisille” (tekstistä valokuviin)

6 kesäkuu 2019

Seniorsoften epäröi dating koska he eivät viihtyvät thePlatform. Se on liian lyhennettynä. Jälkeen elää täyttä elämää - matkustellut ympäri maailmaa, jolla on ura, nostaa lapset - pieni teksti-ruutu My Story voi tuntua naurettavan riittämättömiä sinkuille yli 50 Kuinka voit ahtaa elämäsi tarinan yhdeksi tai kahdeksi kohdaksi? Mitä sanot esitellä itsesi mennessä näkymiä et ole tavannut henkilökohtaisesti?

Vaikka se ei ole helppoa tiivistää oman historian ja persoonallisuuden muutaman sadan merkkiä, näin tekee sinulle houkuttelevammaksi romanttinen näkymiä verkossa.

Dating sivustot helpottavat tavata uuden rakkauden etuja, mutta se on jopa voit tehdä hyvän ensivaikutelman teidän profile.To apua, olemme keksiä witheight online dating profiilin vihjeitä (esimerkein) kypsää daters tarvitsevat ohjausta.

load...

1. Pidä Bio Short & jättää vähän Mystery

Tiedän, että on houkuttelevaa antaa koko elämäntarinansa onyour vuodelta profiili. Haluat jokainen ymmärtää, kuka olet ja mistä tulet - mutta sinun täytyy hillitä sitä. Kukaan ei halua päivämäärä, joka jatkuu ja jatkuu itsestään ennen kuin he ovat jopa menneet ulos yhdessä. Se on liian paljon liian nopeasti.

Dating profiilit olisi annettava lyhyt välähdyksiä henkilön harrastukset ja taustan.

Kyllä, ehdottomasti kuvata itse, mutta ei alas viimeistä yksityiskohtaa myöten. Jättävät toivomisen löydettiin keskusteluun. Zoosk jäsen NotYoungStillRestless tekee hienoa työtä yhteen itsensä sanoen: ”Olen 52, ja olen edelleen rakastan mennä ulos, liikunta, ajaa autoni liian nopeasti, ja pelata minun rock n' roll liian kovaa.”

load...

Kyse löytää hyvä tasapaino ole riittävästi tietoa ja aivan liian paljon tietoa. Päivämäärät eivät tarvitse tietää voititte oikeinkirjoituskilpailu kolmannella luokalla. He eivät tarvitse tietää, jos sinulla on lapsia tai lapsenlapsia. Kirjoittamisen sijaan omaelämäkerta tai listalle ominaisuuksia, anna verkossa daters kohokohdista tausta, harrastukset, ja tavoitteet. Muista haluat herättäminen jonkun edun ei tukahduta niitä, joilla on täydellinen psykologinen profiili.

2. Käytä oikoluku voit varmistaa kielioppi on Point

Lissen, huono Grammer tehdä u look dum 2 päivämäärä. Olette kaikki aikuisia. On tärkeää toimia kuten se kirjoittamalla oikein ja tarkistaa oikeinkirjoituksen. Se voi kuulostaa typerältä, mutta kirjoitusvirheen profiilissasi voisi olla ero postilaatikko täynnä flirttaileva viestejä ja saimme jälleen lauantai-iltana yksin.

Tiedot tukee minua tässä. In tekemän tutkimuksen eHarmony ja Grammarly, tutkijat huomasivat miehet kaksi kirjoitusvirheitä heidän dating profiilit olivat 14% epätodennäköisemmin kuin miehet virheettömästi profiileja saada myönteistä vastausta keskimääräisestä nainen.

load...

Jos haluat oman kertoimet houkutella päivämäärä verkossa, oikoluku profiilisi on loistava tapa aloittaa. Ainakin sitten päivämäärä näkymiä ymmärtää mitä yrität sanoa.

3. Anna yksityiskohdat tekevät Profiili erottumaan

Dating profiilit epämääräisiä luettelot ja yleinen kieli ovat pelkkää laiskoja. Monet ihmiset voivat (ja tehdä) sanovat, että he katsella elokuvia tai lukea kirjoja. Ja jos kuulen vielä kaveri kuvata itseään ”rento ja hauska,” Aion menettää it.Instead turvautua tällaisiin clich Г © s, menestyksekkään online daters puhua jotka elokuvat ovat heidän suosikkeja, mitä he etsivät, hyvä kirja, ja esimerkkejä kertaa he rakastivat hauskaa.

Huono esimerkki: ”Olen ulkoilmahenkinen henkilö.”

Hyvä esimerkki: ”Nautin pyöräillen maastossa, kalastusta avomerellä, ja juoden viiniä tähtien alla.”

Kirjoittamalla erityismieltymysten tai attribuutteja, teet itsesi erottumaan verkossa daters jotka ovat tapana lukea niin monet näistä asioista, että he alkavat hämärtyä yhdessä.

4. Suoraan asiaan ja ilmoittaa, mitä haluat

Vanhempi daters ei ole aikaa tuhlata ihmisiä, jotka eivät halua samoja asioita he tekevät. Kauneus online dating on, että voit olla etukäteen noin viholliselle (olematta liian seksiin). Olitpa etsivät pitkäaikaista kumppania tai rento päivämäärä, sinun pitäisi tehdä tämän selväksi profiilissasi joten voit houkutella tyyppisiä ihmisiä, jotka ovat juuri sinulle.

Joskus nopein tapa saada mitä haluat, on kertoa ihmisille, mitä haluat. Mukaan Time sanan analyysi online dating , ”Naiset, jotka löysi suhteita käytti sanaa 'suhde' 16% useammin kuin ne, jotka ovat edelleen sinkku.” Vielä hienosyisempi kieli, kuten ”sydän”, ”romanttinen” ja ”lapsia, ”voi myös indicateyour tositarkoituksella ja johtavat sitoutuneempia vastauksia sitoutumisesta suuntautunut verkossa daters.

5. Post 4 tai enemmän selkeitä kuvia itsestäsi

Dating site, lisäämällä vain yksi kuva ei leikata sitä enää. Sinkut nähdä yhden ladattu valokuvan ja ihmetellä miksi yrität salata miltä näytät. Mukaan eHarmony sisäiseen käyttäjätiedot, neljä on maaginen numero online dating kuvia. Jäsenet, joilla on neljä tai useampia kuvia saavat eniten tiedonantoja dating site. Tämä on järkevää, koska verkossa daters tuntuu usein varmemmaksi messaging joku, joka ei salata tietoja.

Madeleine25has kuusi valokuvaa hänen dating profiili, ja hän valitsi hymyillen päähän ammuttu kuin hänen tärkein kuva.

Se on parasta sekoittaa kuvasi myös, niin et näytä samalta kaikissa kuva. Online daters tulisi pyrkiä joukko hyvälaatuisen kuvia itsestään harjoittaa hauskaa toimintaa, vierailevat mielenkiintoinen paikka, tai yllään upea asu. Jos sinulla on kuva itsestäsi tekee kaiken edellä, sitä parempi.

Kuvasi usein joutuvat monipuolisessa tarkastusoikeuden verkossa daters innokas jonkin kasvoaikaa. Se on todella tärkeää, kun lisäät kuvia, jotka näyttävät sinut parhaassa valossa. Jos olet mies, OkCupid havaitsi, että katsomalla poispäin kamerasta eikä hymyilee tuottivat parhaat tulokset (tarkoittaen, eniten viestejä). Olemme kirjoitettu perusteellinen artikkeli miten on paras online dating kuvia jos olet kiinnostunut oppimaan lisää.

6. Keveyttä Mood kertomalla Joke

Online dating ei ole vakavaa työtä. Se ei ole työtä. Se ei ole aivojen kirurgia. Olet flirttailee tuntemattomien internetissä. Sävy olisi keskusteleva ja mausteina hyvää huumoria. Jos voit tehdä päivämäärän näkymiä nauraa lukiessasi profiilin, he haluavat kuulla enemmän sinusta.

Se vain niin Olen hiljattain kirjoitti artikkelin korostaen hauskin dating profiilit (useimmat tarkoituksellisesti hauska), jotta voit lukea sitä kautta saada käsityksen siitä, millaisia vitsejä mennä yli hyvin dating site. Spoileri hälytys: murha vitsejä eivät aio voittaa sinun monta pistettä.

7. Näytä Luottamus - Jopa overconfidence - herättää huomiota

Minun kuudennen luokan Englanti opettaja voisi telakka pistettä olleiden opiskelijoiden sanonut mitään negatiivista työnsä. Hänellä oli tapana kertoa meille, ”koskaan myönnä esityksen ei ole mitään hyvää. Seisomaan pitkä ja sanoa, 'Hanki kuormitus tämän!'”Valitsemalla positiivinen, meillä tuntui paremmalta työstämme ja sai parempia arvosanoja kuin hyvin. Sama periaate pätee myös vuodelta.

Vaikka luoda dating profiili tekee sinut hermostuneeksi, sinun pitäisi yrittää tulla pois yhtä luottavaisesti kuin mahdollista. Puhu itsesi ylös ja keskittyä itse vahvuuksia. Luottamus on houkutteleva; apologizingbecause et tiedä kuinka kirjoittaa profiili on, no, ei.

Cityman_1 vetoaa älyllisesti taipuvainen daters hänen hauska ja braggadocious otsikko.

Vuonna yourprofile, on parempi pitää epävarmuus itse ja sen sijaan näyttää overconfident noin dating näkymiä. Tutkimuksen mukaan esittämien Huffington Post ”overconfidence itse ei lisätä henkilön mahdollisuuksiin romanttinen menestystä kilpailuympäristössä.” Online dating on varmasti kilpailuympäristössä.

Tietenkin, et halua mennä yli laidan tämän egon edistäviä kärki. Harvard psykologi Dr. Craig Malkin varoittaa daters : ”Jos luottamus on muodoltaan olemisen alentuvasti ja epämiellyttävä, et todennäköisesti ole paljon hyötyä romanssi.”

8. Päättyvät Call to Action

Viimeinen lause tai kaksi profiilisi pitäisi spursingles saada teihin yhteyttä. Se ei riitä, että vain olla hauska ja omaperäinen koko - dating profiilin pitäisi päättyä rytinällä ja vahvistaa, että olet tosissaan kokouksessa joku verkossa. Yksinkertainen kehotus toimia voi parantaa mahdollisuuksiasi saada yhteyden verkossa.

Huono esimerkki: ”Jos olet kiinnostunut, ehkä minä kuulla sinusta joskus.”

Hyvä esimerkki: ”Jos etsit jonkun tekemään sinulle parhaiten cheesy pizzaa olet koskaan ollut, lähettää minulle viestin.”

Pidä sävy flirttaileva kun maalata kuvan siitä, mitä dating te tuntuisi. Olen aina nauttia niitä, jotka sanovat, ”Älä ujostele” tai ”En pure”, koska se on leikkisä ja rohkaiseva läksiäiset. Kuitenkin haluat lause se, kohta on tökätä henkilö lukee profiilin osaksi sendinga viestin (tai miellyttää profiilissasi), koska olet vain liian vastustamatonta söpö siirtää up.And, muistakaa, se ei koskaan sattuu päättyä hymiön kasvot рџ ™,

Ei ole koskaan liian myöhäistä tehdä hyvän vaikutuksen Online

Älä anna online dating pelotella sinua. Kun ymmärtää, mitä tekee dating profiili onnistunut (esim ovat erityisryhmiä, hauska ja lyhyt), se on todella helppo täyttää niille tyhjän tekstiruutuihin yksilöllisiä yksityiskohtia ja hauskoja anekdootteja. Toivottavasti meidän asiantuntijoiden neuvoja ja tosielämän esimerkkejä ovat selventäneet mitä vanhempi daters etsivät kun he skannata profiili - ja antanut sinulle paljon ideoita oman otsikon, bio- ja pictures.Good onnea!